Не ми върви с жените

• 10 585
  • 290
  •   1
Отговори
Здравейте,

Имам голям проблем. Не ми върви с жените и това ме побърква. Все попадам на неподходящи девойки - ту имат дете, ту са доста грозни, ту нещо в тях не е наред. Или просто не искат да имат човек до себе си. Всякакви ги има. Аз търся нещо което да ми дава любов и уют, а не да ми мрънка. Преди си казвах че ще имам човек до себе си рано или късно, но това не става. Всеки ден се прибирам от работа уморен и се чудя защо не ми върви с жените. Самотата не е хубаво нещо защото хората са социални същества и имат нужда да общуват. За съжаление не съм от София, а там има агенции за запознанства, но едва ли ще успея да намеря нещо добро.

# 1
Здравейте,

Имам голям проблем. Не ми върви с жените и това ме побърква. Все попадам на неподходящи девойки - ту имат дете, ту са доста грозни, ту нещо в тях не е наред. Или просто не искат да имат човек до себе си. Всякакви ги има. Аз търся нещо което да ми дава любов и уют, а не да ми мрънка. Преди си казвах че ще имам човек до себе си рано или късно, но това не става. Всеки ден се прибирам от работа уморен и се чудя защо не ми върви с жените. Самотата не е хубаво нещо защото хората са социални същества и имат нужда да общуват. За съжаление не съм от София, а там има агенции за запознанства, но едва ли ще успея да намеря нещо добро.

Вземи си котенце, въпреки че и то е душичка и не може да се каже, че е "нещо".

# 2
жените не са предмети
като начало свикни с тази мисъл

# 3
Ако нямаше чак толкова претенции, може би щеше да гледаш по друг начин на нещата

# 4
Е, ако си млад ергенин към 40-те, често ще срещаш жени, притежаващи недостатъка "дете".

# 5
С това мислене няма и да ти провърви.....

# 6
Явно говориш за виртуални запознанства. Може да пробваш... в реала? Thinking

# 7
Няма жена, която да не мрънка за нещо, това си го избий от главата. Пробвай във ФБ, сайтове разни.

# 8
  • Sofia
Купи си нещото, наречено камина.
Знаеш ли колко топлина и уют дава, страшно е. И не мрънка.

# 9
Здравейте,

А ти хубав Аполон ли си?
И викаш ти е наред всичко?
Красотата е субективно понятие. Има жени и мъже, дори не са хубави и пак сами не са останали. Та ключето сигурно е някъде другаде.
А ако някоя жена ти мрънка, сигурно нещо не ти е в ред  hahaha
Жените имаме усти и знаем как да ги използваме.
Скрит текст:
Не в тоя смисъл, мръснишкия. Макар че и там се намират майсторки

Купи си надуваема кукла.
И да, всякакви ги има. И какво една жена ако има дете? Може би трябва да се напляска, задето е родила? Или да изхвърли детето и да вземе теб, защото...?

# 10
  • Sofia
Още един глас за котката! Ама, чакай ..., те пък мрънкат (мяукат) бая. Thinking Я, по-добре си вземи едно плюшено мече. Пухкавостта и уютът са гарантирани!

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 15:30 от Blаck Cat

# 11
Може и това

Зимата е много приятно. Дава уют и топлина. И любов. Тоест ще изпиташ любов в студените зимни месеци към грейката, която нежно топли крачетата ти.

Или електрическо одеало.

# 12
JoyА ти предполагам си минимум мистър Свят, собственик на Дженерал Мотърс, с годишен доход 5 милиона, на 25 години Joy

# 13
Ако измислят такава модифицирана жена дето не мрънка, моя е пръв в списъка за смяна с подобрения модел.

# 14
"Аз търся нещо"

You need a thing?
Here is a think.
This thing is Yink.
Here is a Yink
that drinks pink ink.

Общи условия

Активация на акаунт