Не ми върви с жените

• 10 588
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
И въпросът ти е...?
Или само дойде да помрънкаш и ти?

# 16
Здравейте,

Имам голям проблем. Не ми върви с жените и това ме побърква. Все попадам на неподходящи девойки - ту имат дете, ту са доста грозни, ту нещо в тях не е наред. Или просто не искат да имат човек до себе си. Всякакви ги има. Аз търся нещо което да ми дава любов и уют, а не да ми мрънка. Преди си казвах че ще имам човек до себе си рано или късно, но това не става. Всеки ден се прибирам от работа уморен и се чудя защо не ми върви с жените. Самотата не е хубаво нещо защото хората са социални същества и имат нужда да общуват. За съжаление не съм от София, а там има агенции за запознанства, но едва ли ще успея да намеря нещо добро.
Никакъв шанс. Насочи си енергията в работа,  хоби.. нещо. Иначе,  не само с жена, с мъж също няма да стане.

# 17
Ами той милият си мисли, че "жените", като колективен феномен, са някаква разпространена услуга, нещо като химическо чистене. И че се полага услугата "жена", но понякога все не случваш и примерно ти свиват пуловера или ти губят поръчката.

Много ме кефи това с "нещото". Човекът си търси услугата и качеството...да му обясним ли, че това са хора и личности, не програмирани роботи?

# 18
  • София
То не е трудно ти да си съвършен, а другите не. Сигурна съм, че и с мъжете не ти върви.

# 19
...да му обясним ли, че това са хора и личности, не програмирани роботи?

Не се пъни......те, жените са все неподходящи!  ooooh!

А и той търси нещо, не някоя, така че..... Peace

# 20
Здравейте,

Имам голям проблем. Не ми върви с жените и това ме побърква. Все попадам на неподходящи девойки - ту имат дете, ту са доста грозни, ту нещо в тях не е наред. Или просто не искат да имат човек до себе си. Всякакви ги има. Аз търся нещо което да ми дава любов и уют, а не да ми мрънка. Преди си казвах че ще имам човек до себе си рано или късно, но това не става. Всеки ден се прибирам от работа уморен и се чудя защо не ми върви с жените. Самотата не е хубаво нещо защото хората са социални същества и имат нужда да общуват. За съжаление не съм от София, а там има агенции за запознанства, но едва ли ще успея да намеря нещо добро.

Т.е. твоите изисквания са следните:
1.Да няма дете
2.Да е красива
3.Всичко да й е наред (материално, емоционално, физически.....всякак)
4.Да иска да има човек до себе си
5.Да дава любов
6.Да дава уют
7.Да не мърмори
8.Да не ползва агенции за запознаства (т.к. ти изключваш вероятността, че там ще намериш нещо добро)

И когато срещнеш такава жена, какво би я накарало да бъде с човек като теб, който всеки ден се прибира уморен от работа и вероятно си ляга да спи?

# 21
  • Страната на чудесата
С това мислене няма и да ти провърви.....

Но пък, от друга страна, на жените им върви без теб😆

# 22
  • Deutschland
Дано се влюбиш в мрънкало с пет деца. Егати капризите, егати чудото

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 14:16 от Фрау Скитница

# 23
Пич ти ме правиш щастлив. Вярно ли питаш това? Понеже питаш ще ти отговоря.

Не си готин, това е!

Просто е. Но това един пубер разбира най-късно някъде на 17-18. Ти къде си бил през това време? Сега сигурно ще питаш кой е готин?

Ами имах един съученик дето беше готин. Къде 11 клас бяхме на риба (на палатки)  една компания 7-8 момчета. Та на сутринта се чуват викове. "Елата бе Елате" викаше готиния. Беше гол и сочеше едно л@йно. Вижте бе толкова съм готин, че и л@йно то ми е готино. ФАКТ. Понеже бяхме на риба той си ловеше сам на готиното място и рибите сами се закачаха на кукичката му, защото беше готин и му вървеше с рибите. Същото беше с жените! Това е да си готин! Дар божи, иначе пълен задник, ама готин. Умреше да унижава жените, които са го харесали. И колкото по-гадно се държеше толкова повече му връзваше.

Та какво да направиш като не си готин? Ами ако беше на 12-13 г да ти кажа да четеш за да знаеш много повече от останалите. Да свириш на пиано, цигулка, китара. Може да не си готин , но може да си интересен. Да правиш неща дето другите не могат ама не във фитнеса всеки може да направи мускули, а на олимпиадите по математика или физика.

На твоите години обаче ти остава да се примириш и да вземеш жена, която ще ти пристане и такъв не готин дори и тя да има дете. Тя прави компромис и ти правиш компромис. Компромиса е велико нещо. Въобще живота е компромис на възможното.
Някой ще се хванат за фитнеса залите са пълни с уродливи и противни нацепени батки, просто защото не са готини нацепени  батки.

А може и да търкаш картончета масово го правят може пък и да се опаричиш тогава пак няма да си готин но поне ще имаш кинти.

# 24
  • София
Абе и аз все търся разни неща - под масата, в шкафовете, гардероба... Често пъти се връщам, за да проверя дали съм изключила ютията, лампите... А веднъж даже си търсех и телефона, докато говорех с една приятелка по него. Разбирам те, не е лесно Heart Eyes

# 25
Абе и аз все търся разни неща - под масата, в шкафовете, гардероба... Често пъти се връщам, за да проверя дали съм изключила ютията, лампите... А веднъж даже си търсех и телефона, докато говорех с една приятелка по него. Разбирам те, не е лесно Heart Eyes

Яяя, и ти като мен и автора си нещотърсач.

Никак не сбърках, като призовах t_rival да пуска повече коментари.

Дано се влюбиш в мрънкало с пет деца. Егати капризи те, егати чудото

Съгласна. Авторе, да се влюбиш дано в грозно, просто и дърто мрънкало с пет деца!

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 14:05 от tainichka

# 26
А веднъж даже си търсех и телефона, докато говорех с една приятелка по него.
Ах, това как ме разсмя. И аз така с баба ми говоря веднъж и бързам да изляза. Вече се ядосвам, че не го намирам и й го казвам, а тя ми отговаря - Е, аз откъде да знам къде си го оставила, търси! Joy Айде за нея ясно, ама и аз ... отнесени от вихъра.

# 27
Аууу, кви сте лоши. Как кълнете само  Joy
Мда, рано или късно човек се влюбва. И не защото е решил точно в определен човек. Просто има едни такива странни неща в живота и се влюбваме в хора, които сме мислели, че никога няма да харесаме.

# 28
Като гледам май тая дето ще се хване с теб ще е още по-голям карък...

П.С. Това, че съм грозна, проклета и с нисък морал от бая главоболия ме е спасило:)

# 29
  • София
Аууу, кви сте лоши. Как кълнете само  Joy
Мда, рано или късно човек се влюбва. И не защото е решил точно в определен човек. Просто има едни такива странни неща в живота и се влюбваме в хора, които сме мислели, че никога няма да харесаме.

Защо странни? Напълно закономерни са. В основата на влюбването стоят привличането и харесването, които от своя страна се влияят от най-разнообразни фактори. Има доста подробни изследвания по темата. Иначе звучи романтично, да, но всъщност е доста объркващо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт