Не ми върви с жените

• 10 613
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
П.С. Това, че съм грозна, проклета и с нисък морал от бая главоболия ме е спасило:)

И мен Laughing

# 31
Аз се замислих за хората, които виждат дефекти и заради тях изпитват неприязън.

Явно авторът не е влюбчив. Това си е черта на характера - вижда лошото, критичен е. Такива трудно се взимат с друг човек. Примерно дори да срещне харна жена, ако е с дете - ще си състави сам ужасен филм в главата и ще се разубеди да правят нещо заедно.

Ми така е, като е затворен към преживявания...

# 32
Според мен, една надуваема Лолитка е най - подходяща за автора... Няма разходи, няма изисквания, не мрънка, не говори, винаги готова... перфектна! Simple Smile

# 33
Утре ли беше Черния петък?

# 34
Според мен, една надуваема Лолитка е най - подходяща за автора... Няма разходи, няма изисквания, не мрънка, не говори, винаги готова... перфектна! Simple Smile

А мусаката мама ли ще му я готви? Става.

# 35
Здравейте,

Имам голям проблем. Не ми върви с жените и това ме побърква. Все попадам на неподходящи девойки - ту имат дете, ту са доста грозни, ту нещо в тях не е наред. Или просто не искат да имат човек до себе си. Всякакви ги има. Аз търся нещо което да ми дава любов и уют, а не да ми мрънка. Преди си казвах че ще имам човек до себе си рано или късно, но това не става. Всеки ден се прибирам от работа уморен и се чудя защо не ми върви с жените. Самотата не е хубаво нещо защото хората са социални същества и имат нужда да общуват. За съжаление не съм от София, а там има агенции за запознанства, но едва ли ще успея да намеря нещо добро.

Пич, хем ти съчувствам, хем си мисля, че Дамите са прави да те дъвчат така. А и избра възможно най-неправилния форум да търсиш подкрепа. Все едно да влезеш в гнездо на оси и да кажеш :  "Абе, нещо тая окраска жълто-черно не ме кефи...!"
Успех с намирането на решение, но наистина започни от себе си!

# 36
Ами, след като досега не е попадал на нито една читава жена, очеИЗвадно у кого е проблема... Също като Мигленчето... Simple Smile жени се М-найсет пъти, и все за "тъпанари". Е, или си без грам мозък, щом избираш все боклука, или пък нещо у теб не е наред.

# 37
Или пък изобщо никого не избираш, а се оставяш теб да те избират.

# 38

Явно авторът не е влюбчив. Това си е черта на характера - вижда лошото, критичен е. Такива трудно се взимат с друг човек. Примерно дори да срещне харна жена, ако е с дете - ще си състави сам ужасен филм в главата и ще се разубеди да правят нещо заедно.

Че аз за какво пиля тука, че претрупването с критерии към другия пол си е вид самосаботаж, който пък издава доста дълбоки проблеми.

То е все едно някой мързелан да ти обяснява как все няма работа за него. Не че няма работа, просто не му се бачка, щото го мързи.

# 39
Аууу, кви сте лоши. Как кълнете само  Joy
Мда, рано или късно човек се влюбва. И не защото е решил точно в определен човек. Просто има едни такива странни неща в живота и се влюбваме в хора, които сме мислели, че никога няма да харесаме.

Защо странни? Напълно закономерни са. В основата на влюбването стоят привличането и харесването, които от своя страна се влияят от най-разнообразни фактори. Има доста подробни изследвания по темата. Иначе звучи романтично, да, но всъщност е доста объркващо Simple Smile

Има хора се влюбват в човек с черти, които не харесва.
Примерно мъж се влюбва в пълна жена, а всеки го знае, че не харесва пълни, даже не ги понася. И изведнъж се влюби точно в такава жена. И тъй като е влюбен, вече не му правеше впечатление, че е пълна. Нали е влюбен.
И на мен ми се е случвало да се влюбя в мъж с качества, които грам не харесвам. И досега не мога да си обясня защо се случи.

Имам и друго предложение  към автора.
Да намери красива глухоняма. Само ще му се гушка и ни вопъл, ни стон от нея ще чува.
Макар че познавам една няма жена. Голям чешит. Тя не мрънка, не дудне, защото не може. Просто перваше мъжа си зад врата веднага и човека си знаеше защо е цапнат.

Може и да се ориентира към мъже. Те не мрънкат. Обаче съм чувала, че при гейовете имало мрънкалници. Нали хормоните им нещо прецакани, та някои приличат на жени.
Или някой мълчалив гей мъжкар да намери.

Doppel, и друг път мъже са писали с подобен проблем. Не сме ги изяждали с парцалите, напротив.

Ох, верно автора направо го сдъвкахме и изплюхме  Mr. Green
Сега съвсем ще намрази жените  hahaha

# 40
  • София
Авторе, какво точно "не върви" с жените, та да знаем какви съвети да даваме?

Но в краткото експозе, което си списал - много ми напомняш на мой познат, който на ръба на 40-те е сам, сам и сам ще си остане. Принципно, той иска същество до себе си, което да му дарява любов. И други подобни съждения. На него да му дават, на него. А той реално, няма какво да предложи в замяна.

# 41
  • София
Има хора се влюбват в човек с черти, които не харесва.
Примерно мъж се влюбва в пълна жена, а всеки го знае, че не харесва пълни, даже не ги понася. И изведнъж се влюби точно в такава жена. И тъй като е влюбен, вече не му правеше впечатление, че е пълна. Нали е влюбен.
И на мен ми се е случвало да се влюбя в мъж с качества, които грам не харесвам. И досега не мога да си обясня защо се случи.

Значи или не е бил наясно със себе си (какви жени харесва) или са му направили черна магия Simple Smile

Често пъти си мислим, че не харесваме дадени качества, а всъщност се оказва, че точно те ни привличат. И това е обяснението на "защо се случи" Simple Smile

# 42
Може и да се ориентира към мъже. Те не мрънкат. Обаче съм чувала, че при гейовете имало мрънкалници. Нали хормоните им нещо прецакани, та някои приличат на жени.
Или някой мълчалив гей мъжкар да намери.
Dizzy FaceAstonishedFearful
Мъжете не МРЪНКАТ?!!!  Я, пак!

# 43
Скрит текст:
Авторе, какво точно "не върви" с жените, та да знаем какви съвети да даваме?

Но в краткото експозе, което си списал - много ми напомняш на мой познат, който на ръба на 40-те е сам, сам и сам ще си остане. Принципно,
той иска същество
Скрит текст:
до себе си, което да му дарява любов. И други подобни съждения. На него да му дават, на него. А той реално, няма какво да предложи в замяна.

Значи може да не е жена, а куче, котка, хамстер, рибки  Joy

lilivid, любовта не е само физическо привличане.

tainichka, абе срещала съм и такива мълчаливци дето не си казват какво им тежи  Laughing

# 44
  • Страната на чудесата
Край, и тук не му провървя😆

Общи условия

Активация на акаунт