Модерните бракове по сметка : )))) После Ендер ще ми разправя кой си правил сметката и преследвал пари - хахаахах. Значи, ако имаш пари и го правиш - може, а ако нямаш пари - не може да го правиш?!
Злати

За снимката с откраднатата целувка. Толкова емоция има като я гледам - хем колебание, хем желание - Зейнеп се разкъсва между това ,че иска Алихан , а трябва да постъпи "правилно" и да не го доближава. Той си призна ,че не може да не я вижда, ама според мен и тя не може да не го вижда. За това прие да е под носа му. Само, че Алихан иска всичко и даже и да не са съвместими нещата пак иска да получи всичко. Краен и максималист : )))))
Първи сезон, когато се обясняваха за заминаването й и това магаре не й каза да остане : ))))

И 28 епизод, Зейнеп, когато му каза: "Трябва да умееш да оставиш всичко."

Фили

: ))) историята им е много интересна. Мен ме яде любопитството какво ще се случи.

Да я видя сега какво ще направи за разглезения си син си, който без книжка кара кола и направи катастрофа!Пак ще обвинява Халит! 

благодаря. Опитвам се да хвана ритъма на СЦ и да позная какво са ни забъркали , а и да има настроение в темата, да се забавляваме. Само ,че СЦ са склонни да ни тормозят заради рейтинга. 

- какво е виновна като се влюбва все в неподходящи мъже. В мен остава все още една нагласа, че Кемал не я използва. Просто не е такъв. 

Ми то било много хубаво да си я изгледаш направо с превода. Че иначе разбрала – недоразбрала и само им се ядосвам. На преводачите едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!
А сега да ви кажа всичко си ми беше тамам. Ами на никой не се ядосах. Дори и на Джанер. Даже добре че е той. Човекът осъзнато, или неосъзнато, уж заради сестра си, ама добре ги подреди нещата с томболата. 
Иначе ще ми е много предсказуем.
Хади бакалъм! И как открито си я защитава пред Ендер. 
Е, как да не разбереш, че Зейнеп го прави нарочно заради Алихан. Тя Джем подмина, па пред Дюндю ще се спре. Алла, алла…. Сега да видим нашият красавец как ще отговори на удара с предстоящата вечеря. 

- ставайте , макар да има затишие от новини