Отговори
# 150
  • Sofia
Съмнявам се да не са го канили,по-скоро договарянето за хонорара е неизгоден за някой...

# 151
Ама дано да не влиза. Има много дразнещ маниер на говорене. Едно екзалтирано напушено, чак с плюнки от вълнение. Ако го слушам повече от 5 минути, се побърквам. За сравнение, Джулката, колкото и да са ѝ съмнителни останалите качества, говори едно такова успокояващо, меко и провлачено, и може да си дудне за фон, без изобщо да напрягам и да се налага да я слушам точно какво казва.

# 152
  • Испания
Не знам дали ще може да видите "умопомрачителния" Вулев танц и танца на още някаква особа, която се търкаля по дансинга.

https://www.instagram.com/stories/valentinkulagin/

# 153
Мне, аз дори нямам Инстаграм, а профилът се отварял само на тези, които го следват, казва приложението.

# 154
  • Испания
Може би ще се появи и на друго място.

# 155
  • Варна
Не знам дали ще може да видите "умопомрачителния" Вулев танц и танца на още някаква особа, която се търкаля по дансинга.

https://www.instagram.com/stories/valentinkulagin/

smileys , имай милост!
Ще сънувам кошмари довечера.Гледката е отврат

# 156
Килата ще влезе като нареди зъбака...кат мъниста. Кат бели бисери....тогаз.

# 157
  • Sofia
...и като вземе диплома за средно...а може и виШУ....

# 158
На мен ще ми е много приятно да гледам 100 кила Simple Smile

Свестен и точен пичага е, поне такива са моите впечатления от това, което до тук е показал. Какво като няма образование - все още де, нали се мъчи да завършва.

Успял човек е, сравнявайки откъде е тръгнал, от какво семейство, от кой квартал... Не е бил гледан със сребърна лъжичка в устата. Земен човек е.

И доколкото ми е известно дава пари за смислени каузи, а не просто да се фука. Някакви летни лагери за деца ми се въртяха в главата, беше привлякъл и някакъв човек от МОН дори към каузата си.
После, със спечелените пари първо уреди родителите си, което прави впечатление.

Като правя сравнение с Папи Ханс, например, който никога не е бил бедняк, никога не се е лишавал... ами определено съм склонна да уважавам повече Килата.
Признавам, че не е уместно сравнението, дори чисто жанрово, но просто няма как да не ми прави впечатление. При Ханс самочувствието няма покритие, и никога не е бил в неравностойно положение. 100 кила има всички предпоставки да се има за "някой", но прави впечатление на земно момче.
И той, като повечето рапъри, друса и взима това-онова, ама пък човек без кусури няма.

# 159
Смайли благодаря за хубавата темичка, доброто настроение и информацията за всички ВИП и НЕ-ВИП персони Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
На всички пишещи благодаря за хубавите коментари и добрият тон въпреки различните виждания  ! Flowers Hibiscus Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Весели празници !
Christmas Tree

# 160
Гъмчо с червен лак. Joy
На някои снимки Кули ми прилича на Пинокио.

# 161
  • София
Албена и Борислав Weary

Цецко Bowtie

# 162
Aлбена как се е дръпнала от ръката на Борислав, ще умра Joy Joy

# 163
  • Испания
И аз ги фиксирах, че са един до друг, но ме потресоха позите на РозмариН. Не можах да го харесам това момиче. Само като я видя, ми изниква думата... /спестявам я/.

Тушев е голяма дружка на Яна.

# 164
На мен Цецко ми беше симпатичен - дребничък, емоционален, верен на любимите влюбени, подскача, пее, търкаля се, хили се от сърце. Жизнена натура, винаги готов за закачки. Даже клюкарстването му без злоба. Пък с танците му колко съм се смяла...

Общи условия

Активация на акаунт