Захранване – въпроси и отговори. ТЕМА 3

• 27 484
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Сух фасул или бял боб кога се дава?
Когато ти го пробутат в детската кухня... В нашата дават.
Ама аз мисля след годинката да дам, защото товари повече стомахчето и дава газове.

# 361
Аз давам от 2м насам и не е имал газове или нещо др.
Сух фасул или бял боб кога се дава?
Когато ти го пробутат в детската кухня... В нашата дават.
Ама аз мисля след годинката да дам, защото товари повече стомахчето и дава газове.

# 362
Аз и давам на моята когато ние ядем топя и залъци и тя си дъвче , колкото изяде .

# 363
Още не съм давала боб, той моя така или иначе си пръцка много та остава и с бобец да го нахрана, ще е страшно😜😝😝
В тази връзка ще ви разкажа малко да се посмеете.
Още в родилното от първия ден Иванчо не спираше да пръцка и то бая звучно, но без да се напъва, почервенява и т.н. Момичетата в стаята са мислили че съм аз, докато веднъж съм била в WC и се е случило пак доста звучно. Идвам и те учудени ме гледат, питам аз какво става и едната: " ма той наистина пръцка" 😆😆😆 " ми аз такова, мислех че си ти."
Е как съм се смяла, до сълзи.
На баща си се е метнал пръдльо, но за сметка на това колики почти не сме имали.

# 364
Купих български яйца,и това което ме притесни е,  освен че са огромни са с два жълтъка.
Това не е нормално.
Сигурно са давали нещо вредно на кокошките?
Да ги давам ли на бебето?

# 365
  • Лайпциг / Перник / София
Купих български яйца,и това което ме притесни е,  освен че са огромни са с два жълтъка.
Това не е нормално.
Сигурно са давали нещо вредно на кокошките?
Да ги давам ли на бебето?
https://www.agro-consultant.net/zhivotnovadstvo/pticevadstvo/416 … %D0%BA%D0%B0.html
Лично аз не бих дала на детето!

# 366
Апхахха. Кокошката е имала 2 клетки, узрели едновременно. Стига глупости. Нищо му няма на яйцето. Ако видите оплодено яйце,сигурно ще получите удар.

# 367
  • Варна
Дори в цитираната статия ясно е написано "Яйцата с два жълтъка са безопасни и могат спокойно да се ядат."

# 368
  • София
Кокошките на баба на село редовно имат два жълтъка. Нищо им няма на яйцата. Съвсем са годни за ядене.

# 369
Опасението ми е да не са натъпкани с хормони.

# 370
  • Лайпциг / Перник / София
С такъв цитат завършва статията, да, но не пише, дали препоръчват консумацията на такива яйца от бебета! Аз потърсих информация в интернет и изказах мнението си - това бих направила аз за моето дете! Не разбирам защо скачате, присмивате и се опитвате да опровергавате написаното в някаква си статия! Gerda1 поиска мнение! ✌🏻

# 371
  • Варна
Ами пише, че са безопасни. От това какво повече да напишат? Аз съм давала - моят яйца не обича, но 1-2 пъти съм случвала с два жълтъка и веднагически му се събужда интересът.

# 372
Опасението ми е да не са натъпкани с хормони.
Комшийката ни носи от птицекланница такива яйца, а именно там ги тъпчат с хормони. Използвам за бебето от нашите щастливи кокошки Joy
Бебето от два дена кашля и се сополи, но пак си яде манджите. Вчера единствено не искаше да пие АМ бута с ръка шишето.
Водих я на педиатър видимо и няма нищо. Има два зъба отдолу подути венци не виждам остава ни още 22 зъба и  незнам колко безсънни нощи...

# 373
Не сте гледали кокошки, затова се смея. Ако човек яде яйце с два жълтъка, значи и бебе може. Бебето е човек. Не извънземно.Яде каквото и ние. Изпада се в крайности и мен това доста ме забавлява. А в месото от магазина сигурно няма химия. Който изпада в паник атаки от възможността храната да не е чиста,си прави зеленчукова градина и си гледа животни. Това е истината.

# 374
С такъв цитат завършва статията, да, но не пише, дали препоръчват консумацията на такива яйца от бебета! Аз потърсих информация в интернет и изказах мнението си - това бих направила аз за моето дете! Не разбирам защо скачате, присмивате и се опитвате да опровергавате написаното в някаква си статия! Gerda1 поиска мнение! ✌🏻

Аз опровергаване на написаното в статията не видях, даже напротив повтори се точно същото, което е написано в статията - могат да се ядат.
А, специално дали са хранени с хормони, не пише в посочената статия.

Общи условия

Активация на акаунт