Захранване – въпроси и отговори. ТЕМА 3

• 27 432
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Включвам се и аз, киселото мляко не трябва да е с под 4% масленост.
Стандартното пълномаслено мляко е с масленост около 3,5-3,6%. Ако ще се дава над 4% това означава допълнително обогатено със сметана, което звучи странно. Продуктите трябва да са натурални и пълномаслени, нито да им се отнема, нито да им се добавя мазнина.

# 571
  • Плевен
Аз давам елана плюс. Всичките ми преподаватели в университета казваха, че е най доброто и истинско мляко на пазара. Също и изследванията, които сме му правили го показваха. Ел би също е добро.
Започнах да давам на 9 месеца

# 572
  • Лайпциг / Перник / София
Аз давам елана плюс. Всичките ми преподаватели в университета казваха, че е най доброто и истинско мляко на пазара. Също и изследванията, които сме му правили го показваха. Ел би също е добро.
Започнах да давам на 9 месеца
@delenita, Елена кисело мляко ли искаш да кажеш?

# 573
  • Плевен
Да кисело мляко.

# 574
  • Лайпциг / Перник / София
Да, защото си написала елана и се зачудих първоначално! Simple Smile

# 575
Аз давам само оранжева Елена. И сиренето е от техния магазин. Много ги яде и не правя експерименти с други за сега

# 576
Аз също давах в началото на Елена , а сирене купувам от мандра която знам със сигурност че го прави от мляко.

# 577
  • Варна
Аз захраних с Алфатар, кисело мляко и сирене. Вече имат и кашкавал, по мое време още нямаше. Всичките им неща са чудесни.

# 578
Аз онзи ден дадох за пръв път краве кисело мляко на Олимпус и след час легна да спи, събуди се с жесток рев и й чух коремчето да скърца, а после доста се оригваше. Чудя се дали не й е причинило колики?

# 579
  • Варна
Педиатърката ни се изказа, че само Олимпус било истинско мляко и не щеш ли гледам реклама по тв. Някак съмнително ми стана това нейното да не е друг вид рекламна кампания. Simple Smile Не съм го пробвала. Тук мернах тема за качествени млека, ще ги следя.

# 580
Дайте я тази тема и ние да я гледаме.

# 581
  • Варна
Педиатърката ни се изказа, че само Олимпус било истинско мляко и не щеш ли гледам реклама по тв.
Да, тя сигурно лично е изследвала всички млека на пазара, че се изказва така категорично Laughing Нищо против Олимпус, и моят син го яде, ама не бих дръзнала да кажа, че е единственото истинско.

# 582
Аз знам, че при ЛБ си има собствена лаборатория за проверка на млякото.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 20:49 от Анонимен

# 583
  • Варна
Май на тази тема бях попаднала за млеката, сега гледам, че е зациклила миналата година, но има полезни мнения:
http://m.bg-mamma.com/?topic=930662
Другата за чисти храни:
http://m.bg-mamma.com/?topic=541500

# 584
Промениха закона за качествения контрол на млякото, ще трябва нова тема с нови актуални мнения.Че нещата много се промениха.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 19:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт