Захранване – въпроси и отговори. ТЕМА 3

• 27 506
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Моето плюе храна на брр.Няма опазване. Мием се след всяко хранене, а не се бършем.

# 301
  • Варна
Миенето е на финала. Simple Smile)) Дотогава много кърпички загиват. Simple Smile

# 302
От кърпичките възпалих кожата на бебето. Никакви кърпички повече.
Едва го оправих.

# 303
Аз с кърпичките не й бърша лицето, само ръцете и масата. И ползвам Huggies pure, дето уж са 99% вода. Но в повечето случаи, особено, когато яде нещо с ръце направо й мия ръцете.

# 304
Аз ползвам също само салфетки в кутия. Но аз не обичам цапаница. Сравнително чисто се храни ама сега почвам да го оставям да се храни повече сам с лъжица, та.... Почва мацаницата. С вилицата не е чак такава драма

# 305
Момичета, докога чистихте люспите на грах, чушка, царевица и т.н. ?

# 306
Аз никога.
Вече са на 10++ и въобще не се замислям за такива трудоемки дейности.

# 307

Като давах грах изобщо не съм чистила люспите му, дори не знам как става това Thinking

# 308
  • Плевен
Аз съм давала грах няколко пъти само, защото не го харесва. Чистила съм ги и е много досадно. Сега на кухнята като беше е ял няколко пъти и то със зор, защото плюе люспите.

# 309
Аз по-скоро го минавах през цедка защото се давеше от люспите. На чушката още я махам люспата. Но граха вече си го яде така, с люспа. Но както ги направят в кухнята, така яде Simple Smile

# 310
Привет, от 4 дни захранвам с пюре от тиква на Хип. От вчера дъха на малката мирише на белина. Дали е от пюрето? Сблъсквали ли сте се с такова нещо?

# 311
Ако смуче биберон, може от него да е

# 312

Не, не смуче. Понеже е на кърма, до сега не искаше да пие вода. От скоро започна, но реално смуче биберона докато пие по има-няма 5-10 минути на ден общо.

# 313
Има в предвид биба,залъгалка

Не, не смуче. Понеже е на кърма, до сега не искаше да пие вода. От скоро започна, но реално смуче биберона докато пие по има-няма 5-10 минути на ден общо.

# 314
Да, да, разбрах, че това има предвид. Не смуче и залагалки. Днес за сега не мирише дъха. Ако пак замирише след пюрето, най-вероятно е от него.

Общи условия

Активация на акаунт