Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки ІІІ

• 48 688
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Арсен, дано ти мине бързо. От много хора съм чувала, че глад за ден доста добре се справя с всякакво разболяване. Може би ако направиш още един фаст да помогне? Чела съм, че било естествена реакция на тялото и всяко болно същество, освен човека, при някакъв проблем спира да се храни. Но колко е вярно - малко съм критична към всяка информация и опитвам от всички страни да я гледам.
Моята температура от събота и неделя прогоних с кардио Simple Smile

Вчера ми беше въглехидратен ден, като калории бях около 1300. Но без спорт. Утре ми е 36 часовия фаст и ще засичам кила и мерки в петък сутринта Simple Smile

Проблемът лека полека отшумява. Тази сутрин се събудих малко по-добре. Правих йога за кръста (Бохо Йога, благодаря ти, Аманда) + 30 минути вело - интервали 15 пъти 20 сек на макс и 40 сек по бавно. И после още малко моно, да ги докарам до 35 минути.

Днес съм на плодове и ядки.
Хубав ден на всички.

# 601
И при мен тендинитът отзад на коляното отшумява, защото си седнах на д-то и пия 600 mg ибупрофен на всяко хранене. Simple Smile)))) Имам остатъчна болка, но може би вече се дължи на това, че почти един месец не съм си разгъвала коляното до край. Мисля тия дни да започна леко със стречинг и при първа възможност ще подхващам БР. Thinking Тряба ми програма, да е с календар и да не го мисля, да е нещо с постепенна градация от лесно (след цялото това застояване и болежки) към по-трудно. БР отговаря, но пък има и повечко подскоци, чудя се малко. Някой сеща ли се нещо друго пo-подходящо? (ама без PiYo:))))
BTW, през цялото това време не съм спирала да ви чета Heart и много ми липсват тренировките!

P.S. Оп, сега забелязах, че съм в темата за хранене и тренировки, а не в домашните тренировки. Постоянно бъркам къде се намирам FlushedJoy, но така или иначе муцуните са едни и същи.
Все пак, за да съм по темата, добавям, че хранененто и пиенето на червено вино са ми в пълен хаос, хаха.

# 602
  • Бургас/Пз
Ама как забравих да си похваля и на вас  Crazy Crazy CrazyВчера направих първото си бицепсово набиране със собствена тежест.... успях три повторения. Мноооого съм доволна и щастлива  Mr. Green

# 603
  • На ръба..
Ани, поздравления за страхотния хъс и постоянство Hug Уж искаше преди лятото, изпревари дори пролетта и то цели 3 повторения Open Mouth Бра-во!

Днес се движа по план
Закуска: тиква + чия + банан
Обяд: фритата с 2 яйца, 100гр картофи /претеглени сурови и обелени/, 1/4 тиквичка и малко моркови.
Сз: ябълка
Вечеря: ще бъде или свинко филе 150гр или пилешко филе 100 гр + зелена салата

В/М/П 90/51/92 1200кал.

# 604
  • Бургас/Пз
Ани, поздравления за страхотния хъс и постоянство Hug Уж искаше преди лятото, изпревари дори пролетта и то цели 3 повторения Open Mouth Бра-во!
Остава ми да се мъча с широк хват... там не знам дали ще успея  Crazy

Все се каня да преброя колко стъпала имам на работата до 4-тия етаж. Е, най-после ги преброих - 90бр. Според вас кой е най-ефективния начин за качване, за да има ефект върху дупето?? Поне да има някаква файда от цялото катерене по 5-6 пъти на ден  Joy Mr. Green

# 605
  • София
По две стъпала наведнъж е най-ефективно за дупе.

# 606
Браво, Ани!

Кратко и ясно принципите за преодоляване на плато в отслабването:
https://vk.com/doc174225365_492191665?hash=d103d2755ba0526833&am … 51a2a350321de3074
Сори, на руски е...
https://translate.google.com/

# 607
  • София
Агент , не мога да отворя линка.

# 608
  • Бургас/Пз
По две стъпала наведнъж е най-ефективно за дупе.
Още днес ще пробвам  Mr. Green

Снощи много добре ми се отрази хапването на суши и трите чашки розе. Обаче понеже не мога да мина без сос, уасаби и маринован джинджифил, а те като цяло са доста соленички, днес се усещам, че съм задържала вода. И то не толкова като разлика в кг-мите, ами пръстена си го усещам по друг начин. Той ми е основното мерило за задаръжането на вода. Rolling Eyes

Та, да споделите, какви са вашите начини, методи и тайни за отводняване в такива случаи ??

Днес обичайното меню:
Закуска: овесена баница + кафе
Обяд: пилешки жулиен с картофи соте и зелена салата пилешка пържола от бутче без кожа и зеле с моркови
Следобяд: бадеми
Тренировка - протеин
Вечеря: печена скумрия със зелена салата с домати и печени семки + 120г ориз с моркови, грах и царевица

Калории 1500 П 105/ В 90/ М 75

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 09:13 от ani_d

# 609
Арсен, дано ти мине бързо.
Благодаря ти, мина ми вече, радвам се, че и твоят проблем отшумява!
Ани, браво, браво за набирането, това е много трудно нещо!
За отводняване при мен фастът работи безотказно.
Храната вчера  Калории 1 616   В119   М85   П88   
З фалшива пържена филийка - филия бонус накисната в едно яйце и изпечена на незалепващ тиган, 1 лъжичка сладко от ягоди, бучка сирене чай с мед
О джолан 67 гр и 70 гр пилешки гърди, зелена салата
В спаначена супа, 100 гр наденица
две малки закуски имах преди обяда и преди вечерята -  едната половин банан и някакво барче нестле фитнес 23 гр. , втората мюсли с кисело мляко и ябълка.

# 610
Ани, браво! Дано някога и аз успея.

Сутринта направих 60мин йога- идеално ми дойде.
После работа  само 1 час, наградих се с 2 парфюма, нали заслужавам да се поглезя... Blush
Днес и утре съм си в къщи- чудо невиждано! newsm44

Закусих в 10:30 170гр пилешки гърди на тиган- идеални станаха. Обожавам ги със малко сол и много черен пипер. След час отивам да тичам.  Grinning

Довечера силова за дупе и краци.

Честно, така си представям идеалния ден. Добре ми е.

# 611
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ехее, поздрави на всички с повод да се чувстват добре.

Аз си карам с кутийките Grinning Не ми остава ред да се отчета, тичам по задачки след работа и дори вчера пропуснах тренировка Sad Днес се засилих, обаче ми прилоша сутринта. Започнах на гладно както винаги и след загрявката усетих как ми прималява. Отложих я за вечерта, закусих и си приготвих хранара за днес:

помело + к.м. 💜💗
12 бадема 💙; зеленчук нямах ... ооох сега се сещам, че всъщност в офиса в хладилника имам 1 краставица, бях забравила, сега на отчета се сетих....
тиквички, гриловани с к.м. 💚💗🧡
след 30-на мин зелен боб с картофи и домашна постна телешка луканка 💗💚💛
тренировка като се прибера и после пак зелен боб с картофи и луканка
луканката е вътре в манджата Grinning

Планирани: Totals   1,364   В140   М60   П75   

# 612
Момичета, хваля се - намерих си страхотен калкулатор на храни, чудна работа ми върши. И е точен, снощи доста време отделих за сравнение и пресмятане. Този е: http://www.zdravoslovno.com/calculators-calorie-counter
Хайде, доживяхме и това - Vetrena да брои калории и макроси Grinning

И ето го менюто ми днес:
След тренировката - протеин
Закуска - 50 г пастет от извара, 50 г протеинов хляб, 100 г домат, 1 супена лъжица зехтин
Обяд - 100 г печено пуешко филе, 100 г печени сладки картофи, 100 г краставица, 1 чаена лъжица зехтин
След обяд - 40 г филе "Елена", 80 г варен кафяв ориз "Басмати", 100 г краставица, 1 чаена лъжица зехтин
Вечеря - 90 г филе от пъстърва, 200 г зелена салата, 30 г сурови или леко запечени тиквени семки, 1 супена лъжица зехтин

Това прави 1080 ккал, П 93 г, В 90 г, М 42 г (стремя се към 40:40:20 в проценти).
Дотук съм точно по препоръките на моя треньор, но тъй като аз не съм много съгласна с неговите изчисления (много нисък базов разход на калории ми е сметнал, а от там и дефицитът става твърде голям), мисля, че имам мегдан за още мъничко калории, които ще видя как ще оползотворя послучай петък вечер Grinning)
Днес със сигурност ще изгоря над 2000 калории - едва обяд е, а гривната вече показва 1300.

# 613
  • Бургас/Пз
Ветрена, добре дошла в клуба  Hug Аз също много го харесвам този калкулатор, както и този https://www.bb-team.org/hrani Много често дори сравнявам някои храни, за които имам съмнения от фитнес пал или си ги въвеждам аз.

Имам ужасна мускулна треска на ръцете и особено средното рамо. Пих глутамин и след тренировка, и вечерта пак, обаче нещо този път не помогна  Confused Днес ми е ден за крака и после два дни ще почивам  Mr. Green

Хапването днес:
Закуска: овесена баница , кафе
Обяд: 100г  свинска пържола на скара, 200г ориз със спанак и 150г салата зеле с моркови
Следобяд: 30г  шоколад с бадеми Heart Eyes Heart Eyes + кафе
Тренировка - протеин
Вечеря: пилешка пържола от бутче 180г, салата моркови с цвекло и задушени броколи

# 614
Храната вчера: Калории 1 774   В121   М112   П94
З хляб бонус, едам, яйце, чай с мед
О 2 кюфтета - 200 гр. + зелена салата
В Омлет от две яйца и зеленчуци, 30 гр. печени фъстъци
Две малки закуски - едната извара и ябълка, другата палачинка с шоколад

Общи условия

Активация на акаунт