Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки ІІІ

• 48 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Агент, на мен червеното на други хора не ми пречи, в смисъл не ги асоциирам с въпросната колежка, но да си сложа същото червено - абсурд.  
За кремовете аз затова писах, че не се оплаквам, намерила съм си заместител и то доста добър и нискобюджетен - предполагам, че опира и до кожа, но от 2 години съм с NUX.
За парфюмите... Guchi Bamboo ми харесва много, Body на Burberry, Carolina Herera - няма лош парфюм, всичко харесвам, всичко ползвам Simple Smile Но имам и Nux - мирише на мед, за зимата го обожавам, има го и в комбинация с цитрус - като бях малка слагахме на печката кори от мандарина да ухае - на точно същото ми мирише на топло, на уют, кремовете са със същия аромат, може би затова не ги сменям, , имам и едно Tracy  - сладко, ама сладко - бонбонено чак ти се насълзяват очите Grinning ама намирам му някво приложение... е, 2-ри път няма да го бъде него... обикновено съм Bamboo-то или с Nux-a; Body ми идва тежко, но си го харесвам за бар хаха ще го имам вечно, така си мисля Grinning ... а и Karl Langerfeld забравих и Kenzo Flower той също ми е много любим - те са ми "летните"

Забравих си отчета Grinning

Totals   1,181   82   31   79 В/М/П

Чудя се - някой ако е правил 80 DO, Агент и Спринкълс мисля
като тренирам на гладно реално пропускам pre-workaut meal
да го наваксам ли някъде в деня или да го пропускам?

# 586
Аз ползвам няколко нискобюджетни парфюми, като са доста ретро и са такива, че парфюмно пристрастените в бг мама биха ги оплюли веднагически:smiley: като Cerruti 1881, Bvlgari Omnia Coral, Calvin Klein CK IN2U , Kenzo L'EAU PAR .KENZO
Аз пък друго се чудя! Кой уважаващ себе си човек си позволява да плюе по избора на друг, който ни най-малко не го засяга и е нещо толкова уникално и лично като парфюм, гащи, етц.
Все едно фактът, че на мен лично ми се гади от модерните и актуални захарни памуци, които минават за парфюми последните няколко години ми дава право да оплювам и осъждам съфорумка, защото на нея и харесват!?!  Просто не е моето, което не означава, че не прави друг щастлив!
Един и същ парфюм има толкова различно излъчване върху различна кожа и различна жена, че никакви общи знаменатели не могат да се подвеждат. Дори парфюм, който ухае божествено върху една може да мирише много различно върху друга!?! Да не говорим, че изобщо връзката между цена и качество почна да изчезва и то не само при парфюми.
И мен са ме освирквали за моя Шанел Алюр, интересно обаче, само онлайн и само във форум  БГ Мамма, на живо реакцията е "мммм, ухае чудно, какво е!?" Което на мен ми говори, че комбинацията от този конкретно парфюм и моята кожна химия не е чак толкова гнусна Wink
Иначе имам и аз една шепа стари класики, брутални дори за моя нос, но има моменти в които ми се носи точно такова и си ги нося с кеф! Скоро си купих нещо много, много старо за първи път и му се радвам!

PS Изтормозих ви днес, всички разбраха, че "правим" презентацията за БГ училището или по-скоро, че я правя аз между 2 поста във форума.

PS Също толкова ме вбесява "плюене" по нечий фитнес и хранителен режим. Мнение, вкл. отрицателно, но аргументирано - да; коментар и/или предложения за подобряване - да, но понякога чета и не вярвам на очите си!

Теди, наваксвай! Тези калориите са ти нужни, защото в ситуация на тежки тренировки и сериозно ниски калории има сериозна опасност тялото да го усети като стрес и да удариш плато. Също така опитай дори един протеинов шейк да пиеш преди тренировка, колкото и рано да е и да наваксваш само с останалото. Има хора, които не могат да тренират след ядене (дори и след шейк), аз не съм от тях, но всеки познава себе си.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 21:46 от Agent Provocateur

# 587
Теди, да си жива и здрава, все по-очарователна, неотразима, но и незабележима (както ти си пожелаеш)!  Относно яденето, аз преди пиех протеин +плод преди тренировка. Този път го карам малко през просото и тренирам на гладно. Честно казано доста несериозно се отнасям към хранителния режим в момента - 3 дни ОК, 2 дни не .. и пак така ... Чета темата за вдъхновение, но явно само това не е достатъчно. Имам 3 седмици и половина до пролетната ваканция и съм решила да спазвам веге варианта на 80ДО. Ще докладвам докъде ще я докарам.

# 588
  • София
Теди , правих 2 пъти 80DO.И аз тренирам сутрин и няма как да закусвам.Преди някои тренировки пиех протеин или BCAA.Определено с BCAA беше по-добре.Задължително си изяждай броя кутии за деня.Не пропускай нищо и ще видиш уникален резултат.Калабрезето си разбира от работата.
Благодаря за напомнянето , че Дупемания е на Румяна , бях забравила.Нали сме все на вълна beachbody.Не мога да я издържам тази жена , колкото и да е ефективна програмата ще я пропусна.
Дано открия нещо друго за поддупието Simple Smile

# 589
Amber, направи програма по Брет Контрерас.  Peace

[
Аз пък друго се чудя! Кой уважаващ себе си човек си позволява да плюе по избора на друг, който ни най-малко не го засяга и е нещо толкова уникално и лично като парфюм, гащи, етц.

Ах, Агент, нали знаеш- кучетата лаят, керванът си върви.  Laughing Защо да се обременява човек. Винаги ги е имало тези, от всяка раса и нация. Някои използват форума за платформа да се правят на съвършени.  Laughing Те не уважават нито себе си, нито който и да било. "Другия" за тях е заплаха. Първичен и необуздан страх от социално отхвърляне.

След 12 дни моно, съм -3кг и 3 см. Не беше вода, защото по време на овуто бях кошмарните за мен 57кг.
Започнах на 53.7кг, завърших на 50.7.кг Мисля, че реално отразява ситуацията.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 06:51 от Deziderata

# 590
Дези, Агент, аз не съм съвсем сигурна, че така биха постъпили в парфюмната тема, но от време на време надничам,защото ми е приятно да чета ревюта. И  оставам с впечатление, че не се харесват масови, изтъркани във времето парфюми. Освен това повечето пишещи искат още и още, пробват непрекъснато нещо ново и сякаш не се гледа с добро око на хора, които имат няколко любими, особено, ако са в графа свежи,цветни. Търси се нещо по-комплексно, по-сложно, по-трудно приемащо се от околните, които не са парфюмно пристрастени.
А за тренировъчните и хранителните режими - вероятно смелост и самочувствие да  коментират имат хора, които наистина са постигнали много добри резултати, оформили са истински спортни тела. Аз коментар мога да давам само, ако се цели отслабване, което не е бързо във времето, което е трайно и не е с йо-йо ефект, защото там мисля, че успях да постигна нелоши резултати за три-четири години.  Но си зависи от стартовата позиция. За отслабване от типа - 50 килограма съм и искам да стана 48, не мога да давам мнение, защото там борбата е за съвършенство.

# 591
Добро утро, вчера ми беше много удобен ден за фаст и го направих - 36 часа и след малко ще го прекъсна и ще закуся, че днес ще се тренира.Simple Smile Беше ми удобен защото цял ден бях в движение и не разбрах кога мина + това исках да прекъсна вълната от глад за сладко последните дни.
Много интересни неща сте коментирали.
От онзи тип жени- присъствените познавам 1-2 и това, което съм забелязала, че на тях това им се получава измежду другото, те не работят "специално" за това, просто такъв се раждаш според мен.

# 592
Аманда, в парфюмния всички сме в различни фази на пристрастеност.  Много често се реагира емоционално, защото всеки си е влюбен в своите си любимци, но атмосферата е много приятна, въпреки редките инфекции когато се е намесвал модератор.

За тренировъчните цели ми помогна най-много съвета за визуализацията. Трябваше да си избера тяло, за да започнат да ми се случват нещата. Но процеса при мен беше дълъг, и в началото исках само да сваля килограми. На 12.12.2016 ми просветна, че искам повече.

Най-важните неща за мен лично, които проработиха са
1. купуването на везна ( и последвалото мерене на всичко, записване, и следене на калории и макроси)
2. махането на млечните и пшеницата (гадните пъпки изчезнаха, това е вторичен резултат, който имаше екстра ефект. Невъзможно беше да не ги махна, не беше заради кожни проблеми)
3. махането на захарта (скрити захари, като в капучино със соево мляко "понякога" например, протеин джънк барчета, любимите салати във веган бара, където май оцета си беше със захар)
4. хранене по 4 пъти на ден
5. двуразови тренировки
6. махането на ядките и тахана
7. предварителното приготвяне от предния ден, пазаруване навреме и избягване на глада

Вече ще следя мазнините, и няма да ги качвам над 20гр за следващите 12 дни.
Пак прочетох режима на Ферис в книгата му- яде 1 жълтък на ден. Не говори за грамове мазнини, но яде 1 яйце + белтъци.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 07:28 от Deziderata

# 593
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро! Благодаря ви за пожеланията  :*
Днес:
 BCAA  по време на тренировка. 
Днес менюто ще е доста подобно на вчерашното.
След тренировка: шейк + мандарини
След тренировка - черен ориз, пил гърди печени, морков 💛💗💚
Хранене 1: киви с к.м. 💗💜
Хранене 2: 12 бадема (по фууд листа на Оутъм) + морков 💙💚
Хранене 3: пил гърди + зелен микс (рукола, спанак, маруля) + чеснов сос 💚💗🧡

И ще ми остане предтренировъчното, което ще е същото като след, обаче не знам кога ще го ям...

Дези, много интересни неща споделяш. Аз също имам в главата си един такъв списък, като в момента на дневен ред стоят точка 3, 4 и 7;
5 не е за мен, поне за сега.
ядки и млечни винаги съм яла от няма на къде, но никога не са ме блазнили - като сега ...какво да измисля с тези полезни мазнини... аз знам какво - мога да омета купа жълтъци и после да припадна в някой ъгъл Grinning но това не ми е опция така че днес съм с бадеми ... същото и с киселото мляко - плод с протеин...какво да измисля да му се ненавиди... видях, че Оутъм счита к.м. до 2% протеин и това ме спаси

# 594
  • На ръба..
Мда, и аз съм от тези обичащи Армани код, Черути 1881, DKNY зелената ябълка и Бърбъри Боди, е не оставам без тях и си ги нося вече сигурно 10-на години. Допадат ми хора, които носят едни и същи аромати и винаги асоциирам определени хора с с определени аромати, или като усетя даден аромат се сещам за конкретен човек..

Нещо друго се замислих, в началото на януари като понамалих калориите и първоначално не можех да докарам необходимото к-во протеин и приемах на прах сутрин и след тренировка. Към момента успявам само от храната да си набавя необходимото к-во, но по навик о=продължавам си пия всяка сутрин преди закуска. Днес обаче видях, че препоръчителната доза е 35гр според бг етикета. Да, обаче батката в магазина ми обяснява, че няма проблем и по  2 дози да приемам на ден, но същия батка се оказа, че ме е послъгал ама вече си бях закупила протеина.
Та, да се консултирам кЪ мислите вие, май просто трябва да спра сутрешния прием освен в дните, в които
Скрит текст:
почивам...

Според БГ етикета, има малко разминаване

# 595
  • Бургас/Пз
TDI, честит рожден ден на патерички .... да си винаги доволна и щастлива от това, което правиш и това, което ти се случва  Hug bouquet

Вчера приключих с 1705 калории П95/ В 160/ М 72 - доволна, наядена, тренирана и щастлива  Mr. Green

Днес планувам да тренирам пак, въпреки че по план трябваше да почивам, но утре ще е почивката  Flutter

Закуска: имах още от домашния чийзкейк и си го хапнах с удоволствие - не е истина това чудо колко много ме засища  Crazy
Обяд: 2 фил хляб от лимец с квас , 100г хумус, 4 печени червени чушки, 4-5 големи маслини
Тренировка - протеин
Вечеря - омлет с 3 белтъка и 1 жълтък, 50г сирене, салата моркови с цвекло

Дотук калории 1500  П 85/ В 138/ М67
Имам още 200 свободни калории, които трябва да са предимно от протеин, 100г пилешко бон филе май ще ми дойде добре  Blush

Р.Р. Сега прочетох поста на Дидора  newsm78... ммм..да..да.. определено има разминаване между бг етикета и другия. Аз бих пила само по 1 доза след тренировка.  Hug Hug

# 596
Добро утро, храната вчера:
Калории 1 623   В107   М81   П108
З филия бонус, едам, яйце, чай с мед, след тренировка котидж + ябълка
О печен джолан, зелена салата
СЗ мюсли с кисело мляко, половин банан
В извара, омлет от две яйца с китайски микс от зеленчуци
Кротна ми се апетита, но не знам от фаста ли или защото се разболях от някакъв гаден вирус.

# 597
арсен, и мен ме хвана някакъв вирус... Едвам изкарах тренировката вчера... после как си направих вечерята, още се чудя😁  а тя беше: Сладки картофи със сос от скир+чесън. За днес се чудя, мисля си за копф салата с риба тон...

# 598
  • Бургас/Пз
Привет и от мен  Hug
Вчерашното кардио доста ме измори, направо бях с кашкавалени крака и заспах на дивана още в 21.30ч. Скоро не ми се беше случвало да ме налегне такава умора след тренировка.

Днес смятам да се поглезя със суши за вечеря  Mr. Green
Закуска - протеинова вафла и 200г кисело мляко
Обяд - 2 яйца, 100г извара, печени чушки
Следобяд - 30г шоколад с бадеми
Вечеря - суши и розе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 599
Менюто за вчера -
дебело парче шунка и филия пълнозърнест хляб за закуска, обяд два банана,следобяд - 50 грама бадеми,
 вечеря кофичка кисело мляко с кокосовия сладкиш Май не е много като калории, но не изчислявам, така че не знам.....Сутринта кантарът беше доста благосклонен:smiles:
За днес досега съм яла един банан, не знам после.... Уж мислех да карам на високомазнинно хранене, но тия банани и ядки са ми толкова удобни, когато съм на работа.....

Общи условия

Активация на акаунт