Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки ІІІ

• 48 694
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • На ръба..
Дух дано се окаже само моментно състояние и болката да отшуми завинаги в най - кратки срокове.
Относно колагена, аз не съм окей със продавания тук основно на допел херц, малко по - назад в темаат Ани беше споменала колагени, които е пила, аз съм основно с този, но опаковка за около месец струва 16лв. Важно е да се приема и Вит. Ц с него, спомага за по - доброто/бързото усвояване.

TDI Бъди здрава, обичана и все по фит Hug

Уикенда се наложи доста да поработя, но успях да се запиша с 1 тренировка и втория ден 15км разходка.
Храната и двата дена беше доста протеинова и макросите си бяха "браво".
За днес:
Закуска - 150гр скир + чия + 1/4 круша
Сз: Колаген
Обяд: Сътворих нещо тип отворена сарма, накълцани листа от кисело зеле в основата и най - отгоре, по средата кайма /400гр/ с ориз /100гр измерен сух/ и много зеленчуци, около 500кал е порцията.
Сз: 50гр скир
BCAA + тренировка + протеин
Вечеря: вероятно ще е свинско филе 150гр със зелена салата.
Макроси нямам още, че телефона остана в нас.

# 571
Не, не, в писмена форма, така без да се познаваме лично...не успях да изразя добре мислите си. не Агент. Аз съм ти виждала не една снимки. На Сиска също. Не говоря за кифленство, коконство, префърцуненост. Не. Има жени, които имат присъствие. Те са забележими някак си, изпъкват. Не е от грима, не е от дрехите, не е от парфюма. От тях лъха класа - същата класа си личи било с дънки и маратонки, било с токове и рокля. Такава жена уви, не мога да бъда, но те будат само възхищение у мен. Това имах предвид. Просто смесих много мисли в един пост.

Дидора, много ти благодаря.

# 572
Банадана, съгласна, само добавям, че не винаги е лесен този баланс дори когато го търсиш - животът се случва, както казват и понякога възпрепятства и най-добрите ни намерения. Но това не означава да не опитваме! Но абсолютно съм съгласна, че аз не го правя за да ме "гледа" някой друг, аз си го правя първо и основно за себе си, за да се чувствам аз добре, за да не се мразя самата аз!

Като каза крака преди хмммм  преди 24 години в столичният квартал Люлин страшно ме беше впечатлила една майка на 3 големи сина с прекрасните си поддържани и гладки крака (в моите представи тя тогава е била "стара") Какви неща остават в съзнанието ни, а Simple Smile)))

Духче, сега вече разбрах! Благодаря, че ме виждаш така Simple Smile
Между другото за болките в кръста, МЦ и лекарства - поне при мен този проблем намалява ако съм тренирала редовно през месеца без обаче да правя глупости, като вдигане на високи кг с компромисна форма (нещо, което ми се е случвало неведнъж). От добавки много жени казват, че имат осезаем ефект, при мен никога не съм забелязала сериозен такъв. Аулинът години наред беше единственото, което ме спасяваше Sad
В началото на месеца имах 3 дни лежане без движение и тренировки и коленете ми се обадиха... същите колене, които вече понасят много тежест и дори (много рядко, но се случва) плиометрика без да ме болят.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 18:09 от Agent Provocateur

# 573
Точно-присъствие и класа. Мама има такъв страх от чалгаджийство и кифленско присъствие, че не мога да я накарам да стъпи във фитнес-там имало само батки и чалгаджийки с напомпани устни ми вика! Е, не е права, ама какво да се прави. Има някаква травма явно. Grinning Преди ходеше на аеробика дълги години, сега на пилатес, отчасти с личен треньор, за да се концентрира напълно в себе си и тренировката си. Прави всичко за себе си и не желае да е център на внимание, но уви, комплименти получава. :Д

А пък аз общо взето не съм стъпвала в клуб от 3ти семестър. Не харесвам силикони, ботокси и такива изпълнения. Има козметични процедури, които подмладяват много незабележимо. ЗА натуралността съм. Simple Smile И спирам, че .... много се разприказах. Сега вече знам, че не сте ме рабрали грешно. Simple Smile

# 574
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ммм ами не знам дали съм разбрала неправилно - Сиска каза, че като влезе някъде и всички знаят, че е влезнала и че е там. Аз пък предпочитам никой да не разбира, че съм там Grinning Малко в повече ми идва вниманието на хората честно казано. Може би съм лек темеруд Grinning

На работа съм с палто, пола до коляното, риза. Уикенда съм със скъсани дънки, боти със синджири и парка. Ако трябва да избера между тънко токче и дебел ток - избирам последното.

Предпочитам това:

Скрит текст:

Пред това:

Скрит текст:

Нарочно исках да е една и съща актриса. За мен на първата снимка е много по-непринудена, по-секси в тези дрехи;

Мразя червен маникюр. Просто мразя! Напомня ми за една бивша колежка, която преспа с 50% от колегите ми (състав от над 300 човека Grinning) - тя така освен червено други цветове не познаваше. Сега не бързайте да се тънкообиждате с червения маникюр, просто обяснявам на мен каква асоциация ми е той.
Харесвам петролено зелено, тъмно лилаво, морско синьо.

Банана, заповядай в Атлетик в Бургас в 19ч да видиш екстеншъни, мигли и остър маникюр. Преди се чудех как изобщо се тренира с този маникюр, ама то за да ходиш на пътеката не пречи.

Кожата за мен също е много важна - кожа, коса, нокти. Това е. Това са ми важните неща. С кожата съм извадила късмет, за целия си пуберитет имах 2 пъпки, стегната, лъскава, харесвам си я. Но изисква поддръжка и тука няма мърдане - много е суха, ако я оставя без да се намажа започва да ме боли, а след няколко часа да се лющи.

Обаче! Искам да ви кажа, че когато нямах 2 допълнителни разхода, които обожавам, ползвах само Guinot, крем за лице, мицеларна вода, маска, околоочен крем към 500лв ги нагласях. Сега не мога да си го позволя, но с него кожата ми изглеждаше кадифена.  Не че се оплаквам! Съвсем не! Просто казвам, че има и един друг аспект на нещата.

# 575
Теди, с глас се смея на възприятието ти за червения маникюр 😂 аз имам подобно за острия маникюр - виж какви детайли ни формират в крайни сметка 😂

Има една стара приказка "баба знае 2 и 200", та много е приложима за поддръжка и винаги я цитирам на всяка жена, която има извинение защо не тренира, защо не се е погрижила за себе си, етц. Винаги има алтернатива, дори това да е сода за хляб и маска от кисело мляко и аспирин вместо козметичка и скъпа козметика. Туби за вода пълнени с мокър пясък също е алтернатива на джим, когато се налага. Идеални ситуации, време и финанси за това, което искаме да си позволим не са ежедневие, за съжаление, но не са и извинение!

# 576
Подкрепям Агент и ще допълня- Актрисата не е нужно да изглежда само по 1 начин, не се изключват 2те визии. Понякога така, друг път иначе. Тънките токове могат да бъдат стилни. Само да няма чалгаджийство, изпълнения тип Преслава от 2005та година и т.н. :Д Имам една прабаба на 94, която прави гимнастика всяка сутрин  от ученичка, прави всяка година разни откачени диети за пречистване с овесени ядки, прави си сама крем от масла и ... абе не е сексию жената е на 94, ама й се възхищавам жестоко за начина по който изглежда и как има достойнство с 2те блузки, които притежава "за град" да се нагласи като истинска дама, прави си и прическа. :Д

# 577
TDI, честит рожден ден! bouquet Да си жива, здрава, спортна, и много обичана! Hug newsm59

Съученичките на най-големия ми син многократно са му казвали, че като пораснат, искат да са като мен.
Не знам дали е заради многобройните ми Конвърси, или роклите. Но ме радват, няма да си кривя душата.

# 578
Ха-ха, взех да бъркам домашни маски като ви чета.... Аз съм от тези, които даже крем за лице ползват пет пъти в годината. Купувам си някакви, но просто нямам навик да ги ползвам и после ги изхвърлям....
За дрехи - истината е, че най-много харесвам бохо стил, но в ежедневието рядко мога да си го позволя, защото ми се налага да ходя по разни институции и някак не върви с дългите рокли, поли и шарени гривни. В този смисъл дори откривам някаква естетика в босата циганка с гривна на краката, дори да не са й изрядни....
Единственото, което правя за себе си са тренировките и опитите да контролирам храненето. Каквото такова....
Духче, права си обаче за Агентката. От нея наистина се излъчва класа, независимо дали е с дънки по дупе на морените Smiley или от онази снимка, дето скоро ни показа. Страхотно впечатляваща!

# 579
Аманда, сестро! Все едно за мен говориш хахаха видях, че вече имам бръчки около очите и си купих първия крем за лице и първия околоочен контур крем хаха. Сещам се да се мажа, понеже опря ножа до кокала. И аз много си падам по бохо стил!!!
Дам, дами като Агента имам и около себе си. Братовчедка ми е такъв тип. Агента знае, че ми напомня малко на нея точно със стила и класата си. Иначе нямат нищо общо, моята е руса и със сини очи.

И за да не е съвсем спам. Нещо пак ме боли стомаха. Карам го на режимна супа и лек мързел Simple Smile) утре ще тренирам.

# 580
  • Велико Търново
ммм ами не знам дали съм разбрала неправилно - Сиска каза, че като влезе някъде и всички знаят, че е влезнала и че е там. Аз пък предпочитам никой да не разбира, че съм там Grinning Малко в повече ми идва вниманието на хората честно казано. Може би съм лек темеруд Grinning

Явно не съм се изразила правилно-усещат парфюма, който не сменям години наред. Аз иначе никъде не ходя, освен на работа и в залата Peace

# 581
Обаче и аз и Сис като лични Телета не сменяме парфюми с години и си ги ползваме като част от идентичността ни Hug
И аз имам такъв - от 2005 не оставам без него!

Скрит текст:
Теди, да си призная, че да се посмееш за моя сметка, но след твоя пост си погледнах снимките на червените нокти и сериозно си зададох въпроса "вулгарно ли изглежда" - това е моят максимум на дължина и червенина Simple Smile)))))))) обикновено са доста по-къси и не толкова ярко червени!
https://i.pinimg.com/564x/6c/df/58/6cdf58bd213df2a8a9cfccdc38b36760.jpg
https://i.pinimg.com/564x/ce/d5/38/ced53899456c03411c7baa850303cb2c.jpg

И за да се върна към темата на темата - пристрастила съм се към кисело мляко с овесени ядки и ще си спирам млечните от утре за да разваля навика, че нямам спирачка на тази "луксозна" манджа, а калориите са си калории, особено с това пълномаслено мляко!

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 20:31 от Agent Provocateur

# 582
Аз съм Скорп и нямам парфюмен подпис (едва ли е от зодията, но да си кажа). В колекцията ми присъстват и 10-20, които подновявам от години, и не оставам без тях.
Апропо, ексклузивната линия на Шанел вече се предлага в Дъглас в Прага, така че имам достъп до любимия Коромандел. Heart Eyes Щях да припадна като ги видях. Голям шок и радост. Laughing Друго е да ти е под носа в магазин.

Зачудих се за стила ми- ами останах си кварталното диване и на 43. Mr. Green Рокерка до мозъка на костите ми.  Laughing Но това го казвам като бивш вече класически музикант отгледан в операта и свикнал със сцена, така че не е съвсем така. Свикнала съм на внимание и не ми пречи. И то е внимание заради нещо което правя, не заради начина по който изглеждам. Сега ми е от огромна полза в работата. Оценявам го като плюс.

И за да не е спам- ям си яйцата днес, от утре завъртам нови 12 дни. Искам да сваля още 3см.
Иначе ми е почивен откъм тренировки. Ще се търкалям с фоум ролерите пред ТВто.

# 583
Аз ползвам няколко нискобюджетни парфюми, като са доста ретро и са такива, че парфюмно пристрастените в бг мама биха ги оплюли веднагически:smiley: като Cerruti 1881, Bvlgari Omnia Coral, Calvin Klein CK IN2U , Kenzo L'EAU PAR .KENZO . Първият  и вторият са ми най-най -любими -единият за зимата, другият за пролетта и лятото.
Спретнах един сладкиш за вечеря от кососово брашно, яйца, кокосови стърготини и сироп от агаве и малко развалих дисциплината..... , но се получи супер.

# 584
О, Аманда, твоите са постоянно присъствие в много колекции. Тези са мноого харесвани. Черути си е класика. Още оплаквам Кензо Индиго, който ми спряха от производство преди да се запася. Crossing Arms Чудя се дали да не подновя Слона.

Страшно ми се дояде кокосов сладкиш...Но ще изчакам още 12 дни и тогава ще спретна 1 мръсен ден. Ухаа.  LaughingЗасега ще си пия чая. Вечерях. И не мога да кажа, че ми е зле. Имам половин черен шоколад в библиотеката от преди 2 седмици, и не ми пречи. Ще го хапна на 3.03.

Общи условия

Активация на акаунт