Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 030
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Стара Загора
Като не правят нищо по цял ден и си чоплят ноктите, нека поне да си следват мечтите в youtube, да чакат куриера да им донесе някоя ПР пратка и да скачат като зайци около нея Grinning

# 3 331
Докато съдържанието им е такова  и реакцията ще е такава. Еми да, не са всички хормонално нестабилни тийнове, които си дават последните джобни за нещо, щото "лиубиматъъъ миии влогъркАаАа" го е препоръчала, нито пък изпадат във възторг от намацотените  физиономии на "популярните момичета". Да не говорим, че неведнъж им е билa давана и по другите социални мрежи градивна критика, която те подминават, защото не им изнася. Шъ си праа кот си искам, койт ни ма аресва, начи ми завижда.  Бих се обзаложила, че повечето тук, биха им казали същите неща лично, немалко добри идеи бяха дадени за клипове, особено по Коледа. Но някои хора бяха заети да си подаряват подарените мостри на децата и да им внушават, че с тоя "giveaway"са уцелили билета от лотарията. Или да се възхитим, трябва, на вече обсъжданите чупки на Валери пред концлагера в Полша? Или на contenta на Поповица, която "междО другото" не знае как се пише. И ти ми говориш за това, че видиш ли на тука хората им злобеели и  завиждали. Пфффф, извинявай, но си объркала за какво да се отвращаваш.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 23:56 от Breedlove

# 3 332
Добър вечер!

Единствените интересни видеа на Валери са тези от почивките. И то ако ги мютваш и гледаш гледки. Цялата лигавщина и простотия, която се излива от видеата й са без коментар. Наборка ми е, но това, че я вълнуват само гримчета и почивчици е направо тъжно. Чудя се този Мартин как я търпи честно. Frowning
С режима си на хранене пък изби рибата. "Не ям сладко", а преди 2 дена има видео как яде торта и чийзкейк. Иначе започнала режима след нова година. Учудих се, че във видеото й "Какво ям през деня" нямаше авокадо тост за обяд след овесената каша за закуска. Бога ми , вече няколко такива видеа гледах. Не стига, че е скелет на батерии, а и "режим" тръгнала да спазва с вино и пастърма за вечеря Smile
С този коментар в инстаграм друго освен истеричен смях не предизвика.
Видях и другата "интелектуалка" Гергана Димитрова. В сторитата й се нагледах на неграмотност. "иСпратиха, иСхарчих" и т.н.  А тънкото й лигаво гластче ме вади от обувките.
От Пепе ми втръсна да показва как кърми. Всеки ден в стори, снимки, в клиповете през половината време.
Накърми си детето, пък снимай. Аман направо.
Елица като цяло не ме дразни. Много хубаво видео от Малдивите, но това да й гледам задника в прашки ми дойде в повече. Сигурно беше отговор към нападките, че й е голям Grinning
Този Майкъл изглежда отекчен в 99,9 % от видеата.
Ивана ме изнервя още докато започне видео "Здравейте, дриймъри". Мъжът й ми е много неприятен.  Още един отекчен във всяко видео.
Изабел пък се е взела много на сериозно като инфлуенсър. Лично мен тази лигла много ме изнервя. Много рядко има смислено видео на фона на 200 лигави.
Стан и Стефи и те вече ми се лигавят. Не са ми интересни с нищо.
Айде БГ ме кефят само Simple Smile

# 3 333
Добър вечер!

Единствените интересни видеа на Валери са тези от почивките. И то ако ги мютваш и гледаш гледки. Цялата лигавщина и простотия, която се излива от видеата й са без коментар. Наборка ми е, но това, че я вълнуват само гримчета и почивчици е направо тъжно. Чудя се този Мартин как я търпи честно. Frowning
С режима си на хранене пък изби рибата. "Не ям сладко", а преди 2 дена има видео как яде торта и чийзкейк. Иначе започнала режима след нова година. Учудих се, че във видеото й "Какво ям през деня" нямаше авокадо тост за обяд след овесената каша за закуска. Бога ми , вече няколко такива видеа гледах. Не стига, че е скелет на батерии, а и "режим" тръгнала да спазва с вино и пастърма за вечеря Smile
С този коментар в инстаграм друго освен истеричен смях не предизвика.
Видях и другата "интелектуалка" Гергана Димитрова. В сторитата й се нагледах на неграмотност. "иСпратиха, иСхарчих" и т.н.  А тънкото й лигаво гластче ме вади от обувките.
От Пепе ми втръсна да показва как кърми. Всеки ден в стори, снимки, в клиповете през половината време.
Накърми си детето, пък снимай. Аман направо.
Елица като цяло не ме дразни. Много хубаво видео от Малдивите, но това да й гледам задника в прашки ми дойде в повече. Сигурно беше отговор към нападките, че й е голям Grinning
Този Майкъл изглежда отекчен в 99,9 % от видеата.
Ивана ме изнервя още докато започне видео "Здравейте, дриймъри". Мъжът й ми е много неприятен.  Още един отекчен във всяко видео.
Изабел пък се е взела много на сериозно като инфлуенсър. Лично мен тази лигла много ме изнервя. Много рядко има смислено видео на фона на 200 лигави.
Стан и Стефи и те вече ми се лигавят. Не са ми интересни с нищо.
Айде БГ ме кефят само Simple Smile

Хубаво е, че забелязваш грешките, но е правилно да се напише "отеГчен". Иначе и на мен ми е неприятна неграмотността.

Видеото на Ели беше много хубаво и ме накара да се усмихна.

Пък Валери дори няма смисъл да я коментирам. Жалко е, че можещите и умни хора не си вярват, а такива като нея се мислят за нещо специално. Но и тук важи принципа, че колкото си по-глупав, толкова по-щастлив си.

# 3 334
Тази тема е за обсъждане,нормално е когато даден човек качва публично съдържание да бъде обсъждан,както положително,така и отрицателно. Наистина не може да има само положителни неща и всички клипове да се харесват. Например следях Ети и я харесвах,но се промени и съдържанието на видеата й не ми харесват. Харесвам Ели като влогър,но това далеч не означава,че всяко видео ми е супер интересно за гледане.Останалите влогове са същата история имат интересни видеа и скучни видеа и няма лошо да се обсъдят. Съдържанието винаги е различно и много относително. Това,че на някой не се харесва даден клип и го изкоментира не го прави жалък,задръстен криещ се зад анонимен профил.
Да не харесвам Валери,скучна е.
KPP аз съм отворена към нови блогове и влогове и нямам нищо против да споделиш твоят на лично съобщение.

# 3 335
Много обичам така появява се някой от някъде си опитва се да си промотира нещото. Не получава 1000 % положителната реакция, която очаква и почва да соли наред какви били всички. Ми записли се KPP, как се рекламираш с великите си идеи преди са седнеш да даваш оценки. 👌

# 3 336
Много обичам така появява се някой от някъде си опитва се да си промотира нещото. Не получава 1000 % положителната реакция, която очаква и почва да соли наред какви били всички. Ми записли се KPP, как се рекламираш с великите си идеи преди са седнеш да даваш оценки. 👌

Извинявай, но къде видя реклама или промотиране? Дори не съм споменала името на блога си, да не говорим пък за темите, които засягам.
Като цяло, критика винаги ще има,всеки в публичното пространство би трябвало да е наясно. Идеята ми,че това което прочетох в темата не е критика, а грозни, обидни думи, засягащи визията, социалния статус и т.н на съответния човек. За мен това не е критика, дори и хейт не е, а от житейския ми опит такива думи изричат само комлексирани хора, които са озлобени към някой,който дълбоко в себе си смятат за по-добър/успял от тях. Затова и споменах антидепресанти,защото тези чувства, ако не бъдат преодолени, водят именно до тях.
Единствено ви призовавам към повече усмивки, положителност и по-малко негативизъм и грозни думи. Светът е достатъчно жестоко място, не допринасяйте за това. Внесете малко доброта е цвят Simple Smile и накрая - когато нищо ви дразни, просто натиснете Х и го извадете от живота си Simple Smile

# 3 337
А ти внеси малко реализъм в това напудрено нещо горе. Аман от "във всеки обор лъч светлина".
В темата и във форума има толкова успешни личности, че повечето "красиви, амбициозни и известни момичета" никога няма и да ги достигнат. Представи си, не всеки се счита за успял, щом не прави мултимедийно съдържание на безплатна уеб платформа, с цел комерсиализиране. Да не говорим на какви простотии сме се нагледали в обратната връзка на същите тези самозабравили се госпожици. Много смело препоръки за лекарства се дават, от новодошъл потребител.
И само да вметна - ти може и да цъкаш хикса, както и много други такива като тебе, но не забравяй, че голяма част от жените тук са майки, и съм напълно убедена, че биха се интересували какво гледат децата им /и моделите за подражание, които следват/, вместо да си завират главата в пясъка и да са супер учудени после от последствията. Не е случайност това, че навън повечето 15 -16 годишни са като палячовци омазани и сайтът на Каканашева с китайските реплики има своите продажби.

# 3 338
  • Canada
Не, не по- добър или успял, а просто различен. Стадото не прощава. Визирам коментари за маратонки през зимата, мивка под прозореца и т.н.
Нищо комплексарско няма обаче да обсъждаш и критикуваш безсмисленото съществуване на вчерашна пикла, харчеща парите на майка си, за да създава илюзия за определен статус и създаваща ''изкуство'', показващо същото безсмислено съществуване. Тази я давам само като пример, но същото важи и за подобните й. Глупостта трябва да се осмива не да се насърчава.
Та в този ред на мисли, КРР, чакам да видя ти какво ''изкуство'' си създала.

# 3 339
За Стефи мисля, че е сериозно пълна, да дебела е думата, сега прави нещо за себе си и е похвално, но все още е далеч от приятно закръглено. Точно това са си фактите, приятно закръглени са жени към 69-75 кг, оттам нагоре е другото, преминала съм през доста фази с теглото и не смятам, че е обидно казаното. Тя и 30 кг да свали все ще е чаровна и усмихната, важното е да намери златната среда. Но имам забележка към веждите й, много по фрапиращи от на Валери са, направо са прекалено натрапчиви. Свежа е, но поставя много прегради пред себе си и не може да стигне до много хора, ако стане по откровена като цяло, ще е в неин плюс.
Пепе й се чудя това бебе как не се сеща, че го души под тия тениски и пуловери, аз кърмих до оня ден и не си представям и веднъж да го направя, рчтя във всяко видео.. Вече и тя ми е като всички останали, завихри я реалния живот и стана същата лелка като нас Simple Smile

# 3 340
Не разбрах защо да завиждаме? Това, което прави тези коментирани момичета смешни и празни е, че представят обикновената и задължителна част от поддръжката на една съвременна жена като някакво изключение и привилегия на влогърите. Жените в тази тема и в този форум също се поддържат и полагат грижи за визията си. Всяка срещната втора жена по улицата е също поддържана.
Да, една жена като Валери например е ограничена, инфантилна и болестно нарцистична щом афишира като начин на живот неща, които присъстват в ежедневието на много голяма част от жените и си мисли, че тези задължителни неща от ежедневието са лайфстайл, нейния уникален лайфстайл. Сякаш да си измиеш зъбите е лайфстайл. Та не разбрах да завиждаме на някого, че си мие зъбите ли?

# 3 341
https://www.youtube.com/watch?v=mY5ns_2A758

Yum Станахме и ние инфлуенсъри

# 3 342

Незнам за вас, но аз дори нямам нерви да й слушам обясненията.
Решила нещо, добре. Направила го, добре. Има ли нужда да ни се обяснява толкова време?
Много важности си придават днешните влогърки с техните бременности. Ще каже човек, че не бебе ами знатно потекло създават!

# 3 343
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нямам желание да ги гледам цялото, но от това което видях, тази жена гребе  по дъното вече.

# 3 344
Според мен тук обсъжданите влогърки не показват нещо кой знае какво,че да им се завижда. Това което снимат са кафета,козметика от мола,нова придобивка от Джъмбо,коя какво е яла и т.н. Едно обикновенно ежедневие,което всеки го има (да жените тук го правят също) само дето те го снимат и всяко ходене на кафе го превръщат в най-якото събитие на живота им. Десет влогърки излезли да се видят и десетте не спират да се снимат и да качват сторита все едно са на най-якото място на света. Не знам на кое да им завиждам. И да смешно ми е,че някакви дребни неща ги превъзнасят все едно са кой знае какво ,че едвали не само те ги правят и ми е смешно,че като излезеш с приятелки на кафе не спираш да се снимаш вместо да си комуникирате.
Btw днес пих кафе в Starbucks говова към за влогър. Joy Вече имам супер много идеи. Първото видео ще е на тема "СУТРЕШНА РУТИНА НАВЪН" и отивам да си купя мега скъпия планер (няма да се излагам пред камерата с някакъв за 20 лева Joy) и ще си го запиша.

Общи условия

Активация на акаунт