Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 014
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 345
Елица вдигна летвата с дрона.

# 3 346
Еййй, да реши човек да направи една мусака и да си изпие антидепресантите на спокойствие и междувременно Валери шествала във форума. Пропуснала съм тази велика среща с най-добрата, красива, мила, забавна, умна и най-вече УСПЕШНА!!!! влогърка. В траур съм, само тя не беше идвала да се защитава тук, чаках я, и не я дочаках.
Нищо, ще преглътна факта, че не можах да бъда лично обидена от нея и ще се оттегля отново в ъгъла да се самоизяждам от злоба и завист.

# 3 347
И аз съм изпуснала купона.

На новата потребителка КРР хич не й се нравят коментарите тук.
Няма да си пусне линк тук, защото я достраша от критиката.
Сега ще се регистрира наново и ще влезе в темата с друг подход и тогава очаквайте линк. 😉

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 12:11 от Анонимен

# 3 348
Ама доста ви разстрои КРР. Признайте си сега.

# 3 349
Признаваме си, много ни разстрои.
Аз цяла шепа Антидепресанти изпих, докато й четях писаниците.

# 3 350
  • Някъде там
Еййй, да реши човек да направи една мусака и да си изпие антидепресантите на спокойствие и междувременно Валери шествала във форума. Пропуснала съм тази велика среща с най-добрата, красива, мила, забавна, умна и най-вече УСПЕШНА!!!! влогърка. В траур съм, само тя не беше идвала да се защитава тук, чаках я, и не я дочаках.
Нищо, ще преглътна факта, че не можах да бъда лично обидена от нея и ще се оттегля отново в ъгъла да се самоизяждам от злоба и завист.
Не е Валери но госпожицата е на подобно ниво но в други посоки.

# 3 351
Абе най-малкото бг влогърките трябва да погледат малко чуждестранните, има доста какво да научат относно съдържанието. А и относно как да реагират на хейт. То под всяко видео се изсипва доста, обаче по-успешните влогърки знаят как да  отговорят. А и това, че не харесваме 20 минутни клипчета за разходка в Джъмбо, лепене на стикери, кърмене на деца, не ни прави комплексирани и завистливи. Наистина, да погледат малко чужди влогове - някои обикалят света, други споделят как управляват бизнеса си, трети говорят за минимализъм, един архитект, който следя, показва как работи, други пък говорят за мода, но са доста подплатени със знания - работят като дизайнери или стилисти. Така че успешните бг момичета имат още много път да извървят, че лично аз да започна да им завиждам за нещо. Писала съм го и преди - само Ели ми харесва, пътува доста, има си бизнес, показва аспекти на живота в Дания, качва по-разнообразно съдържание. На Пепе ще й гледам само клиповете относно новия апартамент, защото ми е интересно как ще го направят.

# 3 352
Някой беше питал наскоро за влог за пътувания. Днес открих този, за мен е находка.

https://www.youtube.com/channel/UCqiYX6cqxQI9CqhH_kvHeOw

Учудих се, че не съм го чувала досега.

Българските пътешественици от този тип, по принцип, си организират гръмки ПР-и и едва ли не се изкарват свръхчовеци, а цялата работа се свежда до едно голямо его. Приятно изненадана съм от този пич.

# 3 353
Новото клипче на Ели е хубаво, свежо. Забелязала съм нейни "колежки", като отидат на почивка и по 20 мин, показват как си правят маска на лицето, с какви дрехи са, от къде им е чантичката, пък обувките...бла блааа. А сега с дрона се откриват много хубави гледки..Ех, че романтично и красиво е там. Наистина предразполага към предложение с годежен пръстен, та направо и сватба ххихи. Но пък прекалено е очаквано, а и това си е нейния ден, празнува 30ти рожден ден, нека си е специално по този повод. Ако Майкъл тръгне да предлага брак предполагам, че ще е когато не го очаква Wink А пък Антоанетa кога се е сгодила? Май само вметна в едно видео, не е разказвала къде, как.
П.С на Ели дупето и на мен ми се видя наедряло или е просто от бански, а може и да е напълняла. Но нали все пак  се храни здравословно и толкова много спортува (та даже и на почивката беше във фитнеса ).

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 14:12 от Анонимен

# 3 354
Не се впечатлявам от снимките с дрон на Елито. Нищо ново не е измислила, имала е добро място да снимане, ползвала си е техниката. По-впечатляващ е фактът, че от българските влогърки само тя се е сетила да се сдобие с такъв. Иначе чуждите от години ползват, особено ако снимат някое красиво място.

Знаете ли, кое ми е по-странно. Гледах едни влогъри преди дреме, някакво семейство. Бяха тръгнали да си взимат куче и имаше кадри с дрон. Значи какво излиза - спираш насред магистралата, излизаш, пускаш дрона, снимаш, после пак спираш, прибираш си го, зареждаш. Имаше кадри с дрон от няколко различни места на път за развъдника. Кому е нужно?

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 13:50 от Анонимен

# 3 355
Стана ми интересно Ели от кой сайт е намерила такава оферта за Малдивите.

# 3 356
  • София
Прекрасно видео на Ели 😍

По-впечатляващ е фактът, че от българските влогърки само тя се е сетила да се сдобие с такъв.

Това не е съвсем вярно 😉
 Но от големите май е единствена, да.
Но все пак един добре снимащ дрон е над 2000лв. Не всеки може да си го позволи, още повече, че употребата му е доста ограничена. В чужбина почти навсякъде им жезтоки глоби за пускане на дрон на обществени места без нужното разрешително, което не се вади никак лесно. Не е като да идеш в Париж и дс врътнеш едно кръгче около Айфеловата кула ей така за кеф на абонатите ти.

# 3 357
Някой питаше за агенцията, с която са пътували Ели до Малдивите, написала я е в блога си.

# 3 358
Милена и Мики нямаха ли също дрон?

# 3 359
Милена и Мики нямаха ли също дрон?
Мисля, че и Стан (Стефи) имат.

Общи условия

Активация на акаунт