Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 939
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 630
Коя е Нора, за втори път и’ виждам името

# 3 631
То това с кутиите е голяма ралта. Явно ги обвързват с постове. Което е логично. Аз се смях на поста на Полина, вкойто беше интегрирала гивъуея с дамските превръзки. Още по - забавно беше поста на Попова за вивре, че се чудела "дали да си купела това кресло" и деликатно предлагаше на другите да разгледат. Все едно не е очеизвадно.

# 3 632
Коя е Нора, за втори път и’ виждам името

Явно продуктите в кутията не са оригинални и когато тази Нора е казала, че ще направи сравнение между кутията и същите продукти, но купени от козметичен магазин, са започнали да я разиграват и са отказали да и пратят втора кутия, въпреки че тя си плаща за нея.
Ама то е близко до акъла, продукти за стотици левове да ти ги пращат за някаква минимална сума. Трябва да се сетиш, че са фейк.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 17:09 от Анонимен

# 3 633
  • Русе
Нора определено ми хареса и ще се абонирам за нея, макар,че много дълго ми се стори това нейно обяснително споделяне за belle box. Иначе момичето е завършила езикова гимназия с английски и испански, изучава две специалности (нещо свързано с химия, парфюмерия и козметика) и работи като химик към БАН Wink

# 3 634
  • Някъде там
И на мен много ми хареса Нора разликата със Златна е огромна.Абонирах се и аз за нея.
Йепсон отговарят на въпроси.
Питах за тоалетната, но дали ще ми отговорят? 😁

# 3 635
Нора и на мен ми хареса, ще изгледам няколко видеа и може и аз да и стана абонат. Това, което ме учуди обаче е, че след всичките глупости от страна на Bellebox тя все още има абонамент.

Чакам и аз да чуя отговора за тоалетната. Toilet

# 3 636
Останах със смесени чувства към видеото на Нора.
Уж е над нещата, за това дето не й пратили кутия, пък е направила видео да ни разкаже.
Ясно, че са били некоректни, но какво толкова ни обяснява.
Тези трябва да си имат сертификати, за да могат да продават.
Стори ми се много нагло това, че директно ги е настъпила да й докажат, че е оригинална козметиката. Не може ли това да се провери някъде?

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 18:19 от Анонимен

# 3 637
Тя може и да е оригинална, но според мен продават преоценени продукти - стари колекции, скоро изтичаща годност, дефекти, мостри с които са се сдобили безплатно.
Каква им е печалбата да продават кутии по 25лв. с продукти вътре за 100лв.? Много ясно, че има нещо гнило.

# 3 638
Останах със смесени чувства към видеото на Нора.
Уж е над нещата, за това дето не й пратили кутия, пък е направила видео да ни разкаже.
Ясно, че са били некоректни, но калво толкова ни обяснява.
Тези трябва да си имат сертификати, за да могат да продават.
Стори ми се много нагло това, че директно ги е настъпала да й докажат, че е оригинална козметиката. Не може ли това да се провери някъде?

Тя има право да изисква сертификати и те са длъжни да и ги покажат. Това разбира се не значи, че те не могат да ги фалшифицират, или че тя ще разбере дали са истински ики не, но ако пише на съответните марки, те биха я просветлили по въпроса. Ако изпитва съмнения към качествата на козметиката, веднага да сезира КЗП.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 18:37 от Анонимен

# 3 639
  • Стара Загора
Преди време, когато оная Каканашева пусна китайските реплики, много хора, включително и аз искахме да покаже сертификати, че работи със съответните марки (имаше реплики и на Kylie - само тях помня Grin). При което тя извърташе и казваше, че няма как да искаме такова нещо и съответно изтриваше коментарите, които не й докарват печалба. А колко будали си изпатиха и си докараха алергични реакции е друга тема...

# 3 640
Новото видео на Ивана е пълна тъпотия. Жена на нейната възраст занимава аудиторията си с дейности за 15г тийнове...безделничене маникюр, маска, манджи, коректор за 50лв. ами и за 100лв да си вземе все ще е същата, да се подстрижа да не се подстрижа, абе ходи си както искаш все тая, и тоя фитнес....дали са й явно безплатна карта за фитнес и сега ще се скъса да ходи.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 19:53 от Анонимен

# 3 641
А от днес Александра Богданска/Петканова ще е влогър. Mama model и е канала. Тамъм на време за ражданего 😂🤣🤣🤣🤣

# 3 642
Междудругото още онзи ден, когато излезе видеото на Филип, писах на Ети как ще коментира, без да й обяснявам дали съм възмутена или да я упреквам, но отговор няма.

# 3 643
  • Някъде там
А от днес Александра Богданска/Петканова ще е влогър. Mama model и е канала. Тамъм на време за ражданего 😂🤣🤣🤣🤣
Незнам защо Петканова ми харесва...позитивна е,но някак по непринудено от Пепе.
Лигава на моменти  много но се забавлявам с нея,повече отколкото с останалите лигли в социалните мрежи.
А Никола Мончев си чакал дружината в лицето на бебетата на Алекс и някаква която не я знам коя е.Разбира му д-то на Никола.
Това ми е най-неприятното от маминския лайф.Говоренето от името на бебето.

# 3 644
И аз я харесвам, двамата с Петканов са много позитивни и забавни.
А този канал мисля, че не е от днес, защото съм гледала и преди влоговете й.

Общи условия

Активация на акаунт