Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 249 886
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 135
От чисто любопитство искам да разбера, колекцията от гримове ако е над 5 годишна, годна ли е все още? Т.е влогърките колекционират гримовете, но фактически ако е висок клас грим, Шанел, Ланком например този грим става ли токсичен за кожата, след 1 год. Спиралите ясно, на опаковката пише 6 м, 12 м. Но палитри, червила ако са над 5-6 год. Аз имам палитри, които са минали 12 м, все още обриви нямам. Има видеа с килограми гримове, но реално не са само от последната им година, Ивана в едно видео казваше, че преди 10 г. и били едни сенки на Импала, и Натали Атанасова разказваше как си пазела нещо отпреди 8 г.
Затова ще са пъпчасали.Като гледам колко слоя слагат, не блендер, а мистрия им е нужна.

Те според мен не ги и ползват. Всичко е за ПРЕСТИЖ Grinning Да покажеш една яка колекция гримове /нищо, че повечето неща ще са от на цар Борис годежа - кой ще разбере?/. На тях им пращат нон-стоп и тия гримове, дето хващат прах са ей така, да има, като решат да снимат apartment tour Grinning
И всички палитри да са качествено  омазани.

# 136
Загледах се днес ии от всички, които правят Влогмас, най-интересна ми е Тони (Антоанет Попова)... Различни са и видеата, а и тя като цяло е готина и забавна

# 137
Загледах се днес ии от всички, които правят Влогмас, най-интересна ми е Тони (Антоанет Попова)... Различни са и видеата, а и тя като цяло е готина и забавна
Особено видеото от Варна. Rolling Eyes

# 138
  • Русе
Особено видеото от Варна. Rolling Eyes
То от там има две видеа. Другото е,, обяд с фенка,,

# 139
Аз харесвам влогмас на Анелия. Старае се да прави различни видеа, личи си, че се е подготвила, повечето ѝ видеа са на коледна тема. Simple Smile

# 140

И аз много я харесвам. Разчупена е, забавна е много.

# 141
Като говорите за набор от думи, се сетих, че много ме дразни Елица, като завършва изреченията си с провлачено "иии да". Няма конструкция в българския, която повелява смислено изречение да завършва на "ии да".
Беден речник.

Я, не само мен ме дразнело това! Отвратително ми е, макар да харесвам Ели. Но това го правят и Ивана, и Натали и още няколко. "Тааа, да,,,", "Иииии, да"

# 142
От чисто любопитство искам да разбера, колекцията от гримове ако е над 5 годишна, годна ли е все още? Т.е влогърките колекционират гримовете, но фактически ако е висок клас грим, Шанел, Ланком например този грим става ли токсичен за кожата, след 1 год. Спиралите ясно, на опаковката пише 6 м, 12 м. Но палитри, червила ако са над 5-6 год. Аз имам палитри, които са минали 12 м, все още обриви нямам. Има видеа с килограми гримове, но реално не са само от последната им година, Ивана в едно видео казваше, че преди 10 г. и били едни сенки на Импала, и Натали Атанасова разказваше как си пазела нещо отпреди 8 г.
Затова ще са пъпчасали.Като гледам колко слоя слагат, не блендер, а мистрия им е нужна.

Те според мен не ги и ползват. Всичко е за ПРЕСТИЖ Grinning Да покажеш една яка колекция гримове /нищо, че повечето неща ще са от на цар Борис годежа - кой ще разбере?/. На тях им пращат нон-стоп и тия гримове, дето хващат прах са ей така, да има, като решат да снимат apartment tour Grinning
И всички палитри да са качествено  омазани.

На Славина колекцията гримове и четки определено води класацията по гнусотия. Преди малко си го пуснах това нейно видео и се потресох. То не е да кажеш някои наскоро ползвани палитри и четки да са мръсни, ако да речем последно ги е ползвала и са оснанали така. То всичко, ВСИЧКО е омазано, напрашено, четките с найсехиляди неразличими вече цветове изцапани. Нямам думи! Много говори за личната хигиена това...блякс

# 143
Според вас конкурират ли се влогърките помежду си или по-скоро са склонни да създават приятелство помежду си ?

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 16:51 от Анонимен

# 144
На Тони последните влогове от Варна не са много интересни наистина, миналогодишният ѝ влогмас беше много по-интересен, но тя си каза, че не е имало голям интерес и тази година ще си го дава по-лежерно. Още в самото начало си го каза, та аз я оправдавам донякъде. Чувствам я най-близка до аудиторията, и нея дечица я гледат предимно, но е факт, че показва предимно дрогерийни продукти, няма как децата гледайки я да искат от мама гримове от Сефора.

# 145
  • София
Възможно е, просто аз съм гледала малко повече видеа на Елица. На другите- по 2-3. А тази Натали дори не я знам : )
Сигурна съм, че не е само една. Масови е. Няма какво да се лъжем, те ако имаха много акъл, щяха вече да се занимават с нещо друго като основна дейност.

# 146
Като говорите за набор от думи, се сетих, че много ме дразни Елица, като завършва изреченията си с провлачено "иии да". Няма конструкция в българския, която повелява смислено изречение да завършва на "ии да".
Беден речник.

Не я следя, но онзи ден изгледах клипчетата от зората на влогърството им с Пепе- то. Надявам се поне към момента да е премахнала "туй" от активния си речник.

# 147
  • София
Туй? Сериозно ли Joy Joy

# 148
От това ,,туй,, вече може да ми стане лошо😂
Много се дразня , знам че е някакъв диалект или как да го нарека , като ходим във Варна на море и като ги слушам как си говорят и много се дразня -_-

# 149
Откъде е Ели всъщност? Направи ми впечатление, че казва "ластичка", което аз лично почти никога не съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт