Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 141
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София
О, изобщо не е длъжна. Аз не бих споделила. Но тя си измисли цяла история как бил й паднал имунитетът.
Ми да й падне тогава, като ще лъже за болести.
Просто гледате/четете невероятно избирателно, с лоша умисъл и умишлено търсите под вола теле. Дори когато в прав текст ви се поднася доказателството за противното.
Не мисля. Просто повечето четем критично. И на хората не изнасят подобни извъртания, щото в случая е това. Дори част от информацията да се припокрива. Компрометирана имунна система + клип, в който изглеждаш, сякаш си на смъртен одър, означават друго- много по- лоши заболявания. Щеше да е по- умно да си замълчи просто, никой нямаше да я обвинява, че не е споделила.
Скрит текст:
24. Умисъл
1. Общи положения
1.1. Интелектуален момент на умисъла
1.2. Волев момент на умисъла
1.3. Отношение между интелектуалния и волевия момент
2. Пряк умисъл
3. Евентуален (косвен) умисъл
4. Видове умисъл
4.1. Внезапен
4.2. Афектен
4.3. Предварителен
4.4. Условен
4.5. Алтернативен
4.6. Неопределен

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 01:59 от The Catcher in the Rye

# 3 136
Аз не знам влогър, който да не лъже, да не е манипулативен и който да не изкривява нещата. Все едно филтрите и рязането на клипа по тяхно усмотрение не е манипулация. Бизнес като всеки друг - за мен не би било причина да спра да я гледам, ако я гледах. Драстично повече ме дразнят натъртвания на марки и склоняване към прекомерно консуматорство, например.
Бтв тя не е в началото, тоя канал го има от повече от 5 год мисля.

Валерката и във фитнес Пулс ли се набута? Тея са толкова зле - правеха абонаменти в метрото, сега са открили влогърите явно. Laughing

# 3 137
  • Русе
Когато започнеш да се обясняваш ....  не е на добре. Както съфорумките бяха писали по-горе по-добре да не си беше правила сценарии за три клипа напред, а да не снима изобщо - ама алгоритъмът на youtube, тогава ще каже: ,,аааа, този канал няма клип  от 2 месеца, ще го дръпна надолу,,  Всичко е премислено с цел. Нито съм абонирана за нея, нито ще я гледам Wink

# 3 138
Напълно естествено ми се струва да се опиташ да обясниш неразположението си с нещо различно от бременност в първите месеци. То не е и точно лъжа - на нея, предполагам, наистина и е бил паднал имунитета (както на повечето бременни).

Не съм гледала клипът, в който споделя за падналия имунитет, но ако наистина е използвала неразположението си, за да прави реклама на нещо (нутрибулет?), то това вече би ми оставило горчив вкус и бих го приела като умишлено подвеждане с цел облага.

# 3 139
Аз това ме разбирам с нея кому е нужно да даваш отчет аджеба за имунитета си или нещо друго. Винаги може да замажеш положението, че си заета и тн ако тоооолкова те тормозят "фенпвете" за видео. Послдления и клип, в който прави изненадата е толкова безсмислен. Само плямпа как наредила балони и как ще му каже. Еми до края не видяхме как му казва. Тая бременност вече почва да я капитализира от рано. Не знам до 9 месец каква дивотия ще е.

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 10:17 от Ivy23

# 3 140
За Полина- абе ние много добре знаем защо не се казва до 3 -4 ти месец да не падаме от Марс. Тя просто си излъга, това с имунитета, едва ли не прави изследвания и не знаела на какво се дължи. Аз примерно изобщо не заподозрях, че е блеменна, не ми изглеждаше да иска дете още. И после като разбрах ми стана ясно, че е от това. И аз съм се чувствала така през първите месеци, и противно на правилото ми бяха най-тежките, доспиваше ми се, едва ходех на работа,бях изтощена и изморена.
Мона Гочев ме потресе с вид-знам, че е бременна, но е супер различна, изкривило й се е лицето.
В последното й видео съм съгласна с нея за секциото, но всички тези ръкомахания и маниери на бясна тийнка не ме кефят, едвам я изтърпях. Крещи и преиграва много. От любопитство я изгледах.Да й живо и здраво момченцето иначе, ще гледаме сега само бебето по видеата.
Коя е Константина Живкова!?

# 3 141
Интересно ми е , в крайна сметка Мона как е родила..

# 3 142
Тая жена все повече задобрява
https://www.youtube.com/watch?v=JWyuZ6qCgEs&t=213s

# 3 143

Ще се разбере. Сигурно естествено, че да може да се нареди до Пепе и да се именува вече и тя - майка героиня.

# 3 144
Аз одобрявам последното видео на Мона. Момичето беше право. Преди това бях гледала и репортажа по НТВ. Д-р Румен Велев, който извършва секцио "по желание" по метода на Щарк(не е възможно прилагането на метода при спешно секцио) в Шейново, говори как институциите трябва да вземат мерки.......

# 3 145
Тя каза, че искала естествено.
Аз се изумявам как четат тук и веднага реагират с обяснения, в частност Поли.
Мене ме дразни това с козметиките,които ще почнат да валят сега и които те реално не могат да дадат мнение за една бебешка козметика, която не са използвали все още. И също ме дразни как едва бременни  жени още от началото почват да се правят на страшни разбирачки на тема бременност.

# 3 146
Като казахте Пепе, вчера прехвърлих едно видео защо се били прибрали в България. Ами тя е забременяла от Филипчо почти веднага след като са се запознали. Един вид, вижте как уцелих десетка от първия месец, с тоя хубавия мъж.
Освен това, родителите му били разведени и от малък той живеел между две семейства. Аз лично не бих приела брачните халки от разтурено семейсвто, както тя се изтъква. За мен това е проява на лош вкус, на първо място.

# 3 147

Цял ден чаках вчера, довечера ще се гледа Grinning

# 3 148

Ще се разбере. Сигурно естествено, че да може да се нареди до Пепе и да се именува вече и тя - майка героиня.

Е как накрая на годината медали раздават 😂😂😂

# 3 149
Пуснах на Полина клипа, личи си колко е нервна. Нека си и' е личен момент, на никого не е длъжна - факт, но тя откровено си излъга. И когато е приемала притеснени от "Фенове" съобщения, че и подаръци /както видяхме/, не и' е било гузно.. Снима абсолютно безсмисления клип как нарежда някаква балони по леглото като 8-мокласничка и чаааак тогава се сети как някакво момиче и' пратило подарък. Айде бе. Една не излезе да си каже, че чете бг мама, не стига, че тук им даваме идеи за снимане. Grinning Веднъж изградя ли си някакво лошо впечатление за човек, трудно го променям. Полина е от тези ,които още в началото не ми допадна и още нямам точно обяснение защо.

Попаднах на тази "розовата Йоана", последното и' видео със сестра и'. Сладки са ми, малката е голяма кукла, притеснява се, докато говори и много личи, но изглеждат и двете много искрени и непресторени

Общи условия

Активация на акаунт