Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 128
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 180
За Полина - не мисля, че е някаква голяма драма това с имунитета, може би трябва да видя клиповете първо, но на някои бременни наистина им е много лошо в началото. Не ми казвайте, че поне веднъж не сте казвали, че сте "болни" или ви е "лошо" за да отбегнете дадена ситуация Laughing .
Да,но нейното е съвсем друга история в случая.

# 3 181
  • София
Спряла видеа, покрила се, изглежда като смъртник и диагнозата е "много паднал имунитет". HIV anyone?

# 3 182
Сега гледах "обяснението" на Полина, ми с това кълчене на ръцете изобщо не ми вдъхна доверие..и въобще защо е този обяснителен режим?! Кому е нужен?!

# 3 183
наистина доста се изложи с видеото за падналия имунитет Simple Smile знаела е вече, че е бременна, но го пусна все пак. А Зорница да не остане по-назад и тя, че да яхне актуалната тема за бебеправене, бебеказване и раждане.

# 3 184
наистина доста се изложи с видеото за падналия имунитет Simple Smile знаела е вече, че е бременна, но го пусна все пак. А Зорница да не остане по-назад и тя, че да яхне актуалната тема за бебеправене, бебеказване и раждане.

Зорница най много да я надъхат и да вземе да се напъне да ражда трето. Като гледам то си е половин бизнес, получаваш един куп боклуци безплатно, тамън по нейната специалност за "тестване"

# 3 185
Като гледам обаче Полина получава подкрепа и разбиране в коментарите, явно само ние тук не виждаме логика в поведението й. Дано изкара лека и спокойна бременност, аз спирам да я гледам - не само заради този гаф, просто ми идват много бременностите в ютуб и инстаграм. Иначе си мисля, че обяснителното видео се направи най-вече заради коментарите тук.

# 3 186
Богданска утре сутрин при Гала. За последно да се покаже преди и тя да роди..
А тая Константина Живова обяснява как не иска да си купува ниско легло и повивалник, 'щото била висока ама думнала 2000 лв за количка, която си е видимо ниска. Оф, да ражда и тя, че става малко по-досадна и от Мона вече.

Живкова ,канал ли има?

# 3 187

Не знам защо се е направила на тайландски травестит Валерката

# 3 188
а какво беше това последно видео на Полина, 8минути ни показва как реди балони, нищо интересно. Клик бейт май.

# 3 189
Полина ще я последвам отново след като се роди бебчето.
Сега малко ще си отпочина, че много ми дойдоха бременностите на Мона, Петканови.
Иначе обичам да гледам влогъри с бебчета, но деликатно включени във видеото, не насила набутани.

# 3 190
В крайна сметка има един неоспорим факт: темата тук се оказа по-голям инфлуенсър, защото инфлуенсва инфлуенсърите каква да бъде следващата им стъпка 😁

За Полина - аз съм безкрайно разочарована от нея.. когато изчезна за известно време и спря да пуска неделните видеа, аз реших, че нещо лошо се е случило. После като пусна видеото за отслабения имунитет, вече даже си мислех, че има някаква гадна болест.. и ми стана супер мъчно. Както вече се спомена, можеше във видеото за бременността да обясни и защо пусна подвеждащото видео. И така според мен щеше малко да тушира гафа си. Може двете й състояния да не са свързани, но поне да беше изчакала. Обяснения хиляди може да даде, без да породи такива подвеждащи настроения.
Тотално ме изгуби като последовател.
А за експертността - ами сори, ама не може да твърди като лекар едва ли не, че гаденето и неразположенията минават със сигурност след някоя и друга седмица/месец. Има бременни до раждането са на легло!

Експат-мамата рулира! И как нагласяше блузката в началото и се оглеждаше - много яко, че обследва поведението на влогърките Simple Smile а най-якото е, че всяко едно видео не е просто осмиване, а интелигентен подход към консуматорската тъпота 😂 Браво, Дарина!

Имам въпрос: разгледах профила на Денина Мартин, която не знам защо си бях кръстила Дени На Мартин 😂🙈 та имам въпроси: този Рон българин ли е? И тя с какво се занимава? Изглежда ми обрана инфлуенсърка Simple Smile с много хубава кухня Simple Smile

Денина се занимава с това да позира за блога си в различни спонсорски дрешки и аксесоари. Еманация на скучна блогърка ми е. От тия дето се подсмихват мистериозно, но явно дотам....ако съдя и по кепшънита. Според мен, ако имаше какво да каже или персоната ѝ беше поне малко интересна, вече щеше да има и ютюб канал- просто няма иначе защо да цикли на ниво картинки само и то години наред!
Видях, че сте обсъждали Константина Живова, която и аз дълго време не знаех ни коя е, ни с какво е известна. После разбрах, че от тия, дето пеят,рисуват, играят, пишат, спортуват (импровизирам), с две думи вършат поне пет неща и според самите тях, ги бива във всичко. Но реалността е, че са еднакво посредствени във всичко. И накрая се налага да се натискат я по тв, я по ютюб, я в инста, та да ги забележи ай-накрая някой колко са "даровити". А Живова специално ми е с една такава миша, незапомняща се физиономия...не ме кефи

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 15:43 от tuali

# 3 191
Дайте да правим залагания коя ще е следващата бременна.😂

Имам предчувствие, че ще е Ивана.

Денина Мартин е пълна отгоре до долу само с реклама. Прави хубави снимки, но тази реклама е задушаваща.
Мъжът й е българин, казва се Руслан. Поне така пишеше в Инстаграм.
Но не я следя вече, заради всекидневните реклами.

Константина Живова също не съм с много добри впечатления.
В Черешката на тортата си спомням, че разказваше как са я бъркали с певицата Анелия.
Да се гордееш с това си е направо.....

# 3 192
Коя е Константина Живова и ако може линк към канала и?

# 3 193
  • София
Валерката от кой край е? Има много гъста и хубава коса. Ако не друго. То и друго, де, ама се прави на идиот. Според мен много се преструва. Взела е нишата на барби. Ирл не мога да си представя, че е такова пискливо и досадно. 

# 3 194
Коя е Константина Живова и ако може линк към канала и?
Не знам да има канал, но ето инстаграма ѝ.
https://www.instagram.com/show_me_with_konstantina/?utm_source=i … 8NGate3EdndKs0tzw

Общи условия

Активация на акаунт