Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 120
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 210
Момичета, а какво ще кажете за блогърите, които отразяват събития и лично вие кое и какъв тип събитие искате да видите в нечии блог?

Аз лично, много бих искала да ме поканят да отразя следващия най-дълъг полет в света, тъй като миналата година като откриха линията Сингапур-Ню Йорк бях в лошо настроение щото нямаше места в бизнес класата и не ми се пътуваше.

# 3 211
Момичета, а какво ще кажете за блогърите, които отразяват събития и лично вие кое и какъв тип събитие искате да видите в нечии блог?

Аз лично, много бих искала да ме поканят да отразя следващия най-дълъг полет в света, тъй като миналата година като откриха линията Сингапур-Ню Йорк бях в лошо настроение щото нямаше места в бизнес класата и не ми се пътуваше.

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

# 3 212

Уфф колко плоско Unamused Можеше къде-къде по-фино да се включиш. Например "Аз много обичам да гледам влогове от събития, но много рядко откривам качествени. Някой може ли да препоръча?". Е тогава има шанс да получиш идея какво харесват хората. Това ми е първия и последен безплатен съвет 😁

Това, между другото е огромния проблем на мнозинството влогърки (Валери, теб гледам). Нямат желание и капацитет "е толкова" малко да се постараят и да помислят как да предложат качествено съдържание. Всичко трябва да е на готово и лесничко, сдъвкано. То не става само с муцки, трябва и малко мозък..

# 3 213
Гледам всичко живо с това цвекло. Е като овце. Всяка трябвя дя гледа от другата...бас ловя,че едва ли.пият редовно.

# 3 214
Гледах оправдателното видео на Полина...ами сори, точно такова е....и извъртя основния проблем с автентичността СИ, а той не е, че крила бременността си известно време, в това никой не я обвинява, а че изкара падналия имунитет съвсем отделен проблем, за който да бъде съжалявана и гледана. Естествено тя отдели 3/4 от времето на клипа да обяснява защо не е казала за бременността и само една малка част за да замаже лъжата с имунитета. И това ръкомахане, точно език на тялото, който казва "моля ви, повярвайте ми!" Макар жестовете да не говорят, че е наистина откровена с нас и че съжалява, че е послъгала.. Но се надявала сега да има "много повече видеа"- айде, почва сеее!

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 17:37 от tuali

# 3 215
  • София
Много мразя манипулативни хора. Ти му казваш, че е врътнало номер, то ти вика, че го обвиняваш, че не е разказало майчиното мляко.
На това му викам аз да те правят на маймуна и то неособено умни хора. Ама щото четем злобливо. Laughing А може би, просто може би, имаме малко действащи мозъчни области.

# 3 216
Гледам на Пепе видеото с 3D кухнята. Та и те - мивката да е под прозореца, за да си гледат през прозореца докато мият. Винаги съм се чудила на хората когато изтъкнат този аргумент. При все че имаш миялна колко пък съдове ще миеш на тази мивка. Пък и не знам за другите, но аз докато мия нещо гледам в него, а не зяпам през прозореца. Не съм против поставянето на мивката там, ама точно този довод - да гледаш навън докато миеш винаги ми е бил смешен. Има ли някой от вас, който го прави? Simple Smile

# 3 217
https://www.youtube.com/channel/UCs8azi4HbNvDwqwlHa-OBJQ

Ето и един сравнително нов БГ канал с доста потенциал. Надявам се само да не копират контента от други видеа, защото доста от нещата вече съм ги гледала от чуждестранни влогъри.  Peace

# 3 218
Интересен канал благодаря че сподели.

# 3 219
  • София
Единственият реален аргумент за мивка под прозореца е "видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак"
Нека не е лъжем Laughing
Особено пък в жилищен блок.

# 3 220
Гледам на Пепе видеото с 3D кухнята. Та и те - мивката да е под прозореца, за да си гледат през прозореца докато мият. Винаги съм се чудила на хората когато изтъкнат този аргумент. При все че имаш миялна колко пък съдове ще миеш на тази мивка. Пък и не знам за другите, но аз докато мия нещо гледам в него, а не зяпам през прозореца. Не съм против поставянето на мивката там, ама точно този довод - да гледаш навън докато миеш винаги ми е бил смешен. Има ли някой от вас, който го прави? Simple Smile

Много е модерно да си къпеш бебето в мивката, а от прозореца над нея да струи дневна светлина. Само че повечето такива са ситуирани в къщи, а не на 18-я етаж.

# 3 221
  • София

НЕМОГАБЕ!!!!!!!
Пръскам положителна енергия навсякъдееееееее Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Страхотна!

# 3 222
Валери спечели класацията за най -малоумно видео..  толкова да няма какво да снима и да прави. Поне ни спести пиенето на вино с пастърма в 7 часа...

# 3 223
  • Русе
Просто любопитствам , някоя от вас гледаше ли я ? https://www.youtube.com/channel/UCCYNb2jhN7zyPkB1LBVwrjg/videos
Аз -да, понякога Simple Smile

# 3 224
Нов влогър на хоризонта - Полина Недкова (актриса). Много е приятно някой да ти разказва за Салвадор Дали. Simple Smile Харесва ми, дано запази този ентусиазъм и различност.

https://www.youtube.com/channel/UCt9LuzejM83CDNlhCINEXYg

Общи условия

Активация на акаунт