Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 090
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 240
Wow, доста нападки са се събрали на запитването ми. Съжалявам, ако съм ви засегнала.
Идеята на питането ми беше, понеже имам от 2017 година свой, за щастие успешен блог, и посещаваме с екипа доста събития. Тази година ще бъдем партньори на 359 Hip Hop Awards, както и Sofia Fashion Week, постоянно ходим и на други. Лятот ще бъдем на World Modeling Convention в Лондон.
Направих запитването си не защото нямам идеи (напротив, дори тетрадката ми прелива и не мога да намеря време за всички), а защото в случай, че ви е интересно, бих споделила блога си тук.
Благодаря все пак за мнението.
Някой ми беше дал безплатен съвет - е и аз ще дам - усмихвайте се повече и съкратете негативизма, нападките и т.н. вредите на себе си Simple Smile

# 3 241
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Никога не бях чувала за тая Полина и реших да я пусна да я видя. Първо, че изглежда пълна лицемерка, второ говори с неприятен акцент, и трето има само 9 хил абоната, направо не си заслужава всичките коментари...

# 3 242
Може ли линк за вегънката влогър, която се обсъждаше по - рано? Стана ми любопитно, а не видях някъде в коментарите линк?

Валери съвсем изпростява и няма абсолютно никаква креативност в нея!

Галя Симеонова е толкова изкуствена, че чак отблъскваща. А беше толкова по -  приятно момиче впредаването Здравей.
https://youtu.be/3P200LLHn9Q

Милена ми хареса, но излишно беше оплакването за шоуто, дълго било и т.н, не просто децата са принципно нетърпеливи.

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 22:19 от Dovetd

# 3 243
Никога не бях чувала за тая Полина и реших да я пусна да я видя. Първо, че изглежда пълна лицемерка, второ говори с неприятен акцент, и трето има само 9 хил абоната, направо не си заслужава всичките коментари...

Изобщо не бях обърнала внимание, но да - супер малко последователи.
Сега видях, че Пепе има около 89К, а Валери - около 78К.. т.е. не е много голяма разликата между двете, но Пепе е в пъти над Валерито.

# 3 244
Полина сигурно само 3 пъти да е била спомената мимоходом докато не забременя и изведнъж темата се напълни с мнения за нея.

Стефи не я следя, защото не се интересувам от грим. Дълго време се чусех защо всички се превъзнасят по нея, но случайно я видях в един мол и ми направи страхотно впечатление. Изглежда толкова мила и приятна. Просто ми предаде добро настроение с позитивното си излъчване.
Снимките и също са много красиви, ама пусто не ме влече този грим.

# 3 245
Полина сигурно само 3 пъти да е била спомената мимоходом докато не забременя и изведнъж темата се напълни с мнения за нея.

Стефи не я следя, защото не се интересувам от грим. Дълго време се чусех защо всички се превъзнасят по нея, но случайно я видях в един мол и ми направи страхотно впечатление. Изглежда толкова мила и приятна. Просто ми предаде добро настроение с позитивното си излъчване.

Но на корицата на последната си "книга" изглежда ужасно. Който я е правил трябва да върне парите, абсолютен провал е.

# 3 246

Но на корицата на последната си "книга" изглежда ужасно. Който я е правил трябва да върне парите, абсолютен провал е.
Коя "книга"?

# 3 247
От както във форума се споменава за лошия маникюр на "влогърките", рязко започнаха да се извиняват предварително за маникюра си.
СлучаЕност?

# 3 248

Коя "книга"?

Нещо стана изгубени в превода.
Става дума за Стефи от eatlovemakeup, не за тази на Стан.

# 3 249

Аааа, ясно! Ми уточнявайте ги тия неща Laughing

Стефи от eatlovemakeu ми е абсолютно безлична, даже повече от онази на Стан.

# 3 250
Нов влогър на хоризонта - Полина Недкова (актриса). Много е приятно някой да ти разказва за Салвадор Дали. Simple Smile Харесва ми, дано запази този ентусиазъм и различност.

https://www.youtube.com/channel/UCt9LuzejM83CDNlhCINEXYg
Истинска находка! Абонирах се! (при само две качени видеа!?, изненада и за мен)

Тази дама участваше в "Скъпи наследници"

# 3 251
Гледахте ли новия клип на Златена? Няма такава простотия, чуди се какво да измисли, никакъв изказ, въобще качила нещо само за да качи нещо :Д

# 3 252

Аааа, ясно! Ми уточнявайте ги тия неща Laughing

Аз всеки път правя асоциация с тая на Стан, а много харесвам eatlovemakeup.
Много добра душа ми се струва. Отбелязвам и колко е отслабнала!!

# 3 253
Mimi Georgieva вече може да си отдъхне вече и тя получи PR пратка 🤣😂🤣😂

# 3 254
Mimi Georgieva вече може да си отдъхне вече и тя получи PR пратка 🤣😂🤣😂
Някой шапоан ще да е, че да си измие мазната коса.

Общи условия

Активация на акаунт