Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 078
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тази дама участваше в "Скъпи наследници"

Какво играе там? Точно вчера я гледах в клип на Изи (която принципно не гледам) и беше представена като Пуна. Има много неприятно гадже.
Скрит текст:

# 3 256
Toчно Пуна играеше в Наследниците. Беше стриптизьорка в бара, който направиха там и после гадже на Ленин.
Те са актриси и са в едно представление с моя приятелка, за това имам бегли наблюдения над тия дами.

# 3 257
  • София
Полина съвсем спокойно можеше да си премълчи, а не да си измисля драматични истории за сринат имунитет. Хората и съчувстваха, пращаха и подаръци, много е тъпо да се възползва от хорското съчувствие по този неинтелигентен начин.  Ей, тия лайкове и гледания какво правят...
И не мисля, че ние тук сме злобни, грешката е някъде другаде.

Скритата истина е на Александър Недков. Каналът му в YouTube беше цензуриран. Ето го другия: https://vimeo.com/skritataistina , но май и той не е активен.

Нов влогър на хоризонта - Полина Недкова (актриса). Много е приятно някой да ти разказва за Салвадор Дали. Simple Smile Харесва ми, дано запази този ентусиазъм и различност.

https://www.youtube.com/channel/UCt9LuzejM83CDNlhCINEXYg
Хареса ми на пръв поглед.

# 3 258
Аз пък харесвах влоговете на Ирина, но спря да качва.

# 3 259
Полина се издъни за мен.
Въобще не става дума, че ни дължи подробности и детайли, естествено, че не. Но тя излъга, обяснявайки колко е болна. Безброй изследвания, доктори и прегледи заради имунитета, а накрая бременна.
Аз съм останала с впечатление, че нея я гледат повече жени, а не деца, така че всичките обяснение защо и как не е казала, че е бременна бяха напълно излишни особено съчетани с толкова ръкомахане.

# 3 260
Веждите на Валерката са пострадали колкото и зрителите й ментално. Все едно са залепвни допълнително от толкоз мазила

# 3 261
Веждите на Валерката са пострадали колкото и зрителите й ментално. Все едно са залепвни допълнително от толкоз мазила

Веждите на Валерка вече живеят собствен живот. Сигурна съм, че скоро ще открият огъня и колелото, а пътят оттам, до цивилизация е съвсем кратък. 😂😂

# 3 262
# 3 263
  • София
Достатътчнж голяма да определя режима на Мартин, все едно и е дете.  Joy

# 3 264
Актрисата Полина не ми допада. Не е моята чаша чай 😉😆 не ми е интересно да гледам скечове. За това пък изгледах почти всички видеа на канадската мама Дара. И много се смях.
Тази Стефи от eat love make up я научавам сега. Но грима не ме вълнува чак толкова,че да гледам едно и също-все гримове. Пълно е навсякъде с такива видеа. Стефи на Стан не гледам и никога не съм. Не ми е нещо особено.
Такива грозни вежди са ми анти отвсякъде и не разбирам тая мода с микроблейдинги и подчертаване на веждите и то ако имаш хубави гъсти вежди. Хайде вече ако са тънки и неведими го оправдавам. Но иначе за мен подчертаните и гримирани вежди са най-грознато нещо на света.
Помня в едно видео Ели обясняваше,че не можело да излезеш и да имаш завършен грим ако не си оправил веждите и не си ги подчертала с малко молив,да ги нарисуваш. Задължително било. Как ли не. Аз имам гъсти вежди,нямащи нужда от нищо подобно. Правят ми ги с много хубава форма и никога не ги очертавам. Не виждам защо след като няма нужда. Да,смятам,че веждите са много важни за визията. Но ако са просто оформени и почистени добре нямат никаква нужда от гримиране.

# 3 265

ПО ГАВРИХМЕ  се с Валерка, да идва следващата. Аз съм сигурна, че тя чете тук и сега го е споделила това, за да ни покаже колко е обичана от 12-годишната си абонатка. Няма лошо, и мен братовчедка ми ме обича, това не значи, че мнението и е меродавно.

Помня в едно видео Ели обясняваше,че не можело да излезеш и да имаш завършен грим ако не си оправил веждите и не си ги подчертала с малко молив,да ги нарисуваш. Задължително било. Как ли не. Аз имам гъсти вежди,нямащи нужда от нищо подобно. Правят ми ги с много хубава форма и никога не ги очертавам. Не виждам защо след като няма нужда. Да,смятам,че веждите са много важни за визията. Но ако са просто оформени и почистени добре нямат никаква нужда от гримиране.

Ако човек има хубави вежди, имам предвид гъсти, не виждам смисъл да ги рисува, наистина едно добро почистване и оформяне върши чудесна работа. Моите примерно са светли и рехави и ги попълвам, но те стигат до крайност - яко очертани, удебелени, геометрични вежди - ми не е на мода вече.

# 3 266
Аз отдавна се чудя защо си мислят, че колко по- нагоре и с по-голяма чупка си ги нарисуват, толкова по-добре. Специално при Ивана я правят да изглежда... както изглежда. 🙄

# 3 267
За мен 98% от момичетата с "подчертани" вежди изглеждат като ядосан индиец. Просто тренда на естествено дебелите вежди, мисля че Кара Делевин го наложи, го разбраха много криво и прерастна в нещо чудовищно грозно. Дебели, тънки - оформи ги и си свиркай, във всички случаи е по-красиво от нарисуваните. Евентуално ако наистина имаш някакъв по-забележим проблем може малко да се позапълнят, ама иначе..

Иначе каналът на актрисата засега много ми харесва, ще я гледам.

# 3 268
Валерката се гордее с приятелството си Grinning

# 3 269
Валерката счупи тъпомера... Мислех че не може по -зле от Рутина докато е болна.. ама това какво яде, е просто дъното. Нямаше нищо полезно в това видео...освен ммм много е вкусно мммм
Да го бе направила поне като кулинарен клип, иди дойди
Ама така е супер тъпо. Не ядяла сладко, само бонбони. Не вечеряла - ама ако огладнее пастърмичка и винце. Просто се изумявам от тъпотията, от зле по-зле.
А много я харесвах преди, имаше приятни клипове

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 10:42 от Amisuy

Общи условия

Активация на акаунт