Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 985
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 360
Нямат дронове, защото дистрибуторите на дронове не са им изпратили Simple Smile
Но скоро очаквам да завалят видеа с такива, а вие си искайте % за идеята Smiling Imp

Хареса ми и на мен новото на Ели, ама сред тези акули вегетарианци хич не бих осолявала сланината спокойно...

Скрит текст:
След една тема тук, като чуя Малдиви първото, което ми изплува в главата е Тонка и аналния секс Laughing
 Цък

# 3 361
Видеото е хубаво , харесва ми ,че Ели не качва нон стоп на всяка цена.

# 3 362
И на мен много ми хареса новото видео на Ели!
Странно, как никой не и “завижда”, та има толкова много положителни коментари в групата! Или, може би е, защото е направила качествено видео? (Shocking)

# 3 363
  • София
И на мен много ми хареса новото видео на Ели!
Странно, как никой не и “завижда”, та има толкова много положителни коментари в групата! Или, може би е, защото е направила качествено видео? (Shocking)

Ти явно не четеш темата... Ели колко критика отнася тук, ама пък хубавото си е хубаво, и като пусне хубаво видео си я хвалим!

# 3 364
Не е вярно, че Елица е единствената с дрон.
Милена /myboxofbeauty/ имат дрон поне от няколко месеца и бяха снимали кадри в Швейцария /имаше видео от там/, доста преди и Елица да се усети. Нейното видео не съм го гледала още, но на Милена беше страхотно.

Ето тук:

За справка, Милена е със 119 хил. абонати, Елица с 97 хил., та нейния канал дори е и по-голям:)

edit: пуснах видеото на Елица, да, кадрите са страхотни, но реално виждали ли сте кофти кадри от Малдивите, Бали или някоя друга такава екзотична дестинация?! Аз - не. Отделно щеше да ми е по-приятно, ако не си навираше задника в камерата през 5 секунди. Съжалявам, ама някакси да гледам предимно задници във видео за Малдивите не ми харесва.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 16:15 от Lana..

# 3 365
Ако съдя по сторитата в инстаграма на Мона, значи е родила секцио.Чак днес има качено от вкъщи.

# 3 366
Ако съдя по сторитата в инстаграма на Мона, значи е родила секцио.Чак днес има качено от вкъщи.

Значи утре ще ни ъпдейтне как се спи в кутията 🤣🤣🤣

# 3 367
И друг път съм писала, че харесвам Ели, но не мога да разбера, защо ми остава едно кофти чувство, след като гледам видеата ѝ.
И не, не става дума за завист.😂 Искрено ще се радва да е щастлива и ѝ го желая от сърце. Това което става в мен не мога да обясня. Някаква смесица между меланхолия и тъга.
Милена скоро не съм я гледала. Голямо зъбене и превземане -“здрааааавейте приятели!”

# 3 368
Цаната, която Ели обяви е бз самолетни билети.... Т.е., много лесно може да се намери подобна оферта.
Видеото много ми хареса.

# 3 369
  • Canada
Прегледах няколко клипа на myboxofbeauty без звук, изглежда ок на пръв поглед, но с тази кето диета трупа негатив.

# 3 370
https://www.youtube.com/watch?v=3xnR7UTwyPo

Много ми е сладка и непринудена, но с този кликбайт ме подразни. Защо не си сложи само втората част от заглавието /ясно ми е защо/

# 3 371
Прегледах няколко клипа на myboxofbeauty без звук, изглежда ок на пръв поглед, но с тази кето диета трупа негатив.

В последното си видео се тюхка, че косата й се скапала от месец и нещо и се чуди защо...А толкова й добре й бил подействал curly метода. Laughing Рано или късно ще се досети...

Разбирам масовата истерия по кето  и аз се бях увлякла по едно време, но както и доктор Майк казва, добре е за сваляне на няколко кг в краткосрочен план,  тъй като наистина резултатът е уау. Иначе- не е опция.

Предполагаам, че се е хванала да я прави единствено заради Майкъл, при който не забелязвам голяма разлика, впрочем.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 17:54 от Yogurina

# 3 372
  • Русе

В последното си видео се тюхка, че косата й се скапала от месец и нещо и се чуди защо...А толкова й добре й бил подействал curly метода. Laughing Рано или късно ще се досети...

Разбирам масовата истерия по кето  и аз се бях увлякла по едно време, но както и доктор Майк казва, добре е за сваляне на няколко кг в краткосрочен план,  тъй като наистина резултатът е уау за кратко време. Иначе- не е опция.

Предполагаам, че се е хванала да я прави единствено заради Майкъл, при който не забелязвам голяма разлика, впрочем.

Точно, краткосрочно, а Зорница си каза,че за нея ще е редовен режим за постоянно :/

# 3 373
Ми според мен всичко постоянно е вредно. И аз пробвах-средно между Кето и Атанас Узунов и свалих 11 кг ама ми се отрази крайно зле. Колко съм спазвала като хората не знам.

# 3 374
  • Canada
Аз не разбирам масовата истерия по която и да е диета, както и по всичко, което се прави без да е подплатено с много четене. Основен компонент са тренировките, които масово се пропускат. Аплодисменти за Джилиан Майкълс, че се осмели да изкаже мнението си за тази диета, въпреки, че ще отнесе много хейт за това. Майкъл ми прилича на couch potato.

Общи условия

Активация на акаунт