Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 950
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 450
Не съм разбрала все още дали има или не. Предположих.
Кои са сток кадрите, това искам да разбера.

# 3 451
Сток кадрите трябва ли да се упоменават в описанието от къде са взети?

Видеото на Ели е хубаво като обработка.
Но май няма камера за под вода, а има такива кадри.

Все пак има авторски права, не може от всякъде мисля да се взимат кадри..или е пълна свободия в тубата.

Има библиотеки със сток видеа, където след еднократно плащане или месечен абонамент можеш да си ползваш на воля. Не знам дали е нужно да упоменеш, за мен е все едно, просто забелязах разликата между различните кадри.

Как разбра че няма камера за под вода? Всеки втори има гопро.

Може да имат наистина, просто тук се изписаха едни фермани за качеството на видеото и, което ме изумява.
Между другото има голяма разлика между goPro и снимането с фотоапарат с калъф за подводна фотография, кадрите с второто са изумителни, особено ако апаратът е добър.

Не съм разбрала все още дали има или не. Предположих.
Кои са сток кадрите, това искам да разбера.

С кокоса, питиетата, джунглата, където светлината минава през дърветата, всичко, което е прекалено ярко и наситено откъм цветове. Бих се обзаложила и че подводните кадри не са нейни, но не знам дали имат или нямат gopro, факт е, че и с един калъф на мобилен телефон могат да се направят свестни кадри. За мен лично няма проблем, но просто клипът и не е кой знае какво. Добре е монтиран, но откъм качество на картината куца. Озвучаването е мега зле.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 12:34 от Анонимен

# 3 452
Не знаех, че има такива абонаменти за видеа,
 за платена библиотека музика знам, че има.

# 3 453
Да, Shutterstock имат невероятна галерия.

# 3 454
Изгледах въпроснито видео от Малдивите. И пак се сетих защо спрях да я гледам. Ами още е скучна и още си личи че всичко е за пред хората. На Малдивите ставала рано, дрън-дрън. На това му викат джетлег. Карай. Почивка за една седмица с разчертани по минута занимания, че да има какво да влогне след това, не е почивка.

не че я защитавам, ама там наистина се става рано. Залезът на екваторът е в 18 часа, изгревът в 6, денят е по-съвсем различен начин отколкото по бг ширини

# 3 455
Да попитам - какво работи Милена? Пуснала е видео как си организира деня с планер.
Останала съм с впечатление, че си стои у дома.

# 3 456
Имат частен бизнес с нейния съпруг за авточасти и работи от вкъщи.

# 3 457
Ох като почнат с това организиране на деня.... Всичко разделено в часове, в минути още малко.
Видиш ли, сутрин:
1. Събуждам се
2. Закусвам
3. Закуска за децата
Да не забравят случайно...
Как са се справяли преди нашите майки и баби без планери? Чудя се как са оцелели до сега!

# 3 458
Слави от The Clashers продължава да води личната ми класация за влогър с най-качествено съдържание на видеата си.Личи,че човекът влага много труд,да развива канала си.Също и Galka power.
Следя и един интересен канал,Simply Aviation,в който авторите пътуват със самолети на различни авиолинии,между различни страни,и един вид,правят ревюта на отделните полети.И при това,доста пътуват със самолет,средно на няколко дни качват видеа.Чудя им се на такива,откъде намират енергията и хъса да го правят, не съм пътувала никога със самолет,но ми се вижда уморително. Особено при дългите полети,10-часови и повече.В едно видео дори се прекачват четири пъти от едно летище на друго. Иначе,и това е полезен канал,дава информация,която е особено актуална в днешно време,предвид колко неразделна част от живота на много хора е пътуването по въздух.

# 3 459
Ох като почнат с това организиране на деня.... Всичко разделено в часове, в минути още малко.
Видиш ли, сутрин:
1. Събуждам се
2. Закусвам
3. Закуска за децата
Да не забравят случайно...
Как са се справяли преди нашите майки и баби без планери? Чудя се как са оцелели до сега!
Чак в такива подробности не, но като човек, който работи от вкъщи (много голям заплес), мога да ви кажа, че се забравя лесно. До така степен всичко ти се слива, че чак вечерта се сещам примерно, че пералнята е спряла още преди 8 часа и вътре гният мокрите дрехи. Иначе слагам списъка на масата до лаптопа и като отместя поглед и видя, че не е задраскано, се сещам и ги оправям.

Когато работех навън беше друго, прибираме се вечер и нямаш служебни задачи, един хваща печката, другия пералнята и готово, не се забравя, защото няма за какво друго да мислиш по това време.

# 3 460

Чак в такива подробности не, но като човек, който работи от вкъщи (много голям заплес), мога да ви кажа, че се забравя лесно. До така степен всичко ти се слива, че чак вечерта се сещам примерно, че пералнята е спряла още преди 8 часа и вътре гният мокрите дрехи. Иначе слагам списъка на масата до лаптопа и като отместя поглед и видя, че не е задраскано, се сещам и ги оправям.
Когато работех навън беше друго, прибираме се вечер и нямаш служебни задачи, един хваща печката, другия пералнята и готово, не се забравя, защото няма за какво друго да мислиш по това време.
До колкото видях Милена беше написала закуска. Да запишеш, че имаш пране за мен лично е подробност. Гергана Димитрова беше си записвала кога да хвърли боклука. За мен лично планера има други свойства, например да се записват важни срещи от работа, някакви важни дати, застраховката на колата ето от такъв тип. За мен да си запишеш кога да хвърляш боклука и кога да закусиш е странно, така да го кажа. Все пак това са рутинни задачи.
И дори и да забравиш да го направиш не е на живот и смърт.

# 3 461
Слави и на мен ми е любимец, както вече писах. Изглежда ми супер готин човек, с когото можеш да се забавляваш и да говориш за всичко, а дъщеричката му е голям бонбон.
Не съм гледала видеото на Ели от Малдивите, имам чувството, че знам какво ще видя, преди да съм си го пуснала.  Peace

# 3 462
  • София
И дори и да забравиш да го направиш не е на живот и смърт.

Тези неща не знам как могат да се забравят изобщо... Като си гладен няма да забравиш да закусиш и като ти прелее кофата ще се сетиш да я изхвърлиш и без да го пише в планера.
И това го казвам като човек, който си води планер, но защото имам по 2-3 служебни срещи в седмица на различни места и по различно време всеки път, различни събития, задачи, които имат краен срок, но са отложени заради други по-спешни и могат да бъдат забравени и ужасно много други неща. Искрено завиждам на хората, които нямат нужда от планер, честно. И да, потвърждавам думите на Човечето - когато работиш от къщи е много по-трудно да си организиран, отколкото като си от 9 до 17 в офиса всеки ден. Особено, ако работиш по различни проекти наведнъж и работата не е еднотипна.

А за видеото на Ели не мисля изобщо, че има сток кадри. Тъй като имаме с мъжа ми и дрон, и камера за подводно снимане, мога да кажа, че всеки един кадър е напълно постижимо да се направи с тях и без да си професионалист. Съвременните камери правят 4к видео, което излиза с по-високо качество и от това на оборудването на доста телевизии. В случая светлината и настройките са от особено значение и е съвсем нормално някои кадри да са перфектни, а други не толкова.

# 3 463
Може, може Flushed И аз пиша, когато трябва да приготвя храна, готвенето ми е възможно най-скучната дейност и ако я няма написана, вероятността да не го направя е доста голяма. И като стане обяд, примерно, трябва да тичам до магазина за нещо готово, защото вече няма време, дъщеря ми тръгва за училище и всичко става на бегом. И защо да си го причинявам като мога просто да запиша "обяд" или "супа" и това ми е достатъчно, за да се сетя.
Не са на живот и смърт, да, но като не ги свърша днес отиват за следващия ден и се натрупват.
Среща за работа няма шанс да забравя, мога и напомняне с телефона да си направя, но точно за тези дребните неща списъкът ми е най-удобен.
И кофа нямаме, на балкона държим боклука в плик. Няма нужда да ги складираме. Вярно, не е фатално, но е по-практично да се изхвърля всеки ден, щом в България имаме такава възможност. Тези в чужбина пък, акто минават 1 път седмично, като пропуснеш, после чак след още 1 седмица.

В крайна сметка просто споделят какво самите те практикуват, никой не е казал, че това е най-удобното за всеки. Който каквото забравя - това да си записва Hands Plus1

# 3 464
Гледах някакво видео за трендовете през 2018 година - грозни големи гуменки, чантичката през кръста, малките очилца и се усетих, че тези неща бяха много модерни в инстаграм и никъде другаде. Не съм виждала на живо някой да ги носи, нито тук, нито в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт