Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 948
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 570
Мегз  да си продава боклуците и да не говори много-много. Адски насериозно се е взела , да слезе на земята и да си плати лизинга.

# 3 571
ТО се завърна!!! Сега дано и Ромеото се появи, че НЕМОА да спя от вълнение по тоз турски сериал!!! JoyJoyJoy
Оф аман от такива спИциалистки по луксозен живот.

# 3 572
Гледах видеото на Ели от Малдивите и наистина има сток кадри. Не я обвинявам, но за мен си личи разликата.

С кокоса, питиетата, джунглата, където светлината минава през дърветата, всичко, което е прекалено ярко и наситено откъм цветове. Бих се обзаложила и че подводните кадри не са нейни, но не знам дали имат или нямат gopro, факт е, че и с един калъф на мобилен телефон могат да се направят свестни кадри. За мен лично няма проблем, но просто клипът и не е кой знае какво. Добре е монтиран, но откъм качество на картината куца. Озвучаването е мега зле.

Кадрите в които светлината минава през дърветата даже са компютърна симулация Mr. Green. Подводните кадри май са нейни, качеството не се различава особено и не е много трудно да се заснемат.

# 3 573
Някой гледа ли wness tv channel в тубата. Сега ми се появи клип с Ива Атанасова, и тя влогър станала.

# 3 574
Мончето се появи най-сетне.

# 3 575
Пуснах си новото видео на Мона, но не го догледах. Не е хубаво да пиша така, защото нищо не ми е направила, но ми е страшно противна. Повечето жени, като забременеят се разхубавяват, но при нея това не важи. Дори обратното.

# 3 576
  • Някъде там
Някой гледа ли wness tv channel в тубата. Сега ми се появи клип с Ива Атанасова, и тя влогър станала.
  За тази ли говориш?
https://youtu.be/Pt4ReyLPrIQ 
Тя отдавна е влогър.Още 2017 съм се абонирала за нея сега погледнах.
Хубави идеи за прически има за това я последвах .

# 3 577
Хубаво е момичето, но толкова професионално направени видеа не обичам да гледам, предпочитам по-аматьорските.
Като гледам няма много гледаемост, по-небрежно направени видеа будят много по-голям интерес.

# 3 578
Има някаква нова мода сред влогърите...всички имат лампички над леглото.. Не знам дали сте го забелязвали.

# 3 579
Пуснах си новото видео на Мона, но не го догледах. Не е хубаво да пиша така, защото нищо не ми е направила, но ми е страшно противна. Повечето жени, като забременеят се разхубавяват, но при нея това не важи. Дори обратното.

+1

аз го изгледах обаче до край, очаквайки нещо да се случи /предвид заглавието/, но беше пълна скука.

# 3 580
  • София
Има някаква нова мода сред влогърите...всички имат лампички над леглото.. Не знам дали сте го забелязвали.
За да може, ако не в главата, то поне над главата нещо да им просветва.

# 3 581
Символизират предаването на електрически импулси в мозъка на влогъра при мисловен процес.

# 3 582
Отново безсмислено видео от Мона. Родила си е вече детето, но както казах и по-рано, бременността трябва да се разтяга и експлоатира от влогърката до безкрайност. Сега следват - как ми изтекоха водите, как ни приеха в болницата и подобни, вместо да направи един по-дълъг влог и да обхване всичко.

# 3 583
Добре, че са Мона, Пепе и Зорница, та да разберем как се раждат и гледат деца...иначе сме я закъсали.

# 3 584
  • София
Символизират предаването на електрически импулси в мозъка на влогъра при мисловен процес.

Тогава що са все запалени? Joy Не вярвам!!

Общи условия

Активация на акаунт