Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 955
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 585
Мона все още не ни е заляла с ненужна информация по този въпрос, но очаквам скоро да навакса. Сакън да остави кака и Зорница и Пепе да я водят още дълго време.

# 3 586
Има някаква нова мода сред влогърите...всички имат лампички над леглото.. Не знам дали сте го забелязвали.
Символизират предаването на електрически импулси в мозъка на влогъра при мисловен процес.

Тогава що са все запалени? Joy Не вярвам!!
Щото са от Джъмбото. Made in China.

# 3 587
  • София
Лампичките всъщност се слагат, за да има някаква светлина на фона отзад. Иначе изглежда мрачен и сивкав, ако не е добре осветен. Навремето всички западни влогъри ползваха такива преди да имат пари за професионално осветление.

# 3 588
И все пак ми е банално.

# 3 589
Някой гледа ли wness tv channel в тубата. Сега ми се появи клип с Ива Атанасова, и тя влогър станала.
Хубаво е момичето, но толкова професионално направени видеа не обичам да гледам, предпочитам по-аматьорските.
Като гледам няма много гледаемост, по-небрежно направени видеа будят много по-голям интерес.

Точно! Адската скука, все едно гледам рекламен блок на телешоп, много ми е изкуствено и нагласено всичко

# 3 590
Благодаря за споделения канал за Живота със синдром на Даун! Това е може би най-смисленият пост и канал, споделени досега в темата!
Евала на тези родители, Микаела е прекрасна, а батко й е едно голямо слънце! Семейната среда и отношение е от изключително значение за развитието на едно дете, независимо дали е със синдром или не.
Още веднъж благодаря за канала!

# 3 591
Гледах видеото на Charly Wilde с въпроси и отговори и ми стана още по-симпатична от първия път, когато попаднах на някакви клипчета, където ми беше просто ок на първо четене. Макар да не споделям идеите за минимализъм (няма начин просто да имам пет скучни блузки на кръст и два чифта дънки), разбирам, че на нея това ѝ стига и другото я натоварва. Но като цяло, като поглед към живота, ми хареса, както и, че не промотира малоумен позитивизъм от вида "запиши си в планера да станеш милионер и кажи три пъти на глас, че всичко е супер".
Най-накрая гледах и дупето на Ели, пардон, влогът от Малдивите. Също ми хареса, леко и приятно за гледане, хубаво монтирано, по малко интересна и полезна информация имаше също. Личи си, че не качва колкото да има там, като някои други...дори сток кадрите не ме подразниха. Не разбрах какво толкова ѝ дъвкахте д-то, съвсем приличен и добре оформен за тридесет-или-колкото-там-годишна жена, Все пак не всички са Жизел Бюндхен, а и не трябва. Екстра си ѝ е дупето, за разликата от плоскодънната лодка на Валерито, която мернах на тренировката им с Ивана във фитнеса.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 22:06 от tuali

# 3 592
Благодаря за споделения канал за Живота със синдром на Даун! Това е може би най-смисленият пост и канал, споделени досега в темата!
Евала на тези родители, Микаела е прекрасна, а батко й е едно голямо слънце! Семейната среда и отношение е от изключително значение за развитието на едно дете, независимо дали е със синдром или не.
Още веднъж благодаря за канала!
И аз ги следя, невероятни са! Всички семейства трябва да са такива по мое мнение.

# 3 593
Няма да заспя от яд.

# 3 594
  • София
Ау, какво сладко коте. Много хубавко.
Време е да го пуска него по видеата- вместо себе си. Stuck Out Tongue

# 3 595
Ох, дриймъри! Сърцето ми плаче, че няма нов клип на Ивана. Laughing

# 3 596
Котката на Ивана е много сладка😻

Мисля, че по-скоро беше обсъждана една фотошопирана снимка на Ели, тип Кардашиан.
Тя беше подчертала обема или по-скоро доста го беше 'напомпала',  закачливо беше написала 'спонсор мистър Бирч'.
Според мен има хубава фигура.

# 3 597
  • София
спонсор хаха Laughing

Скрит текст:
според мен е късокрака- разстоянието от главата до хълбока трябва да е по- малко, отколкото от хълбока до петите

# 3 598
спонсор хаха Laughing

Скрит текст:
според мен е късокрака- разстоянието от главата до хълбока трябва да е по- малко, отколкото от хълбока до петите
Даа и на мен ми се струва,че е  така.
Може да е свикнала да има спонсори.

# 3 599
Идеална си е Ели.
Но нагъването пред камера, за да рови в пясъка, е също толкова неподходящо, колкото и видеото от тоалетната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт