Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 966
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 615
На мен пък пак ми се наби на очи кърменето, тип задушаване.
Може ли да диша спокойно като е така захлупено под вълнения пуловер.

Може, може.✌🏻

# 3 616
Не съм гледала видеото, но има места, които са наистина неподходящи за деца. Бяхме отишли в хотел със спа център, две майки с две отрочета на 4-5 се появиха, влязоха в сауната и ги оставиха да пищят, търчат, крещят и скачат в басейнчето за след сауна (с ледено студена вода). По едно време им доскуча на децата, облякоха се и влязоха (облечени с блузки и панталонки) в сауната при майките си. И двете нищо не направиха. При направена забележка се отправиха едни тихи извинения и дотам. Нищо не се каза на децата. Ми съжалявам, но като имам дете ще отида без него на сауна. Дали ще се редуваме кой да го гледа, или просто няма да ходим - времето ще покаже, но такова нещо за мен е супер неприемливо.

# 3 617

Ако не можеше да диша, щеше ли да може да суче?

По горния въпрос с децата и заведенията си мисля, че хората с деца е добре да са една идея  по-търпими и толерантни към хората с деца и децата им.

# 3 618
  • Някъде там
За това да сме умерени в съветите и изказванията си относно възпитанието на чуждите деца съм съгласна,но съм майка която е извеждала децата си на ресторант и смело мога да заявя че моите деца циркове в продължение на минути или часове не са правили.В момента в който усетя че им е скучно приключваме с ресторанта.
Обикновено взимахме дребни играчки и книжки да рисуват и не са ставали да тичат около масите.Предварително им обяснявах за какво е ресторанта и че ако се държат прилично ще ги водим често с нас иначе си остават в къщи и нямах проблеми.Това след 2 и половина.
Преди това само играчките вършеха чудесна работа но и често вечеряхме и стояхме в заведение по бързо от обикновено.
Ако още в къщи забележа че децата са кисели отлагам вечерята за друг тен.
Но това е моят начин,всеки има свой.
Британките са ми любими.Мечта голяма ми са.Ивана е късметлийка с такава писанка.
Споделих канала на Микаела и семейство защото това което правят е пример за позитивизъм и доброта и трябва да достига до повече хора.Канала на Краси за сватби е много забавен.😁 Бих го наела за бъдеща сватба.

# 3 619
Ами според мен на децата не им е мястото въобще по заведенията, особено след 8.За никого не е хубаво-по това време вече трябва да спят, околните хора изобщо не са длъжни да се съобразяват.Говоря разбира се за пищящите истерии, които не седят 5 мин кротко. Не мисля, че това е удоволствие за когото и да е. В крайна сметка хората са излезли да се забавляват, а не да им крещят на главата. Колкото до родителите-не, не са отлъчени, но има 100 варианта да си оставят детето вкъщи, вместо да го тътрят по кръчмите. Ами лишение си е, в крайна сметка никой не ги задължава да са родители. Да не говорим, че поведението на детето зависи от възпитанието му. Както каза една мадама пред мен, ако майката не вдява що не е ок, че тазманийства отрочето, до утре да се възмущаваш-все тая. Иначе има и много приятни хлапета, които не се усеща, че са там, както и места, където ги забвляват като детски кът, както каза Мацето. Това е драстично по-адекватно за мен.
Колкото до Пепелджийска, не съм гледала клипа, но винаги съм оставала с усещането, че тя е от хората, които смятат, че някой им е длъжен с нещо, понеже е с две деца.

# 3 620
Всеки си има мнение,но ако наистина човек вярва, че е взел най-доброто решение и е в мир със себе си, изобщо няма да се впечатлява от това дали някой мисли различно, още по-малкото да го определя като "shaming".

Това, което каза Ети, че ако сме на романтична вечеря и някое семейство е с пищящото си дете, трябва да се замислим как жената може да не е спала от много време, как това е първото й излизане и т.н е доста егоистично. Аз трябва да мисля за това, а те не трябва да мислят, че може и аз да не съм спала, може това да е първата ми среща от много време, може мъжът ми да е бил в командировка някъде задълго и едва сега да имаме времето за романтична вечеря.

Ти пък, недей да я съдиш сега Laughing .

# 3 621
  • София
Някои майки намираме с 300 зора и един вариант някой да гледа детето вкъщи, за 100 мога само да си мечтая. И аз преди да родя много осъждах родителите в различни ситуации, ама като ви дойде на главата друга песен ще запеете.

# 3 622

Това, което каза Ети, че ако сме на романтична вечеря и някое семейство е с пищящото си дете, трябва да се замислим как жената може да не е спала от много време, как това е първото й излизане и т.н е доста егоистично. Аз трябва да мисля за това, а те не трябва да мислят, че може и аз да не съм спала, може това да е първата ми среща от много време, може мъжът ми да е бил в командировка някъде задълго и едва сега...
Точно това имам предвид-супер нагло е. Да не говорим, че първо излизане с цялата челяд не прави голяма разлика с вкъщи.
Ами 1,1.Намираш го,адмирации за което. Има детегледачки, има забавачници, има роднини, има приятели. Има и начин и да се държи кротко. Никого не осъждам, но в крайна сметка другите хора имат право да са на спокойствие навън, също толкова, колкото и майки с деца. Пак казвам, говоря за тези, които изобщо не ги поглеждат. Според мен на никого не пречи присъствието на детенце, а поведението му.

# 3 623
  • Русе
Някой да ми обясни каква е тази мода подсред зима с голо рамо? Гледам видеото на Ивана към края си  е вкъщи , с жилетка и след 30 секунди хоп с голо рамо и презрамка ....

# 3 624
В друга тема една потребителка с три деца, ако не се лъжа, беше писала, че, когато намери един или сто варианта да остави нейните деца вкъщи, за да се почувства като възрастен в ресторант, не и е приятно чужди деца да подскачат и дивеят около нея. Напълно съм съгласна с нейното мнение.
Пепе спомена, че е срещнала другата майка на събитие, а не в парка все пак. Каква е потребността да водиш бебета по събития ми е съвсем необяснимо. Според мен датчаните, ако дишаха софийския мръсен въздух нямаше и да си помислят да им спят децата пред заведения и по улиците, където замърсяването на въздуха свети в червено, черно или виолетово. Та, освен да се копира чуждия модел е добре да се напасва според нашенските условия.
Гледах и видеото "Какво се случва преди раждането" и се спуках от смях. Даже приятелят ми се загледа.

# 3 625
  • Някъде там
Аз лично говоря за ресторант в който да се навечеряме,не за кръчма с жива силна музика и  цигарен дим,защото преди 15 години когато моите бяха малки се пушеше в повечето такива заведения.Ресторант в който сме отивали към 18.30-19 и сме си тръгвали към 20.30-21.
И ако моите дивееха да нямаше да изляза.Смятам че и родителите с деца и тези без са в правото си,стига да има баланс и компромис.

# 3 626

Ти пък, недей да я съдиш сега Laughing .
[/
Не я съдя✌🏻Но някакси щеше да е по-добре да каже, отивам да накърмя бебето, ще продължа видеото след това.
Разбирам, бързаше да се гримира, искаше да снима видео...но този начин на кърмене под пуловера на бързо ми се набива на очи, свързвам го с някакво претупване на нещата.
✌🏻

# 3 627

Шегувам се, разбира се. И на мен ми е много интересно как точно когато трябва да снима клип се почва с кърменето.

Видеото й беше лошо и хаотично като цяло, видяла някаква случка и решила цяло видео да направи. Нищо не каза в крайна сметка.

# 3 628
Аз си пуснах видеото на Ивана и само започването "Здравейте дриймъри сега отивам на събитие...." ме накара да го спра. Joy Имам чувство,че тези събития са най-якото нещо в живота им,щом обръщат толкова внимание на тях.
Оттово си личи липса на креативност,снимат колкото до не заспят и да има там нещо качено.

# 3 629
Някой гледа ли драмите на нашите влогъри с някаква абонаментна кутия?
Не им ги изпращали на време, разиграване, поставяли им условия кога да качат клипове (след като всички с абонамент вече са си ги получили, за да няма отказали се клиенти) и продукти неотговарящи на описанието и цената.
Онази Златена и някаква Нора са качили клипове. Очаквам сега вълната от други недоволни да залее Youtube.

Общи условия

Активация на акаунт