Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 782
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 780
Lana, да не си спечелила календар на eatlovemakeup, защото тя скоро писа, че има проблеми?

Мона почна да Инстаграмва. Има стори без нито един препинателен знак... Много кухо парче е

# 3 781
  • София
Сега открих това момиче и ми харесва, най-вече заради това, че показва достъпна козметика.
https://www.youtube.com/watch?v=r7tnNs64G2c

# 3 782
Мона почна да Инстаграмва. Има стори без нито един препинателен знак... Много кухо парче е

До сега ежедневно ни осведомяваше “колко седмици е бременна”, сега вече всеки ден пише на колко дни е Никола 🤣
И не беше ли пуснала и тя пост да й предлагат имена, че се колебаела? А сега пише, че винаги е искала да кръсти детето на баща си....

# 3 783
Направо е смешна. Повечето тук сме раждали и имаме деца.
Тя навярно си мисли, че е родила бъдещ крал. Не знам, защо си мисли че всички чакат да го видят. Няма стори в което да не спомене, че съвсем скоро ще се “запознаем” с...непомня как му беше името.

# 3 784
Важно е да се знае, че кърми на поискване

# 3 785
Скрит текст:
Забравих да ви кажа нещо Grinning преди повече от 3 седмици спечелих от един giveaway на една от нашите влогърки (споменавана в темата неколкократно) и още нищо не съм получила, сигурно няма и да го получа Grinning ей такива са тези страхотни ''giveaways''

Като се свърза с нея и даде адрес, не ти ли каза ще го изпрати ли или не. Много тъпо така.

Аз дадох адрес още тогава, тя каза че ще го прати, вчера се свързах с нея и обяснението е че имала лични проблеми и ще го прати тия дни. Окей, но можеше поне да се свърже с мен и да обясни, а не аз да я търся, вижда ми се несериозно

Аз часовници рядко нося, нямам много и не са скъпи някакви, но винаги ги нося на лявата ръка (десничарка съм)
Сега съм хвърлила око на един Baby G, но е скъп и ще е по-натам :/

Да не би да е от Ивана, тя изчезна от известно време?

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 23:36 от Не се сърди, човече

# 3 786
Lana, да не си спечелила календар на eatlovemakeup, защото тя скоро писа, че има проблеми?

Не е нито от Ивана, нито от Стефи /от влогърка с по-малко фолоуъри е, но няма да я спомена поименно/
Няма значение де, разбрахме се уж, ще видим дали ще получа нещо тази седмица

Иначе 3 страници с мнения изчезнаха рязко Laughing

Makeup by Iva има нещо неприятно за мен в тази, не мога да разбера точно какво обаче..

# 3 787
  • софия
С това кърмене прекалява.. Каква майка си, ако не си кърмила на поискване.. Хаха

# 3 788
Добре, че ни каза, че кърми на поискване. Сякаш е някаква невиждана и нечувана от останалите концепция. Дреме ми на шапката как си изхранва наследника. А може би, за да не се чудим защо в следващите месеци във всяко видео и стори ще гледаме бебето закачено на цица. Joy

# 3 789
Идеи за имена, анкети, въпросници, лексикони и накрая: кръстихме го на баща ми, а и винаги съм знаела, че ако имам син, така ще го кръстя! 🤦🏼♀

# 3 790
  • София
Заради такива като нея и като Пепе на хората им е опротивяло да гледат кърмачки.
И под "гледат" нямам предвид следят специално, щото не са атракция, както си мислят.

# 3 791
За Драгановата важи лафа:
 Очи пълни ръце празни!

# 3 792
Александра Богданска започнала да ражда, Даниел уведоми Инстаграма

# 3 793
Да. И аз тъкмо видях.

# 3 794
Казах ви аз 😉
леко да й е раждането

Общи условия

Активация на акаунт