Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 731
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 885
Аз доколкото знам има разни програми за махане на тези стикери, та нищо сигурно няма.

# 3 886
Следвам едно семейство американци в инстаграм, които са и приемни родители и от съображения за сигурност слагат сърчица върху лицата на приемните деца или бебета, които живеят у тях. Техните си ги показват.

Детето е под опека на държавата,а техните са си техни.
И нас ни помолиха преди да приключи осиновяването да не слагаме снимки на детето в социалните мрежи.

# 3 887
Да, разбира се, това е ясно, логично и очаквано от приемни родители или бъдещи осиновители.
А при Мона е все едно - крия бебето си от закона или по-скоро от тия, които девет месеца ми гледаха сеира. Кой ще го види, кой ще го разпознае на улицата? Че нали ще е в количката с родителите си, едва ли ще рипа само по София.

# 3 888
Ама как госпожа ГочеФФ ще пусне лицето на наследникът още на първата седмица, вие луди ли сте, та то си е цяло събитие! Що за глупост, или го показваш, или не го. Точка. Кой не е виждал бебешки крака, земята няма да спре да се върти ако Мона не покаже златното яйце днес.
Аз съм против да се показват децата всекидневно в социалните мрежи, особено когато не знаеш кой те наблюдава, но и покриването със стикери чупи тъпомера.

# 3 889
Мисля, че това закриване на лицата се прави с цел бебето да не бъде урочасано, поне повечето майки, които го правят, казват, че е заради това.
При осиновяване, държавни институции и т.н. е ясно, там нещата са съвсем различни.

# 3 890
  • София
Ама.вие с грим ли постъпвате в родилното?! Laughing

# 3 891
Мисля, че това закриване на лицата се прави с цел бебето да не бъде урочасано, поне повечето майки, които го правят, казват, че е заради това.

Местните знаменитости на запад го правят и с цел монетаризиране, продавайки права за фотосесия на списания.

Може пък Мончето да е подписала договор за ексклузивна фотосесия c българския "Космополитън", знае ли човек?! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 15:15 от Yogurina

# 3 892
Децата си не бих ги показвала, нито със стикери, нито без стикери.

Току що изгледах новото видео на Герганчиту. Ужас, грам няма стил тая жена, само парцали показа, все едно гледам second hand мода.
Между другото тези аутлет магазини зареждат със стока второ качество - направени специално от остатъци от производството на колекциите за нормалните им магазини и цените им са точно толкова, колкото плащаш, а намалението е само привидно. В много държави качеството е само аутлет, защото и покупателанта способност на хората е по-ниска. Така се случва, че като посетиш един и същ магазин тук и в Лондон например, качеството на нещата там е много по-високо.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 15:16 от Анонимен

# 3 893
Надали българските медии се избиват кой пръв да купи снимката на Гочевото отроче 🤪

# 3 894
Гериту Димитрова ок купила си маркови дрехи,ама нали уж не парадирала с тях,а пък само си ги показва и отбелязва. Държание тип "Имам пари и комплекси и да си ги избия с нещо". Човек,който може да си позволи скъпи дрехи (разбира се няма нищо лошо),не си ги показва постоянно и не казва на хората "Ей вижте ме,нося Armani и D&G",на тях си им личи класата. Нейното си е малко пошло поведение Simple Smile.

# 3 895
Гергана пазарува като невидяла - о, "намаление" и купувай. Дрехи можеш да си купиш, но стил - не.

Според мен наистина ще е най-добре да инвестира в някакво качествено ортодонтско лечение на належащите и проблеми - зъбите и криви, лицето и е залепено на врата, никаква брадичка. За стойността на парцалите, които е купила до този момент, усмивката и щеше да блести.

# 3 896
  • au bout du monde
На тази Гергана все се чудех дали да не й пиша да иде на ортодонт. Толкова ли не се сеща?! Никой ли не й е споменал. По-добре е да инвестира в усмивката си, отколкото да харчи за парцали.

# 3 897
На тази Гергана все се чудех дали да не й пиша да иде на ортодонт. Толкова ли не се сеща?! Никой ли не й е споменал.
ще бъдеш блокирана ако и го кажеш.. тя критика не търпи

# 3 898
Казват и го, тя не чува обаче, предпочита на фъфли и да дава хиляди за парцали.

# 3 899
  • au bout du monde
На тази Гергана все се чудех дали да не й пиша да иде на ортодонт. Толкова ли не се сеща?! Никой ли не й е споменал.
ще бъдеш блокирана ако и го кажеш.. тя критика не търпи

Аз дори не я следвам😆 Няма да е голяма загуба.

Общи условия

Активация на акаунт