Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 15 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Яни, леко ти е, щото не ти дреме за Биляна и Александър Grinning

Дани, да, изгубиха баланса. Целият сезон беше тежък, с много смърт, много нещастие и трябваше накрая да ни дадат глътка въздух, аз направо се изумих, че почти всички минаха под ножа.

# 31
Ами то само при главните герои имаше някаква завършеност:
-Банков си намери Виктория,
- Цонев успя да се пребори с болката от загубата  на семейството, като започна да се бори за болницата,
- Христо си възвърна правата на лекар.

И това е.
Всички други са под ножа.
Няма здрава връзка в нито една двойка в сериала.
Дори и при Ина и Тасев тепърва ще стане още по-страшно според мен, просто посяха семето на раздора - парите, сянката на Фотев......

И аз все повече започвам да си мисля, че не приключиха сезона, оставиха всичко разрушено и на дъното.
Имат сигурен 7 сезон и решиха, че там ще градят и ще се лекуват.
Но дали така запазиха зрителите,не съм убедена!?!

# 32
Точно, Дани, свърши първата половина от сезона Grinning
Само за Виктор съм съгласна.
Цонев се измъкна от кашата благодарение на Ина, но заради драмата с Кръстева изобщо не го броя щастлив.
Христо си върна правата, но загуби Кая и онази гад му се натресе да се чуди сега какво да прави с нея, с Пепе.

Аз май от всички двойки най-много се притеснявам за Викитата, при толкова щастие не мога да си представя какво ги чака в следващия сезон Joy

Иначе искам да ви кажа, че изгледах днес няколко ключови момента и за мен единствения начин да съхранят видяното, е да съберат в крайна сметка Марио и Зорница. Иначе трябва да приемем, че или Зорница е студенокръвна кучка и използвачка или че е шизофреничка Grinning

# 33
Този сезон таман стана интересен и взе, че свърши. Общо взето има едни 25-30 епизода основно пълнеж и тъкмо започнаха да заплитат събитията и спряха на най-интересното.

# 34
Моски, аз гледам на Кая и Кръстева като на отделни герои.
Те са като второстепенни съответно за Христо и Цонев.
Затова така ги разделих.
Кая - освен че се отказа от връзката си, не последва и мечтата си.
Кръстева - тя беше смазана от Хинова, Цонев просто беше ключът да се отвори напълно кутията на Пандора.

А и за Христо понякакъв начин му оставят врата  - да остане със семейството си, ако реши да не поднови договора си Карамазов.

Това са ми доводите на това разделение.

# 35
Доне , благодаря за темата 🌷!

Много сте активни вчера и днес , с кеф чета и лайк-вам мнения , защото за жалост не ми остава време да се включа в дискусията 😢.

Доне , Фифф , страхотни включвания относно сценарий❤! Кефи ме хубавото настроение в групата , съвземаме се от удара и творим сюжети , достойни да заместят тези на Христина Апостолова и компания.

Честно да си кажа чак преди 5 минути се усетих ,че е 10ч и аз съм изпуснала епизода 😅😅. Но по-добре с положителни емоции и фен фикшън отколкото да се ядосвам на полувинчати изречения и погледи на Зорница към Банков.

# 36
Фифф, хитрак си с това писмо - хем ще му каже всичко , хем той няма да се дръпне да избяга , а и няма да може да го остави непрочетено Hands Plus1
Ето нещо нестандартно

Донето сигурно  е на купон след театъра Hug

# 37
Благодаря за темата! Веднъж и аз да го кажа! Animal Smiley Cat Всеки път забравям.

# 38
Ели, няма купон. Постановката беше 4 часа.

Доци, поправи се и започни да благодариш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 39
Еее, ето. Благодаря ти, Доне! Lollipop

# 40
Пуснах си някои моменти от 5 сезон. Такава наслада. Просто като гледаш и няма как да не ти остане усещането, че Марио и Зорница са един за друг. Нищо общо с 6ти сезон.
Сценаристите са им длъжници обаче, а и нали си имаме теория. Който е щастлив на финала на един сезон, после в следващия е нещастен и така пак до другия финал Smile 5ти сезон завърши твърде позитивно, затова сега всички са нещастни, включително и ние Smiley Затова вярвам, че и Марио, и Зорница ще са щастливи на финала на 7ми сезон, сега вече дали заедно или не, наистина нямам идея. Но от гледането на 5ти сезон разбрах, че определено няма да имам нищо против да гледам пак един горд, мрачен ръб с брада Heart Eyes
А за Зорница искам наистина само едно - да доживея да я видя освободена от тая болест наречена Банков, понеже досега само й трови живота.

# 41
Ани, те Марио и Зорница два сезона вървят в комплект. Grinning На третият пак в комплект ще завършат и ще са щастливи заедно, гаранция. Grinning

Заглавието на сезона баш и за нас си важи. Много гняв, много нерви тук имаше. Joy

# 42
Ани, точно гледах трети епизод, голям смях пада с тия двамата. Ръфат, ама месо късат. Марио й прави намеци, тя го реже грубо, той гледа след нея потресено, после брани брат си, а тя му обещава да го изяде. Изключително забавни са ми Grinning

# 43
Бе ще ме навиете май да си пусна аз 5ти сезон и да го изгледам пак. Joy

Диана си мечтае за лятото, като я гледам така. Grinning

# 44
Яни, пусни си го, няма нужда да мислиш за шести сезон, разглеждай го като отделна история, има си начало, завръзка, развръзка и край. Страшни сладури са (и Тони е там!) и определено брадатия киселяк Марио и ледената Зорница са разкошни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт