Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 15 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Леле, момичета, седя си и гледам часът е 21:35 и чак тогава се сещам как по това време се ядосвахме на някоя небивалица в сериала или се радвахме на нещо (рядко). Grinning Даже не ми е направило впечатление, че всъщност сериал няма. Toва ми се случва за пръв път след финал на сезона. 5ти сезон като свърши и ми липсваше, сега обаче няма такова нещо. Смятайте колко ми е омръзнало. Joy

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 21:54 от yanitsa.s

# 16
Яни на мен ми е толкова леко на душата, че свърши най сетне тая мъка. Не съм си давала сметка колко негативно напрежение съм си вкарала. Цял ден съм в прекрасно настроение и се радвам на вашите сценарии, докато слушам музика.

# 17
И аз, Мел. Не чакам анонси и промота, които да ни накарат да се побъркаме тук и ми е много добре. Grinning Никога преди не съм изпитвала такова негативно напрежение с гледането на някой сериал.

# 18
Никога преди не съм изпитвала такова негативно напрежение с гледането на някой сериал.
И аз така. Ако не бяха Диана и Велислав одавна да съм спряла да гледам. С други сериали съм го правила без особена драма. Особено веднъж като най-безцеремонно убиха един от любимите ми герои 🤭🤣

# 19
Дона, благодаря за темата Simple Smile

Фифф, ако сценаристите са излезли от депресията и ги е фраснал празничния оптимизъм може и нещо по така хубаво да покажат Grinning

# 20
Никога преди не съм изпитвала такова негативно напрежение с гледането на някой сериал.
И аз така. Ако не бяха Диана и Велислав одавна да съм спряла да гледам. С други сериали съм го правила без особена драма. Особено веднъж като най-безцеремонно убиха един от любимите ми герои 🤭🤣

Аз си спомням един единствен път в който трудно приех, че убиха една от любимите ми героини точно в деня на сватбата й. Grinning Беше супер нелепа случка и много време ми беше криво. А, ако Диана и Велислав ги нямаше щях да си гледам по навик точно както гледах сериала преди сезон 4. Пак щеше да ми е интересно сигурно, но не както когато те са там. Боже като се замисля сега в първите три сезона такива драми чак не е имало. Защо така ги изби и аз не знам, но определено беше по-приятно за гледане преди.

# 21
Ами истината е, че тук си потенциираме енргиите и положителните стават по-силни, но и отрицателните стават по-силни. Simple Smile
Аз като гледам сама някой епизод, го приемам доста по-леко Grinning

# 22
След като ще строят цяла нова болница ще трябва малко повече да се постараят. Надявам се като представят 7 сезон да не се бият в гърдите какъв невероятен продукт са създали, а да изчакат зрителите да го оценят.

# 23
Ами истината е, че тук си потенциираме енргиите и положителните стават по-силни, но и отрицателните стават по-силни. Simple Smile
Абсолютно, Моски. И се навиваме и така нататък. Обаче е факт, чак такива трагедии като в 6-ти и то събрани в един сезон аз в друг сериал не съм гледала.

# 24
И ти си права, Моски. Форумът оказва влияние и то голямо. Преди като гледах сезоните без да коментирам тук или изобщо някъде ми беше все тая. Ама като попаднах тук и падна коня у реката. Joy Но пък, ако не си изкажа мислите някъде ще гръмна. Grinning Радвам се, че открих вас. Hug

Абе, Дрийми, с финала на 3ти сезон ни разказаха играта и от онзи момент не са спирали. Joy

# 25
Това е драматичен сериал, какво друго освен драми очаквате? Grinning Освен това някак си очакването беше да завърши сезона. Обаче сезонът не е завършил, историята продължава да се разказва и просто.трябва малко търпение, за да я „прочетем” докрай.

Яни, просто се самонавиваме. Едно е да теглиш една на някоя тъпа сцена,.друго е десет човека да й теглят по една, после пак да се завъртят по още веднъж и то настава едно жужене, от което главата те заболява Joy
Ама това са рисковете, като искаме да споделяме и хубавите моменти. Grinning

# 26
Яни, просто се самонавиваме. Едно е да теглиш една на някоя тъпа сцена,.друго е десет човека да й теглят по една, после пак да се завъртят по още веднъж и то настава едно жужене, от което главата те заболява Joy
Ама това са рисковете, като искаме да споделяме и хубавите моменти. Grinning
Мда, така е. Много пъти съм си мислела да спра да пиша тук, обаче не мога да му се невиди. Grinning Сещам се като съм гледала сериали и разделят главната двойка - ми казвам си "кво пък толкова, сега става още по-интересно". Сега обаче разделят ли ги нашите и става шок и ужас. Joy

# 27
Цитат на: yanitsa.s link=topic=1080770.msg37866886#msg37866886 date=
Абе, Дрийми, с финала на 3ти сезон ни разказаха играта и от онзи момент не са спирали. Joy
Аз 2-ри и 3- ти не съм гледала и май по-добре. Но съм гледала чужди сериали не малко. Чак такава сеч не е имало. Все се намира за нещо да се хванеш.

# 28
Цитат на: yanitsa.s link=topic=1080770.msg37866886#msg37866886 date=
Аз 2-ри и 3- ти не съм гледала и май по-добре. Но съм гледала чужди сериали не малко. Чак такава сеч не е имало. Все се намира за нещо да се хванеш.
Аз ги гледах лятото пак и мога да ти кажа, че са много добре, нищо общо нямат с последните три. Леко ми беше, даже се забавлявах и да, такава сеч нямаше. Имаше доста забавни моменти и бих ги гледала пак.

# 29
В шести сезон изгубиха баланса в епизодите. То хубаво Анатомия на гнева - но не да се трупа само отрицателна енергия, викове, болка, страх ....... Никаква светлина в тунела.
Животът не е само розов, но историите бяха поднесени само с черни краски.
И затова остана това усещане на натоварване.

Аз от толкова години гледам Анатомията и в почти всеки епизод си проронвам по някоя сълза, но без напрежение, защото има надежда, последователност и симпатизираш на всички герои с всичките им недостатъци и слаби черти.

Дано сценаристите да си презаредят батериите и успеят да напишат наистина един добър сезон.

Общи условия

Активация на акаунт