Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 16 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
И черната коса Animal Joy Cat

# 46
Ами Моски, аз не мисля за 6ти сезон, щом днес дори забравих, че няма сериал. Joy А и за мен и в 6ти сезон любов между двамата си имаше, никой не може да ме убеди в противното, така, че нямам проблеми. Grinning Ще видим какво ще ми дойде до главата. В момента изобщо не мога да се занимавам с гледане на сериали и други такива странични неща.

# 47
Яни, аз на нищо не се надявам, а и да съм честна, ядосана съм още на Зорница, с чесън и кол няма чак да я гоня обаче Smile Искам ги и двамата щастливи, заедно или не, както дойде.
Истината е, че съм била в нейната ситуация. Затова и казвам, че искам да се излекува, понеже за мен това си е болест, любов, която всъщност не е никаква любов, а отрова,която те кара да си слаб, да не можеш да се познаеш и само ти разболява душата. За щастие аз избрах моя си Марио и не погледнах назад, може би и затова така й се ядосах на Зорница, че се оказа, че още таи надежди за нещо, което поне за мен нито има бъдеще, нито някога е било по-добро от това, което имаше с Марио.

Моски, а помня как се възмутих, когато тя каза, че ще изяде Тони. Боже, това ми било проблем Joy Иначе месо се къса и пушек се вдига. Smile Гледах пак епизода с бебето в колата, искам пак този Марио -бърз, решителен и с брада Smile

# 48
Ох този 5-ти сезон така се бях наточила да го гледам, ама още не мога 😢.
Моски това за студенокръвната кучка и използвачка си го мисля от средата на 6-ти сезон. И все си викам, не може да зареже Марио, защото ще излезе еди каква си. Е, и това не ги спря. Даже гласно тия определения не смеех да ги кажа 🙀.

За мен да ви кажа досега най-голямата драма със сериал беше Призън Брейк - като отрязаха главата на Сара 🤭😱🔪. Не им стигна да я убият, ами трябваше да я обезглавят, за по-сигурно 🤣. Казах си тия луди ли са и спрях да гледам. Тя пък въпреки всичко взе че възкръсна 🤣🤣🤣. Но това ми е емблематичен случай за идиотско решение на сценаристите.

# 49
Пффф....имаше кофти моменти и в този пети сезон Sad
Тегаво се гледа.
Е, не колкото шести де

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 00:10 от Анонимен

# 50
Ани, и Зорница ще си избере Марио накрая, малко по-късно от теб ще се осъзнае, но по-добре късно отколкото никога.  Grinning

Дрийми, не е студенокръвна кучка и използвачка, просто е една много изгубена и объркана душа, с много рани в себе си и страхове, които не е преодоляла и излекувала и трябва да излекува, преживяла е много в живота си явно. Ще успее да се съвземе и ще се осъзнае. Wink Аз лично се надявам, а и мисля, че в следващия сезон ще гледаме една силна жена. Много искам пак така да я видя такава, защото този неин образ най-много ми допада.

# 51
Винаги съм казвала, че сценаристите обичат Зорница и затова вярвам, че накрая няма да се окаже нищо друго освен една жена, която е излекувала незарасналите рани и е намерила щастието Simple Smile

Дрийми, по повод на кофти финали, преди време гледах един сериал, там двойките бяха все момичешки и имаше една, дето само вършееше наред еднократно, много вървежна и невярна. Накрая срещна една много яка мацка,влюби се безпаметно, кротна, стана моногамна, предложи й брак и...не отиде на сватбата. Защото всъщност яката мацка излизаше от сериала. Ейй, как ме беше яд, Марио и Зорница нищо не са пред това. Joy

# 52
Ще успее да се съвземе и ще се осъзнае. Wink Аз лично се надявам, а и мисля, че в следващия сезон ще гледаме една силна жена. Много искам пак така да я видя такава, защото този неин образ най-много ми допада.
Яни, на нищо не искам да се надявам вече, защото ми омръзна да ме разочароват. Все си мислех, че поне малко ценят образите, които са изградили и няма с лека ръка да ги разкатаят. И сгреших.
И на мен ми харесват страшно чепатия гамен Марио и решителната и самоуверена Зорница. Ама каквото такова. Ако тя пак гледа като болна цял сезон няма да се изненадам, нито ще се трогна. Ще ме съборят само ако след тази развръзка нещо не се промени в Марио.

# 53
Винаги съм казвала, че сценаристите обимат Зорница и затова вярвам, че накрая няма да се окаже нищо друго освен една жена, която е излекувала незарасналите рани и е намерила щастието Simple Smile
Хайде дано да го намери и да бъде щастлива, че ако четвърти сезон подред пак е нещастна ще е ужасно вече и ще приема, че Апостолова никак не я обича. Joy

# 54
# 55
Марио и Зорница в 5-ти сезон :
-Не знам какво са ти направили жените, но някоя доста те е осакатила.
- Зарязаха ме пред олтара...
- Безсърдечна кучка.....

# 56
Марио и Зорница в 5-ти сезон :
-Не знам какво са ти направили жените, но някоя доста те е осакатила.
- Зарязаха ме пред олтара...
- Безсърдечна кучка.....
Вера, искаш да кажеш в 7ми по - скоро нали? Grinning Много яко звучи това хахахах. Само си го представям. Grinning

# 57
Тема за размисъл :

# 58
  • София
Вере, мисля си колко ще се радвам на брадясал Марио, как ще ми къса сърцето, защото ще е нещастен и разбит и как ще го обичам още повече. Искам да вярвам, че ще се впусне в работата, ще се бори и спасява животи, така както в 5-ти сезон.
За друго не мога да мисля сега, защото не си представям да забрави скоро и да може да продължи с друга толкова лесно. Освен ако не ни покажат, че и неговите чувства са били измама.

И благодаря за темата Simple Smile

# 59
Вера, убиваш ме 😢Wink Тези дни се сещах за отделни моменти от 6-ти сезон и как ги виждам в светлината на последната развръзка. Но няма да забивам в тази посока.

Снощи наваксвах с Анатомията. Вярно, че съм гледала само 2 сезона, обаче уау колко “оригинални сюжети” са взаимствани 😱. Последното, което открих, е ръката на Захариев. Обаче едно нещо не са изкопирали добре. В Анатомията хората си говорят, дори крещят. Позитивни или негативни, емоциите са там и се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт