Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 16 089
  • 741
  •   1
Отговори
# 60

ЦЯЛ - това го свързвам с обяснението му от 6-ти сезон, че само със Зорница се чувства  така. Heart Heart Heart

Днес си мислих в пети той се отказа от нея, в шести тя от него - дано в новия се намерят отново по пътя.

# 61
Спомням си като видях този плакат как си мислех, че нещо в миналото му е отворило тази празнота, а то се оказа тогава от монолога му, че Зорница я отвори. Или по-скоро той сам, отказвайки се от нея. Сега тя я направи цял кратер.
Това, което не мога да си представя е как тя ще го среща, ще се разминава с него, знаем, че е добър човек и е състрадателна, и ще го вижда всеки ден и какво му е причинила...не знам, вкара Марио в ада и заедно с това и сама себе си набута там. За доста дълго време и двамата ги виждам да се отдадат изцяло на работата.

# 62
Аз пък не вярвам, че сценаристите са способни да напишат нещо чак толкова дълбоко, та и връзка с предходни сезони да запазят. Ще скалъпят нещо за да вържат с 6-ти и това ще е. Даже, предвид какво сме видяли досега, се чудя какво от 6-ти ще забравят все едно не е било 😆.
Оставям предубежденията си настрана и приемам, че искат да ни разкажат, че между Зорница и Банков наистина е имало и донякъде все още има много силни чувства. Обаче те дори това не можах да покажат. Разбрахме че има нещо, но ни го видяхме ни го усетихме.
Просто ми се струва, че се надценяват - още не са дорасли и нямат нужния опит за да рисуват правдоподобно големи и дълбоки емоции.

# 63
И на мен ми е интересно как ще продължат историята сценаристите:
- дали са говорили;
- дали някой е заминал;
- дали изобщо ще си говорят или ще се разминават в коридорите;
Имаха специална връзка(изключвам любовта), която не се къса просто така.

# 64
За мен би била страшна идиотия, ако Зорница не е заминала. Как се лекуват рани насред болницата и човека, който ти ги е нанесъл, и човека, когото ти си разбила?

# 65
- дали са говорили;
- дали някой е заминал;

Нищо от това вероятно няма да видим . Няколко епизода ще слушаме как  В-тата  се натискат като котки и пищят . Ще отделят по цял епизод на драмите със Стаменова , Кръстева и Мазови .
Може би ще гледаме и Христо , но мен това вече нещо не ме вълнува , не можах да го харесам , въпреки ,че артистът бил велик .
Ще видим някое и друго неловко разминаване по коридорите и напрегнат контакт в операционните .
Чак някъде към 40-ти епизод може да ни пуснат и начален разговор , който няма да осветли нищо , просто ще е така - в нищото .
Ако нямат планове за следващ /закопаващ рейтинга сезон/ , може и да ги сближат отново  при някоя съвместна акция по спасяване на някого .
Моята нагласа е да гледам  скучен и неприятен сезон /ще се спукам да гладя и неща , които обикновено не стигат до  ютията /.

# 66
  • София
- дали са говорили;
- дали някой е заминал;

Ето това е, което им мен ме тормози. Между тях имаше нещо много дълбоко и различно, да е било единия се.с ще го преживеят, но те минаха през много неща, които изграждат специална връзка, която обикновено е много дълбока. Ако бяха се разделили нормално някак можех да предположа как и двамата остават в болницата, но сега за мен е абсолютно нереално това да се случи.
Видяхме, че в подпокривното Марио беше готов да си тръгне от болницата, предполагам, че дори го е обмислял. За това си мисля, че той ще е този, който ще напусне.
Зорница от своя страна ще трябва да се научи да живее с Банков около себе си и да преодолее зависимостта си към токсичната връзка с него, която я трови и я кара да губи и себеуважение и индивидуалност.

И друго си мислех. Ако се бяха разделили нормално, може би Марио щеше да продължава да се интересува как е, да я пита, да "следи" за знаци, които да му покажат дали Зорница не изпада в по-дълбока дупка. С тази раздяла обаче отразяха всякакви пътища между двамата. По този начин ще дадат на Зорница възможност да остане наистина сама, без да има никой около нея, да си припомни какво е чувството когато на "Марс няма живот" и да си спомни каква беше след опустошението Банков.

# 67
Мислех си какво чудо трябва да стане, та Зорница да преоткрие Марио и да го заобича истински.
Щом две сезона, в които ни го представиха прекрасен, ние всички се влюбихме в него, в начина, по който се отнасяше със Зорница, доблестен и мъжествен, всеотдаен и въпреки това, тя не успя да го обикне, как ще го преотрие сега ?

# 68
Роси, ами те забравиха затова опустошение Банков????? и ни показаха друга история. То вярно, че човек си спомня само хубавото, но чак пък толкова......
Както казват, че Викитата имат връзка на друго ниво, аз това гледах и при Марио и Зорница - Марио я опозна до болка в този 6-ти сезон, не знам друг дали така ще я познава или ще може да я опознае занапред.
Но през всичко, което минаха - всичката тази болка - това не може да се забрави!!!!

Марио го виждам да се блъска сам с живота и преди се е справял и борил с проблемите.
Но Зорница....... - тя дори на приятели не споделя и допуска, може би ще затвори напълно в себе си - точно както след изнасилването - студена - може да наблюдаваме Марио в женски вариант Simple Smile. Предполагам, че ще ни я представят в нова светлина?!?

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 11:25 от Daniela Gospodinova 601697

# 69
Мислех си какво чудо трябва да стане, та Зорница да преоткрие Марио и да го заобича истински.
Щом две сезона, в които ни го представиха прекрасен, ние всички се влюбихме в него, в начина, по който се отнасяше със Зорница, доблестен и мъжествен, всеотдаен и въпреки това, тя не успя да го обикне, как ще го преотрие сега ?

Възможно е. От личен опит - можеш да преоткриеш един мъж дори години след като сте имали връзка.
Аз приемам, че все още непреодолените чувства към Банков са пречели на Зорница да си отвори докрай сърцето за Марио. Ако тя успее наистина да остави Виктор в миналото, той да й стане безразличен откъм любовни чувства, да се съвземе и от другите нещастия, които й се случиха, тя може да го преоткрие, да.

# 70
  • София
Ами Дани, аз така и не можах да схвана как така историята е била различна. Не видях нищо по-различно от егоистичното поведение на Банков спрямо Зорница. Колко груб и отблъскващ беше докато Ева беше жива. После беше нахално предизвикателен, отивай си при мъжа и глупавата сватба, оправяй се сама, защото никой не може да ти помогне. Е, къде видяхме тази велика любов, къде?

# 71
Ами Дани, аз така и не можах да схвана как така историята е била различна. Не видях нищо по-различно от егоистичното поведение на Банков спрямо Зорница. Колко груб и отблъскващ беше докато Ева беше жива. После беше нахално предизвикателен, отивай си при мъжа и глупавата сватба, оправяй се сама, защото никой не може да ти помогне. Е, къде видяхме тази велика любов, къде?
Точно това имах предвид и аз. Не я видяхме. Просто ни казаха на финала, че я има, ей така да си знаем.
Опасенията ми с думите на Марио в последните епизоди е, че в 7-ми сезон ще го направят жалък и ще доубият всичко от оригиналния Марио от 5-ти сезон. Ще се влачи след нея един такъв разбиращ и самопожертвователен, ще й държи ръката, а тя ще си бълнува Банков  - Зорница в мъжки образ.

# 72

Възможно е. От личен опит - можеш да преоткриеш един мъж дори години след като сте имали връзка.
Аз приемам, че все още непреодолените чувства към Банков са пречели на Зорница да си отвори докрай сърцето за Марио. Ако тя успее наистина да остави Виктор в миналото, той да й стане безразличен откъм любовни чувства, да се съвземе и от другите нещастия, които й се случиха, тя може да го преоткрие, да.
И аз си мисля, че е възможно така да стане. Освен това й се случиха и много други неща и е нормално в един момент да потъне и да изгуби фокуса.
Но според мен просто трябва да я е нямало. И като се върне, да видим, че Банков наистина е минало.
Оттам нататък, полека-лека с Марио ще се преоткрият.

# 73
  • София
Дрийми, защо, по дяволите, да правят подобно нещо?!? Абсолютно недоумявам каква ще е причината за това.
За мен в 6-ти сезон имаше смисъл да е толкова всеотдаен, разбиращ, прощаващ и внимателен към Зорница. Просто не виждам как ако беше различен щеше да пристана за нея, как щеше с внимание и нежност да я събира след всичко, което я връхлетя.
В следващия сезон няма да я има причината да бъде толкова благ, ще е наранен, обиден, с ужасно много болка в него. Няма как да е жалък и влачещ се след Зорница.
Аз напълно отказвам да повярвам, че ще зачеркнат някой, на когото посветиха един цял сезон, а в последния беше в една от основните сюжетни линии.

# 74
Тони и Лудото Ванче ще бъдат брат и сестра или по-скоро Димитър и Мариана Бонева в Дориан Грей. Ще е интересно, защото тя изглежда по-възрастна от него, а той трябва да го играе по-големия Grinning Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт