Бързи въпроси и отговори на тема КЪРМЕНЕ - тема 17

• 34 240
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Аз знам, че еластичните са до 6кг

# 676
SweetAngel, ако не беше LittleCactus основно, както и другите момичета тук, щях да спра да кърмя тази неделя дето идва - така се бях зарекла, защото бях изтрещяла от помпи, сонди и какво ли още не. А сега само с кърмене е песен 🥰 лежа си и си обръщам внимание на детенце, гледам си нещо, чета си книга, която отдавна исках да започна и само от време на време се прокрадва някое съмнение, но като цяло положението е супер 😇

# 677
Флъфи, браво!
Ваички смв били така, не се притеснявай)))

# 678
SweetAngel,
Скрит текст:
както Ариа вече е казала, с тъкан слинг може и по голямо бебе да се носи, стига да ти е комфортно. Еластичният слинг увисва от теглото, става за новородени.
Май тай слинга е нещо супер яко. И аз и татко й се изнервяхме с тъкания и купихме май тая. До скоро носех в такъв. Като раница е, но го връзваш реално. Много е удобно, защото не се омотаваш и бавиш както с тъкания слинг. Аз го взех на старо за 30 лева, ама страшно готина покупка. А сме я носили нон стоп с него. Но в темата за слингове и раници, има по-опитни от мене, ще помогнат, ако ти трябва за малко или искаш да тестваш, в слинготеките има избор 😉

Флъфи, браво! Аз ти казах, че ще стане! Наслаждавай се докато не се е превърнал бебо в малък дзвер 😂, аз кърмя теле напоследък, идва, дърпа ми блузата както е права и суче/ или ми сяда в скута. Много ми е странно, липсва ми какво сладко мило вързопче беше.

# 679
Хахаха... .. Кактусче разсмя ме. Моите хулигани не сучат седнали, че на мен не ми е удобно така, но дойдат, натъркат си нослета в блузата, гушна едното, а то вместо да суче ми бърка в носа и устата, рита ме по главата и се хили. Цокне два пъти и избяга... другото през това време дере, квичи и ме дърпа "маааам...ааам....маааам"...като го сложа същата работа - бръкне ми в очите, ушите, оскубе ме...цокне три пъти и се пусне. Тандем като ги сложа се избиват един друг или аз не издържам едновременно да ми бръкнат във всички дупки по лицето и го свалям с викове на недоволство. Joy
Но те все пак са почти на годинка. И на мен ми липсват нежните моменти и дъъългото сулане по 15-20 Мин. ( Не мога да повярвам че го казвам ). Stuck Out Tongue Winking Eye

# 680
Квича от смях 😂 А крак в устата получавала ли си? Най-редовно ми го пъха в устата, ако я сложа полулегнала в мен, а с ръка опипва другото зърно да го дръпне 😂😂😂
На няколко пъти усука зърното на баща си, беше потресен милия 😆

# 681
Моето малкото като поотрасна и си искаше да суче, казваше; Тоци!
Като беше над годинка и идваше да се обслужва, бъркаше в деколтето ми, мрънкайки; Тоци, тоци..
Като ме видеше гола, дори малко по-голям, гледаше гърдите ми с благоговение и обожание , и казваше: Тоооциииии!
Хахах..И на мен ми липсва да имам бебе и да кърмя:))

# 682
Хахахха, ох, заливам се от смях 😂😂😂 представям си ги какви са тасманийски дяволчета и фучат навсякъде 🤪 и “Тоцииииии” с обожание ахахах

# 683
Хахахха, ох, заливам се от смях 😂😂😂 представям си ги какви са тасманийски дяволчета и фучат навсякъде 🤪 и “Тоцииииии” с обожание ахахах
Едното дете на сестра ми по същия начин казваше”Дадули” като иска да цока и последващо много дълго време казваше на всички женски гърди дадулитата и искаше да ходи да пипа Simple Smile)) Момиче е!:))
Имаше преди време такава тема във форума,беше мн.забавна:))

# 684
Моето като иска да суче вика ма-аам и ме потупва леко по гърдата. Преди като сучеше през деня отиваше до възглавницата и потупваше нея, да ме покани. Ако не отида веднага, ми я носеше Grinning

# 685
Ооооо това с усукването на зърната също го има в репертоара. Но аз взех да покривам другата гърда, че да няма настройване на станцията. И нашият тати отнесе "връткане на копчетата". JoyJoyJoy. Една вечер не си беше облякъл тениска и дъщерята освен епилация на гърдите защипа едното зърно, заби нокти и изви зверски. ММ направо сълзи му текнаха. После ми вика разбрах, защо понякога викаш и бягаш от тях като искат да сучат. Редовно ме посиняват от щипане и дране. Дано минат тези навици до лятото, че няма да мога на басейн /море да ида. Хората ще мислят, мъжо ми ме е бил...

# 686
Квича от смях 😂 А крак в устата получавала ли си? Най-редовно ми го пъха в устата, ако я сложа полулегнала в мен, а с ръка опипва другото зърно да го дръпне 😂😂😂
На няколко пъти усука зърното на баща си, беше потресен милия 😆

И аз се смея с глас. Същата картинка сме Joy

# 687
Мерси на всички за отговорите...лошото е,че не знам тъкан или еластичен е,но повече клоня към еластичен,гледайки го. Аз почти не съм го ползвала...беше ми неудобен...може би и аз не се научих как да го връзвам,но гръбнака и врата чи се натоварваха много,но сега се замислих,ако все още може да се ползва (диването е 9кг),дали да не го взема на пътуването,за да не мъкна количка....?!
Аз съм ви разказвала за последното упражнение в кърменето-прескочи кобила,което продължава с пълна пара 😂 Малкият не суче седнал,но много обича като е в скута с лице към мен да дръпне надолу деколтето да провери там ли са😂разтеглил ми е половината блузи. Иначе зърното е класика,че вече и покриването не го спира...рови отдолу. Налага се да слагам ръка върху другата гърда и той се пробва пръстче по пръстче да я махне,но като срещне отпор за 5 мин и се нервира и започва да мрънка😁
Флъфи,ще станат нещата,много се радвам,само трябва да си спокойна и да не си вкарваш сама мухи в главата😉

# 688
Мами, бебето ми е на 18 дни и се цедя от самото начало, защото лежеше в неонатология за седмица.
Продължавам да се цедя, обикновено успявах по 90мл., Но от вчера успявам само по 15-20мл от гърда. Значително намаля, не ме притеснява, че няма да мога да й давам кърма, притеснявам се, защото усещам напрежение особено вечер и чувство за подуване на дясната гърда.
Кажете ми какво да правя, дали не съм запушена?
Като изцедя 15мл от гърда ми омекват веднага и все едно няма повече за цедене.
Не мога на ръка да се цедя, нямам идея как става, опитвах се, но не мога.

# 689
Има ли буци в гърдата? Болка в гърдата или зърната? Цедиш ли се нощем?

Общи условия

Активация на акаунт