Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
.. да отидем до Истанбул, и по-точно до вилата на Козан..
 Да подишаме от въздуха на имението Козан. Сигурна съм че ще е много вълнуващо
 защото разхождайки се там, ще си спомняме сцените с Нур и Ийт..
Smile

Nature BoomСНЕЖИ* представи си началото.. и някой ни подгони като Нур
по пътя за имението.. и насреща хоп Иит..вие кои сте ..какво правите тук..мноого сте сладки..
а ние сме си глътнали езиците от изненада и гледаме като Нур когато я даваха за булка на хората от Адана..
Smile SmileYum
Heart Exl
..като гледам този епизод винаги се чудя колко бързо е ходила Нур
след като каза че отива в проклетото имение Козан*
  че Иит със спортната кола едвам я настигна по пътя..
а тя влачи куфара и се обръща..
SmileStuck Out Tongue Winking Eye

Smile

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
Ева, посмях се от сърце само като си представих картинката. Горкият Ийт! Трябва да си нося със себе си хапчета за страх, за да му дам като ме види. Той и без това се оплакваше в едно интервю, че него го харесвали жени над 30-годишна възраст (ами над 60???), а младите момичета харесвали Къванч.
Нур не е вървяла бързо, просто Ийт е чакал тя да замине, а през това време се е чудил дали да я настигне.
Ама ние, ако решим да направим тази екскурзия, ще я организираме предварително и няма да ходим с автобус и да питаме къде е имението Козан. Ще го направим като "бели хора". Само да се стопли!
Ето я колата, чака ни:

# 77

Скрит текст:

# 78
     Хеййй, Момичета, здравейте!
    Колко ми е хубаво, че отново съм сред вас! Нищо, че ме нямаше два дни не пропуснах да хвърлям по „едно око“ в темата и да се радвам на всичко, което сте публикували.

Много приятно впечатление ми прави взаимната загриженост и притеснение на всяка от нас, когато някой не пише в темата. Ние станахме като едно семейство, което се грижи за членовете си!

Скрит текст:
Този път аз изчезнах за два дни, но поводът беше много приятен – просто при мен коледните празници започнаха по-рано. С приятели бяхме на купон в Етно селище „Срна“ в гр. Пирот, Сърбия. Беше невероятно преживяване. Но спирам до тук, за да не вземат думите ми за реклама и да изтрият поста ми.

Вие много обстойно сте разнищили Фатих. Аз нямам какво друго да допълня. Всички знаете, че не го харесвам – за мен той си остана един лицемер, подмолен човек, готов на всичко, за да спечели любовта на Нур. В негово лице не видях нищо положително, дори загрижеността му към  Нур беше продиктувана от желанието да раздели двамата влюбени. Останалото е казала Снежи и аз я подкрепям. Но разбира се това е моето мнение и аз съм го отстоявала нееднократно. Извинявам се на всички момичета, които харесват Фатих и видяха в него истинския приятел на Нур. Адмирации за различното мнение!

За сватбата на Толга и Алмеда нямам какво да допълня. Споделям напълно вашето мнение. Алабамата не я харесвам и като булка.

А снимките на Толга в болницата съм ги свалила от сайта на болницата. Просто хората си рекламират "Топрак клиник", а каква по-голяма реклама от факта, че Толгахан е избрал тази клиника да се грижи за най-близките му хора. Тези снимки аз поне не видях в Инстаграма на Толгахан, а Алабамата изобщо не я следя.
   И не виждам никакво позьорство от страна на Толгахан, дори се дразня на факта, че той пуска толкова малко свои снимки. Добре, че са феновете му и папараците, които го дебнат, за да видим нещо ново и да научаваме какво прави.  

Кенан

Стана много дълго "изявлението" ми, затова ще приключа с любимата ми песен на Браян Адамс - "Това което правя го правя само за теб!"
Скрит текст:

(Тази песен е всичко за мен - моята младост, моята любов, моето семейство!)
    Софи, благодаря ти!  

# 79
Добро утро,мили момичета!
Хайде ставайте, кафето ще изстине:

Еми, добре дошла! Освежена, заредена с положителни емоции, които, надявам се, ще придадеш и на нас.
Желая прекрасен ден на всички! И не е важно какво е навън, важно е какво е вътре във вас.

# 80
Добро утро! Снежи, кафето изстина........

# 81
Изстина, Цвети, изстина. Нищо, ще го пиете студено за красота.
Ако някой се интересува от наследника на Сайъшман, ето малко инфо:

Almeda е бременна в продължение на 5 месеца ..
Алмеда сподели тези подробности с нас
Детето вече е на 20 седмици и е до
🔹• Размерът на бебето е 28 см
 Теглото на бебето е 310 г 🔹
 Досега сърцето на бебето е имало 20,866,170  (удара) пъти.
И

Ново от Амине:

А това не знам дали е ново:
Скрит текст:
Красива усмивка:
https://www.instagram.com/p/Bra2bNbn2H2/
https://www.instagram.com/p/BrX7FrOg82K/

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 10:17 от Snezhana.

# 82
Heart

Добро утро 
и хубав ден!!

Heart

Heart Exl

Скрит текст:

..искам да почувствам любовта и знам
че ти можеш да ми я покажеш..

# 83
Софи, след хубавата песен подхождат само красоти

# 84
  • On the sea
Добро утро!
Малко поистина кафето, но днес е позволено спането до късно.

(Тази снимка е сходна с това, което прави моята котка ако си оставя кафето без надзор 😂😂😂)
Еми, добре дошла, радвам се, че си се забавлявала и си си изкарала добре 🤗
Снежи, не бях запразнила вчера, а се загледах в Протектора, отделно повтарям и Кара Севда, че се бях затъжила. Любимите сериали мога да ги гледам до безкрайност.
Ева, хареса ми сценария ти на ходенето ни да имението на Козан. По принцип не е невъзможно да се осъществи, но Шиле е извън града и ще е малко зор. Иначе до квартала от втори сезон лесно можем да се доберем.
Амине най накрая се показа, да не би да е при Арсенала на гости?

# 85

Здравейте, момичета!

Неделя е ... Ден за разпускане, почивка и приятни занимания ...

Прекрасен ден, приятели!

# 86
Animal Paw Prints
Цитат
Flowers BouquetВЕЛВЕТ* страхотна снимка..котаната е едно малко бижу..
представям си твоята как се промъква до кафето и се кефи ако успее да
си пийне от него..
Smile Hands Ok Hand

Flowers HibiscusЕМИ*  хубаво е че си пътувала с приятна компания
до вълшебно място и сега си заредена с позитивна енергия и празнично настроение !!
KissHands V

Revolving Hearts

Flowers Cherry BlossomЦВЕТИ* хубавото настроение идва и с хубава песен..
благодаря ти за красивите неща които пускаш..особено снимките на Амине*
където е приказно красива!!
Hands Clap
Цитат
Gift Heart

Flowers TulipСНЕЖИ** ние докато стигнем в имението на Козан-
бебето на Толга вече ще се е родило..така че не вярвам да ни изненада точно тогава..
.. след публикуваната снимка от албанката* с подробностите за "нероден Петко" и
чакащия пред кабинета Толгахан  ще взема да се абонирам за бюлетина на болницата
за да научавам редовно и от първите новините за наследника*
Цитат
..каква е тази връзка с моркови в десния ъгъл на снимката..
[/b][/color]SmileStuck Out Tongue Winking Eye

Heart Blue Heart Sparkling Heart

красиви усмихнати влюбени щастливи..
Asla Vazgeçmem..*

Heart Exl

# 87
Eва,
Цитат
Там пише "bebegim bir havuc kadar", което гугъл ми го превежда така: моето бебе моркова нагоре. Но като си преведох думите една по една може би е искала да каже, че бебето й е колкото морковче.

# 88

Софи, аз като запален пътешественик съм прегърнала идеята за колективно посещение в Истанбул. Надявам се Велви и Снежи да организират пътуването, а аз ще направя и невъзможното, за да се срещнем с Толга. Алабамата ще я оставим да изготвя дневник на нероденото си бебе, а ние ще измъкнем Толгахан за малко от семейното огнище, за да се запознае с нас!

Revolving Hearts Two Hearts Revolving Hearts

Толгахан се превърна във фокус в Холивуд!

18 август 2016 г. четвъртък
Красивите актьори  в света на Холивуд! .. Tolgahan Sayışman е във фокуса на вниманието в Холивуд?
Толгахан  участва на премиерата на  новия филм на Todd Phillips  ‘War Dogs’, която се състоя в известния китайски театър в Лос Анджелис в предишния ден. Толгахан беше сред гостите.

Толгахан Сайъшман, който прояви голям интерес към прехода към червения килим, даде интервюта на водещия световен телевизионен канал.

И отново красота с прекрасните Нур и Ийт Козан!

Revolving Hearts Two Hearts Revolving Hearts

# 89
Eва,
Цитат
Там пише "bebegim bir havuc kadar", което гугъл ми го превежда така: моето бебе моркова нагоре. Но като си преведох думите една по една може би е искала да каже, че бебето й е колкото морковче.
Yum Ха-ха..албанката* ша ма скъса от смях с това сравнение..бебето било колкото морковче..
аз си помислих че занапред ще ражда като зайците и ще ощастливи Толгахан поне с пет *морковчета*..
Stuck Out Tongue Winking Eye

Nature BoomЕМИ* пътуването е страхотно..
като дежавю*
но днес е само за гушкане пред камината

Общи условия

Активация на акаунт