Спам тема (от студеца ах! нас не ни е страх) от 12.12. до когатo

• 18 668
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
хайче, честито! Flowers Four Leaf Clover

# 616
  • Варна
Чак се учудвам на себе си колко им се радвам. Сега чета упътването на сушилнята. Хич не е малко.

# 617
  • Тра-ла-ла
Хайче, честити придобивки. И да си надживеят гаранциите поне х3 Blush

# 618
  • Euskal Herria
Брех, к`ви са тия вечери по туй време? Че то на мен сега ми е следобедната закуска Simple Smile.
Хай, честито!

# 619
Честити придобивки, Хайче! Със здраве да си ги ползваш!

# 620
  • София
Честито Хай. Ма що не го напрай двефедно. Simple Smile
Той и ладилника суши, да беше зела по-голем и там да сушиш. Simple Smile

# 621
Хайче честито ! Да ти служат дълго и вярно новите уреди Simple Smile

# 622
# 623
Хай, честито! Със здраве да си ги ползваш подаръците!  Grinning
От студа винаги съм се уморявала. Сякаш ми изпива силиците. Направо смятам да си подаря вряло душче и меко възглаве. Само като го пиша и ми ухае ... на  окъпано и заспало.
Ай, лека ви! А

П.П. Ако някой се разпищоли, имайте превид, че пощенската ми кутия има много празно място.  Laughing

# 624
Хaйче, честито и от мен.

Мaя се окaзa едно игриво и здрaвичко приблизително четиримесечно коте с тегло 1250гр. Много и се рaдвaхa във втеринaрния кaбинет, колко е кроткa и любопитнa. Вече сме обезпaрaтизени, следвa вaксинa и кaто дойде време - кaстрaция. Скоро ще я снaбдим с кaтерушкa, a утре с легълце. Aбе стрaшнa зaнимaвкa ми е и все около нея се въртя.

# 625
  • Тра-ла-ла
Ние сме с автентична бг сушилня Joy
Скрит текст:
Bowtie

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 23:13 от Джулая

# 626
  • над кукувичето гнездо
Днес пресичам един булевард с малкия. Накрая, пред тротоара, гооляма и дълбока локва. Викам му „скачай”, имайки предвид да я прескочи и... той скочи. Право в средата с двата крака и все сила. Колко се самонахраних к'ва съм заспала Rolling Eyes

# 627
  • Тра-ла-ла
Детето сигурно си е казало. "Бе, тая, мойта мама нещо превъртя. Ама кой съм аз да оспорвам заповедите й?!" и люююс с кеф в локвата Joy

# 628
Хaхa, Исе. То нa теб едвa ли ти е било смешно, но тaкa рaзкaзaно ме рaзсмя.

# 629
  • над кукувичето гнездо
Поне е изпълнителен, ама трябва някой и точните команди да дава. Хем ми беше притеснено, че е дълбока локва и не знам как ще издържат ботушите, хем ми стана смешно, хем мислено се ударих поне 5 пъти по челото колко съм смотана.

Съм на бон апети и с червено вино!

Общи условия

Активация на акаунт