Спам тема (от студеца ах! нас не ни е страх) от 12.12. до когатo

• 18 711
  • 790
  •   1
Отговори
# 570
  • над кукувичето гнездо
Точно когато нямам пролука във времето за четене, ще се разпишете като шантави.

Днес беше първото коледно тържество на поколението. Така си каза стихчето, че се чуха само първата и последната думи.
Накараха го да повтори „Аз не мога повече да го повтарям.” И си седна.

# 571
  • Euskal Herria
Ааа, аз правих Медовика (френска селска) по рецептата на Пейч.

Исе, ми право е детето. Да сте чули пък.  Simple Smile   Тъкмо се чудех дали не сте намерили гледачи на поколението и да сте отишли някъде на ваканция.

# 572
  • над кукувичето гнездо
Еее, чак толкова няма как да стане. Две вечери ни се отпуснаха. Аз само от втората се възползвах и то все на тръни бях, че малката още не е оздравяла, пък и все майка си търси.

# 573
  • Тра-ла-ла
Занимавах се с колата тия дни. Вече е регистрирана и влезе в сервиз.

Не мога да си оправя скапания хобот. И сухият въздух вкъщи не помага, въпреки че сме сложили изпарители по радиаторите. Предстоят ми забавления с пеене, а положението още е "сабо балко"  Половин година чаках да ми падне случай да пея с оркестър и греда. Rolling Eyes

# 574
  • Euskal Herria
Еее, Джу, що в сервиз?

# 575
  • Тра-ла-ла
Еее, Джу, що в сервиз?
При всяка втора/трета/ента ръка кола се сменят някои важни неща като масло, ремъци и други джуфки. Пък и да я огледат отвсякъде. Все пак пътувам и по кармичен закон колата винаги дава проблеми извън града.

# 576
  • Euskal Herria
Дано да е наред колата, да няма скрити изненади.

Има ли шахматисти? Wink
https://www.facebook.com/m0lod/videos/691810687887029/

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 00:16 от YanaDG

# 577
Добро утро.
Бaнкетa снощи беше супер. Зaведението хубaво, кухнятa добрa, компaниятa тоже. Изкaрaхме си весело и приятно. Искaaaм пaк.
Бъррр, нaвън е студенко. Пия кaфе и после се стягaме с Мaя дa ходим нa вет.
Хубaв и успешен ден нa всички.

# 578
  • над кукувичето гнездо
Добро утроо!
Тази сутрин съм се събудила с това в главата

Дано е на късмет, че днес имам 102 задачи

# 579
Янче, тва мноу идейно. Ей ся шъ съ покажат сичките скрити шахматисти. Joy
И ДУ! И аз спъ, мъ кой ли ме пита ... във всеки случай клиентите ни съ сещат. Joy

# 580
  • Варна
Ние изкарахме наполовина безсънна нощ, с много сополи и кашлица. В множествено число пиша щот и аз будувах с детето. Сутринта се излюпих и с голям страх надникнах навън да видя как е положението със снега, че трябваше да я карам до баба й, а те живеят извън града. Предчувствах приключение по пътищата, но за щастие всичко беше чисто, на асфалт. Не че службите са почиствали, да не си помислите сега такива неща. Просто е спряло да вали снощи и не е успяло да натрупа по пътищата, а колите са го утъпкали.

Много съм доволна от зимните си гуми, колата е учудващо стабилна.

Вече съм на бач, даже първото кафе изпих.

# 581
Добро утро.
Кафето отдавна е изпито в компанията на сутрешния мързел.
Днес си ставам в нас и не мисля да излизам. Вънка си е снежно но няма лед и е добре - поне така изглежда.
Хубав и успешен ден !
Нещо за настроение Wink

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 09:50 от Lan_7

# 582
Другари и другарки навсякъде има....студ. Да не ви замръзнаха пръстенцата ?

# 583
Аз съм на една духалка в офиса.Замръзнаха ми не само пръстите...... направо ме е срам да кажа какво друго 😤

# 584
Аз съм на една духалка в офиса.Замръзнаха ми не само пръстите...... направо ме е срам да кажа какво друго 😤

Чай с мед и за компания един коняк..ако не помогне ,  процедурата се повтаря докато потребителя почувства вътрешен комфорт с външната температура.

Общи условия

Активация на акаунт