Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 769
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Доместос или Цилит бенг?

# 361
При мен се изчистиха с розовия препарат за WC от Лидл.

# 362
Може да пробваш и с белина Аче

# 363
  • Пловдив
Мерси!

# 364
  • На брега на реката
Доместос или Цилит бенг?

Посочените препарати би трябвало да свършат работа, НО никога не ги смесвайте. Не се смесват хлорсъдържащи препарати и такива с киселина.

Това което се вижда, най-вероятно е варовик, върху който е започнал да се образува мухъл.

Мисля, че е само с Кислин/Кислол ще стане и ще ти излезе по-евтино.

# 365
  • Варна
Доместос трябва да свърши работа. Ако не стане от първия път, с дълъг престой на препарата ще стане.
В банята забелязах петна от мухъл в силикона, който е сложен в ръба между плочките и гранитогреса на пода. Търках с какво ли не, стоеше все е едно е вътре някак. Четох във форума, че една жена е сложила за над 10 часа червен доместос да престои и се е махнал такъв мухъл. Притеснявах се да не обезцвети силикона(телесен цвят), но след една вечер престой беше идеално чисто и като ново.

# 366
Кажете с какво да изчистя едни линии в тоал.чиния...как да обясня...точно по средата, където се стича водата и са се образували 2 черти.Кислол да взема?

С циф или цилид банг всичко изцхезва  с едно измиване.

# 367
# 368
  • Пловдив
Аз фугите чистя със стари накрайници и електрическите четки. В множествено число, защото децата с радост помагат Joy

# 369
Момичета,моля за малко помощ-как да почистя петна от риванол върху светъл мокет? Пробвах с веро,вода,обезмаслител,препарат за петна -никакъв ефект .

# 370
Май не излизаха петната от него. Дано да греша.

# 371
С какво мога да спася кожен диван от напукване на кожата ? Заварихме кожен диван в новия апартамент и го задържахме,но може би от стоенето и липсата на поддръжка се е износил и си личи, че започва да се пука кожата.

# 372
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
С какво мога да спася кожен диван от напукване на кожата ? Заварихме кожен диван в новия апартамент и го задържахме,но може би от стоенето и липсата на поддръжка се е износил и си личи, че започва да се пука кожата.
Има едни препарати за поддръжка на кожа, но не мога да се сетя как се казват. Питай в някой магазин.

# 373
  • София

ЕТО ТОВА
https://bauhaus.bg/preparat-za-kozha

ДАНО НЕ Е МНОГО НАПУКАНА И ДА Е КЪСНО ЗА ПРЕПАРАТИ

# 374
Май не излизаха петната от него. Дано да греша.

И аз мисля,че мисията е невъзможна...

Общи условия

Активация на акаунт