Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Споделяха за някакъв препарат, който връща оригиналния цвят на дрехата при смесени цветове след пране. Не се сещам дали в тази тема и дали изобщо ще е приложимо за твоя случай.

# 406
Почти като да връща времето назад Simple Smile

# 407
Хаха, и на мен така ми прозвуча, но момичето се похвали, че си е оправила жилетка.. нещо такова беше. Може да пробваш да питаш и в темата за перилните препарати.

# 408
Капнах си лак за нокти върху анцуга. Ясно, че ще пробвам с лакочистител, но все пак ако има някаква тънкост при чистенето, моля препатилите да споделят.

# 409
  • София
Капнах си лак за нокти върху анцуга. Ясно, че ще пробвам с лакочистител, но все пак ако има някаква тънкост при чистенето, моля препатилите да споделят.
Ако е шушляк , не пробвай изобщо,ще се появи дупка.

# 410
Не е. Текстил.

# 411
  • София
А какво е?

# 412
Моят опит ми е показал, че капнат лак върху текстил само на химическо чистене.
Ако и там не успеят, значи няма спасение.
С лакочистител петното се разширява, но не изчезва.

# 413
Памук, полиестер, ликра

# 414
Аз съм чистила успешно лак от плат с лакочистител, но НЕЗАБАВНО след него мих с вода обилно и след това в пералнята. Иначе наистина остава петно от лакочистителя. Също лакочистителят трябва да е бял, защото правят и някакви розови, сини и т.н. и са ми оцветявали плата.  

# 415
Опитайте със чист спирт .....За горене ли беше, не помня? Една синя течност.

# 416
Благодаря. То добре, че не е кой знае колко ценна дреха. Ще опитам и ще споделя. Син спирт нямам, имам медицински.

# 417
Viki, радвам се че съм била полезна. Обувките светят с тази паста. Мисля че е най-добре с колгейт. Едно време майка си спомням като малка ми мажеше ботичките които са потъмнели с пастата и ги оставяше да изсъхнат и те пак ставаха бели. 

За риванола, и аз имам петна на дънките от компрес на баба, тя мръдна и ме ликьоса.

За лак по тъкани, не съм сигурна, но мисля че с разтворител за боя става. Чистила съм си ръцете когато след работа с дъски и премахване на кората им съм имала смола по тях. Това е единственото решение.

Не знам защо толкова хора харесват Вениш. Не съм доволна нито от белия нито от цветния. Имаше на един суитшърт бял петна от стоене в гардероба, не се махнаха.

Петна по ръцете също съм махала със обикновен течен сапун и гъбичката, от твърдата и страна. Продължително плакнене.

# 418
С Вениш чистя единствено петна от кръв. За всичко останало Спот на Перилис.

# 419
От къде купувате спот на персилис?

Общи условия

Активация на акаунт