Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря, момичета, ще пробвам и аспирина. Спала съм с паста за зъби цяла вечер, няма никакво развитие от вчера. Иначе коректор ползвам, замаскирам я и не се вижда, но аз си знам, че е там, боли ме и искам да я разкарам.

# 496
Паста за зъби наистина действа, също капка масло от чаено дърво или пък ихтиол и лепенка отгоре, а също има и гелове против акне с локално приложение. Много неща действат, но си трябва търпение и никакво стискане, иначе става ужасно подуване и/или рана на кожата.

# 497
Зависи каква е пастата за зъби. Добрият стар Поморин върши чудеса.

# 498
Има и една българска паста със смрадлика,също е чудесна.Сега ползвам една с маслиново масло мисля,много е свежа,имам чуството,че избелва даже.

# 499
Момичета, помагайте! С какво да премахна голямо количество котлен камък от плочки и стъкла.Може препарат, но найстина да действа и да е наличен по магазините.
Пулирапид розовия.Може директно да излееш на повърхноста,може и върху гъба и да търкаш.Направо всичко шупва и се изчиства,много е хубав.

# 500
Момичета, помагайте! С какво да премахна голямо количество котлен камък от плочки и стъкла.Може препарат, но найстина да действа и да е наличен по магазините.
Пулирапид розовия.Може директно да излееш на повърхноста,може и върху гъба и да търкаш.Направо всичко шупва и се изчиства,много е хубав.

Благодаря! Ще пробвам и с него.

# 501
  • Стара Загора

Не знам от кой град си, но ако има някъде да се продават турски препарати това гарантирано ще свърши работа. Само на плочките да се държи малко, че може да свали фугите.

# 502
За пъпки ползвам един гел на Avon, за който навремето прочетох, че до 3 часа маха пъпката. Е, оказа се вярно, макар че не вярвах в това.
Сега изобщо не оставам без този гел. Гледам винаги да имам в наличност.
Виждам, че такива гелчета пускат вече и други марки като Здраве, например, но не съм ползвала и не мога да препоръчам.

# 503
Кой е тоя гел?

# 504

Не знам от кой град си, но ако има някъде да се продават турски препарати това гарантирано ще свърши работа. Само на плочките да се държи малко, че може да свали фугите.

От Бургас съм, лесно ще го намеря. Simple Smile

# 505
Котлен камък чистя с на Медикс спрея Razor (този за баня, че имат и друг дето не е за котлен камък). Май бях го хвалила и преди в темата. Само веднъж ми се е налагало два пъти едно след друго докато падне всичко и да го държа по-дълго и да търкам повече, беше много котлен камък върху батерия на мивка, сигурно с години никой не го беше чистил. Представете си уплътнение за смяна и вода да сълзи от там дълго време и да трупа котлен камък... не беше просто слой ами сериозно натрупване.
Поне за мен чисти малко по-добре от Цилит Банг с пулверизатора дето е, не знам спрея им под налягане дали е по-силен. Бяха ми го хвалили, но не съм имала нужда да пробвам друго, от няколко години си карам с Медикс. Мисля че го има в повечето магазини и не е скъп, според мен си заслужава да го пробваш.
Препарата за тоалетни от същата серия също е добър, много съм доволна че разкарах тези с белина, много ги мразя и ги избягвам.

# 506
Здравейте, има ли тема, в която се обсъждат някакви прахоуловители? Това ли е точното наименование за уред, който събира праха?

# 507
  • до най-прекрасния мъж
Още един глас за Por Coz - турският препарат. Сваля наистина всякакъв вид котлен камък. Но действа адски бързо и не се държи дълго, особено на плочки, заради фугите.

# 508
Варовик се маха много успешно и с прост оцет....на година веднъж накисвам душ слушалката и розетката на душа в литър, два оцет за около 24часа. Всичко пада и дупчиците се отпушват....но за вертикални повърхности няма да е подходящ

# 509
Оцетът ми мирише неприятно, затова накисвам душ слушалката в разрязана бутилка с вода
в която съм разтворила две пакетчета лимонтозу.
Така почиствам и електрическата кана. За една нощ става като нова.

Общи условия

Активация на акаунт