Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Моля препоръчайте ми препарат срещу дървояди в паркета. Току-що е изциклен и трябва да се обработи.

# 481
Бохемит 😉

# 482
А могат ли да се перат, или ще дадат дефекти?
Изобщо... Местим си офиса. Искам да взема щорите от стария, да им коригират ширина и дължина, да ги изпера, и да ги сложа в новия.
Знаете ли дали е ок тази работа, или просто да ги забравя.
Мерси

# 483
А могат ли да се перат, или ще дадат дефекти?
Изобщо... Местим си офиса. Искам да взема щорите от стария, да им коригират ширина и дължина, да ги изпера, и да ги сложа в новия.
Знаете ли дали е ок тази работа, или просто да ги забравя.
Мерси
Няма смисъл,ще си усложниш само работата.Поръчай нови.Ние в хола си сменихме само лентите ,бяха на 7г ,а и исках в друг цвят,поръчах ги от щори.бг или  нещо такова,излязоха ми няма и 70 лв с доставката.Трябва да се перат на ръка  ,а и кой ще се навие да ги коригира?

# 484
Благодаря ти много.
А механизмът горе-долу имаш ли представа каква цена е.
Сега са много дълги, около 4 - 5 метра.
Струва ли си да ги прекроя за 3 прозореца по 1,5 метра?
Или пак ме си струва?

# 485
Момичета, помагайте! С какво да премахна голямо количество котлен камък от плочки и стъкла.Може препарат, но найстина да действа и да е наличен по магазините.

# 486
  • София
Момичета, помагайте! С какво да премахна голямо количество котлен камък от плочки и стъкла.Може препарат, но найстина да действа и да е наличен по магазините.
cilit bang мисля че така се пишеше, има в Дм  на спрей и гел. Аз по- добър не съм намерила. Има различни модели за различни неща( котлен камък,мухъл )

# 487
Аз съм доволна от препарата за тоалетни на Лидл.

# 488
Аз съм доволна от препарата за тоалетни на Лидл.

За котления камък ли? Имам от него ще пробвам. Имам юцилит, но не става. Иска ми се нещо по-брутално, че повърхността е голяма и не ми се търка.

# 489
Не, въпреки, че имам и него. Препарата е за почистване на тоалетни. С него си мия и плочките в банята и батерията. Мажа, разнасям с гъба, пия кафе и после минавам със студена вода и гъбата.

# 490
  • София
Как да махна пъпка? Центрирала ме е точно между веждите, червена, боли, но няма връх. Работя пряко с клиенти и ми е страшно неудобно.

# 491
Щом няма връх, не я пипай. Има коректори за пъпки, не знам дали си ползвала, като червило с два цвята - първо мажеш с цвета, който не е телесен - обикновено зелен, после маскираш с другия цвят.

# 492
Как да махна пъпка? Центрирала ме е точно между веждите, червена, боли, но няма връх. Работя пряко с клиенти и ми е страшно неудобно.
С леко намокрен обикновен аспирин.

# 493
  • София
Пъпките узряват по- бързо от парна баня, и са лесни за изстискване след нея.

# 494
Ползвала съм паста за зъби. Прегаря бързо.

Общи условия

Активация на акаунт