Приказка безкрай... с бисквити "Боровец"

• 9 527
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • При децата ми
Малките неща са коледната украса, домашния уют, споделените моменти с най-близките хора, и истинските усмивки на всички!

# 76
Всички са си вкъщи и имаме повече време за любимите си хора.
Коледните филми изгледани с вкусно приготвени домашни лакомства.

# 77
  • София
Скоро започват коледните празници. Споделете с нас кои са малките неща, които правят този период от годината специален за Вас? - Като цяло коледната обстановка,лампички и украса..коледният дух ни предразполага да бъдем по-добри и мили. Усмивките на децата,когато получават подаръци,когато  всички от семейството сме заедно. Simple Smile

# 78
Украсата на дома и елхата и аромата на коледни сладки.

# 79
Радостта на децата, коледната елха, подаръците, аромата на портокал и канела, времето прекарано със семейството.

# 80
  • София

Малките неща са спомените, които създаваме, докато седим заедно вкъщи. Пием кафенце, чай, има сладки на масата и други лакомства, говорим си, играем шах или карти на фона на приятна музика.  Усмивките, уюта, любимите хора, това е важното за мен.

# 81
  • София
Най-специалното за мен е събирането на цялото ни семейство. Доста рядко се случва през годината, но на Коледа е традиция.

# 82
  • Лясковец
Радостта и усмивките на децата когато чакат с трепет подаръка,коледните песни,елхата и коледните лампички,фоярверките,миризмата на канелени сладки и сурвакането.

# 83
Това, което прави предстоящите празници толкова специални за мен е семейството, подготовката за празниците, в която по един или друг начин участват всички, страхотните празнични вечери и обеди, в които всички се смеят и се забавляват. Най-вълшебните прекрасните мигове!

# 84
  • Пазарджик
Малките неща, които правят предстоящите празници толкова специални са:коледният дух който носи цялото семейство, коледната украса и елхата.Срещите с роднини и нетърпението с което дъщеря ми очаква Дядо Коледа.

# 85
Коледните светлини, аромата на сладки и печена тиква, смехът, радостта в очите на децата...

# 86
Времето, прекарано със семейството.

# 87
Миризмата на сняг, коледни сладки, тръпката за предстоящите празници и почивни дни, трепетното очакване на децата за идването на Дядо Коледа; домашния уют пред топлата камина в студените зимни дни.

# 88
Времето прекарано с любимите хора е безценно, а когато е съчетано и с празнично настроение, уют и топлина незабравимо...

# 89
Почивните дни, домашния уют, празничната вечеря и украсата и смехът на цялото семейство.

Общи условия

Активация на акаунт