Петокласници - 2018/2019- Тема 2

• 50 826
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
там е лесно, даже лотария има - запиши се и доведи приятел и ще участваш в лотария за кола Wink
сериозна съм. чух го по радиото през лятото.

# 136
Хаха, в кой бастион на знанието има томбола за коли? Давайте да се записваме да сбираме мъдрост и...возила Joy

# 137
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май беше за великотърновския.
болярите не бяха сами. още по-силно ме впечатлиха от друга магнаурска школа: "ако още не сте получили дипломата си - обадете се и си резервирайте място. така септември ще бъдете сигурни за мястото си при нас!"
сто пъти проверих станцията да не би да съм хванала някое хумористично предаване, то къдрава антена отдавна я няма, ама знае ли човек...

# 138
  • Варна
Блазе ви за срочните оценки, в нашия електронен дневник няма нито една. Класната писа, че имат срок до петък да оформят оценките и в понеделник трябва да й занесем бележниците, за да ги нанесе. В сряда обръщат смените, но програма за 2 срок още няма. Въобще пълна анархия. И учителите не са на работа, а в отпуск, освен ако не искат да стоят в училище.

# 139
  • Перник
Нашите вчера имаха класно по математика, днес - тестове по рисуване, география и човек и природа. Все още знаем дали втория срок ще са втора смяна, както и каква ще е програмата, но пък имаме оферта за екскурзия през пролетната ваканция. 4-7 април на Рибарица за 235 лв. Калоян за пръв път има желание да ходи.

# 140
  • Варна
Адашке, май само вие учите в момента Simple Smile луда работа!

# 141
  • Перник
Адашке, май само вие учите в момента Simple Smile луда работа!

Еее, миналата и по-миналата седмица пък само ние почивахме Wink

# 142
В нашето училище имаше заповед до края на миналата седмица всички ученици да бъдат оформени за срока. Явно във връзка с предстоящата грипна ваканция.
В електронния дневник са нанесени всички срочни оценки. Само по един предмет не виждам такава.

# 143
  • София-Младост
При положение, че за тези грипни ваканции се говори отдавна...аз не мога да разбера защо не им пуснат вътрешна заповед да ги оформят навреме, а не да се чака последната седмица.
Така и децата ще са спокойни и учителите...
При нас пуснаха вече програмата за втория срок.
Оценки има предостатъчно, даже по повечето предмети е оформен и има срочна оценка. Учудваме класния по МАТ, който иначе проверява класни и контролни едва ли не за ден, още не е нанесъл оценките. Дано не е болен.

# 144
  • от Луната
Да ви се похваля най - сетне имаме шкафчета и Балерината е толкова въодушевена, че си оставила вчера всички учебници там, а днес си занесе и останалите от вкъщи, сега ще издирвам онлайн вариантите им, за да учи вкъщи  hahaha

Вие страдате, че нямате нанесени оценки в електронните дневници, а ние за такъв дневник само си мечтаем. Даже при нас няма никъде никаква информация в нета какво се очаква да се прави в училище. Останахме си и с обещанието на класната за група във вайбър. В пълно информационно затъмнение сме, освен децата каквото кажат, но ако разчитам само на моята шматка нищо няма да знам  ooooh!
Според нея до тук е с 2 петици и 2 шестици оформена пък да видим.

Ако оценки влизат в бала за кандидатстване след 7 клас, според мен би трябвало да са само годишните, а не и срочните.

# 145
  • София
Няма да влизат в бала за 7 клас нито годишните, нито срочните.

Защо я чакате г-жата за Вайбър-група?
Направете си родителите, ако искате и нея включете.

# 146
При нас не са оформени. По някои предмети не знам как ще стане, например по Информационни щерката има само една оценка от тест в началото на ноември и нищо друго. Как ще я оформи, не знам. Освен да си ги изфабрикува. Това се случва при нас по физическо, пишат се едни странни в съботно-неделни дни, без да са изпитвани децата. А наистина си знаеха и се очакваше, ама явно въпрос на организация.

# 147
  • В светлината на слънцето
И при нас в електронния дневник всичко вече е нанесено без една оценка. В общи линии съм доволна. За краткото време, което имаше да се адаптира и навакса пропуснатия материал (а той не беше хич малко), добре се е справил. Много силен клас и много дърпат напред. Нахъсал се е за втория срок да бъде още по-добър.

# 148
  • Варна
И при нашите по информационни технологии имат само 1 оценка от входящо ниво, което беше доста трудно и целият клас има 3 и 4. После ги е изпитвала, но оценки не сме видели. Срамота ще е да ги оформи с входното ниво...

# 149
  • Перник
Господинът по музика днес щял да преподава нещо, че да правели на него тест утре Grinning Той цял срок ги остави да си слушат музика на телефоните и да си играят, сега се сети да преподава...Имат по една оценка от входно ниво, и утрешния тест и са готови...

Общи условия

Активация на акаунт