Петокласници - 2018/2019- Тема 2

• 50 766
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
  • В светлината на слънцето
Учителката се смяла. И обяснила какво би трябвало да бъде. Той казал, че мисли като нея. И дружно решили, че явно авторите на задачата не споделят тяхното мнение. 😆

# 46
  • София
Абе друго си е да знаем какво държи Света свързан!

# 47
  • София
Ваканция, урааа!

Моят сладур се е оплел на олимпиадата по математика, но вече гледа към тази по програмиране.

Имаха весело парти със съучениците и не чак толкова весело в моята работа.

Поиска книги за подарък, но ги има в читанка, за това баща му купи дрон. Мъжка му работа.

Лаптоп взехме, заради школата по програмиране, след като стана ясно, че му харесва. Преди това ползваше моя.

# 48
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нашичкият пък има два различни резултата от НОМ Simple Smile Simple Smile един от учителката и един от директорката.
ще трябва да изчака след нова година да се разбере кой резултат на кое дете е Simple Smile Simple Smile Simple Smile - тази година вече са двама с едно име и все нещо става.

# 49
  • София
Учителката се смяла. И обяснила какво би трябвало да бъде. Той казал, че мисли като нея. И дружно решили, че явно авторите на задачата не споделят тяхното мнение. 😆

Кой е верният отговор?

# 50
  • София
Ваканция, урааа!

Моят сладур се е оплел на олимпиадата по математика, но вече гледа към тази по програмиране.

Имаха весело парти със съучениците и не чак толкова весело в моята работа.

Поиска книги за подарък, но ги има в читанка, за това баща му купи дрон. Мъжка му работа.

Лаптоп взехме, заради школата по програмиране, след като стана ясно, че му харесва. Преди това ползваше моя.

И при нас май не са се получили нещата с НОМ.
А мъжките играчки са сериозна работа Joy

Хубаво нещо е ваканцията.
Засега го даваме лежерно, но предстои едно обръщане на внимание по БЕЛ за 5класничката, а на баткото 8класник по Математика (не му върви на това дете с математиците 6 клас преподавах, сега пак ще се наложи май Sad) , но всичко ще е след Коледа

# 51
  • В светлината на слънцето
Desem, там е работата, че според авторите на учебника конец е верния отговор. Joy
Нашето тържество е минало прекрасно. И има интересна книга за четене от томболата.

Да ви пожелая светли и уютни празници и много щастие под елхата!

# 52
  • София
https://Ужас... Open Mouth... Следях аз двете теми.., но явно не съм учила достатъчно, за да отговоря на този въпрос Joy

Весели празници

# 53
  • Пловдив
Здравейте и за много години.
Имам едно питане. В училищата извън МГ в Пловдив, знаят ли се резултатите от общинският кръг на олимпиадата по БЕЛ?

# 54
  • София
Трябва да попитате в конкретното училище.

# 55
  • Перник
Здравейте и за много години.
Имам едно питане. В училищата извън МГ в Пловдив, знаят ли се резултатите от общинският кръг на олимпиадата по БЕЛ?

Доколкото знам, резултатите от олимпиадите се публикуват на сайта на съответния Регионален инспекторат по образование. На нашия няма нищо - нито за математика, нито за БЕЛ. В училище са им казали, че по БЕЛ не се оценявало с точки, но всички се били представили добре. По математика няколко дни се подмятало листчето с точките, но Калоян не счел за необходимо да види колко има. Господинът казал, че са зле.
За олимпиада по история някой нещо да знае? Че негово височество държи и там да участва Simple Smile

# 56
Днес е олимпиадата по история, мисля, че утре по география.

# 57
Моят синковец ходи на някаква олимпиада по история в петък и си чака резултатите сега. По математика също ходиха няколко деца и всички са се представили много зле Sad Изобщо тази година математиката нещо куца...уж всичко му е ясно и накрая греда Simple Smile

# 58
  • София-Младост
Днес е олимпиадата по история, мисля, че утре по география.
Географията при нас е в събота.

# 59
Хм... В сф гео беше събота, а тази събота е история. Едва ли има разлика по училища,нали?!

Общи условия

Активация на акаунт