Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е продължителността на междусрочната ваканция?
Какво е мнението за удължаването на учебната година до 15 юни?
Какви са мненията относно подаръците за деца, като компютри, игри и други технологични устройства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е продължителността на междусрочната ваканция?
-
Какво е мнението за удължаването на учебната година до 15 юни?
-
Какви са мненията относно подаръците за деца, като компютри, игри и други технологични устройства?
-
Какви са мненията относно участието на децата в олимпиади и публикуването на резултатите?
-
Какво представлява балообразуването за кандидатстване след 7 клас?

. Чакам да видя срочните оценки, че моят балерина нещо ме съмнява да е чак толкова добре, колкото казва. Само по ЧП била оформена и имала 6, но това и бил любимия предмет.
Подреждането хич не й е в кръвта и се случва само след като съм повторила н-на брой пъти във високите децибели 

Аз се ядосвам, защото може да се оправя доста бързо стига да има стимул. Днес например за 1 час е успяла да си оправи стаята (кочинка си беше), да си вземе душ и да отиде да си посрещне приятелка. Но разковничето е, че и позволих да дойде тази приятелка и да се правят на мацки само ако си оправи всичко