Петокласници - 2018/2019- Тема 2

• 50 806
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Обявявам конкурс за най-бавно лягане.
Нашето участие е с 60 минути, с подобрения стигаме 90. Не включва десетте подканяния предварително. Включва: тръгване към спалнята, пристигане, решаване да се съблече, събличане, тръгване към банята, пристигане в банята, наблюдение на обекти в банята, миене на зъби и др., взимане на решение за излизане от банята, потегляне, пристигане при пижамата, обличане, връщане в банята, бавно примъкване до кухнята за две глътки вода и извървяване на последната отсечка, до леглото.

Joy Joy Joy

Не можем да се включим в конкурса Grinning При нас лягането е бързо, но докато вземем решение ще се къпем ли днес и кога точно, минава поне час. И ме побърква, като излезе от банята с немито лице. А уж се е къпал и е изхабил цял бойлер, незнайно за какво, при положение, че е забравил да си измие лицето.Rolling Eyes

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Обявявам конкурс за най-бавно лягане.
Нашето участие е с 60 минути, с подобрения стигаме 90. Не включва десетте подканяния предварително. Включва: тръгване към спалнята, пристигане, решаване да се съблече, събличане, тръгване към банята, пристигане в банята, наблюдение на обекти в банята, миене на зъби и др., взимане на решение за излизане от банята, потегляне, пристигане при пижамата, обличане, връщане в банята, бавно примъкване до кухнята за две глътки вода и извървяване на последната отсечка, до леглото.

Joy Joy Joy

Скрит текст:
Не можем да се включим в конкурса Grinning При нас лягането е бързо, но
докато вземем решение ще се къпем ли днес и кога точно, минава поне час. И ме побърква, като излезе от банята с немито лице. А уж се е къпал и е изхабил цял бойлер, незнайно за какво, при положение, че е забравил да си измие лицето.Rolling Eyes

и те уведомява, че "мъжкия" душ гел много дълго и трудно се изплаква.
може би защото е излял половината опаковка.
Simple Smile и междувременно е забравил зъбите, но се е сетил какво е трябвало да направи на компютъра.

за материалите за училище се сеща на другата сутрин. Wink

# 77
  • София-Младост
Значи конкурс няма да правим, защото явно почти всички ще го спечелят.
Simple Smile
Сутринта когато го будих, каза че е на въпроса какво искаш за имения си ден е трябвало да каже извинителна бележка за училище:)
Да са честити имениците!

Вчера му се случи да учи и пише от 14 до 17 и го смята за огромно геройство. И то защото не е попълвал учебната тетрадка по математика от началото на годината?!? На въпросът ми защо това не се прави редовно, а не извънредно...отговорът беше "не смятах, че господинът ще ги поверява".
Та тъй, ако може да се мине между капките моят се провира успешно...накрая обаче му излиза "през носа"Simple Smile

# 78
  • sofia
Здравейте не знаех, че има такава тема 😚. Супер, че я открих. Ще се върн да чета по - късно.
Лулу успех на новото място. Ако не е тайна къде го записахте?

Що се отнася до мотаенето и неправенето на нищо ами сина ми води тази класация. Направо бели коси ще ми докара от тази своя черта. А да не говорим с неученето пълна драма. Всяка вечер сме със скандал като видя, че почти нищо не е свършил. Направо не знам как ще  я караме. То и класа е един никакъв стимул за нищо.. много зле. На контролното по испански половината клас хванати с пищови 😲. А 6-7 клас...? Пълна трагедия..

# 79
водя ти с едни гърди  Simple Smile Simple Smile Simple Smile от първите двама само ми побеля косата, от номер три побелява, нищо, че е боядисана. Simple Smile
понякога не разбирам какво става. обича предмета, харесва учителя и точно там се дъни.
рисувал в час по немски. питам защо - "ами исках да му направя картичка."
живи и здрави да са, а и ние някак да оцелеем. Simple Smile

# 80
  • София
И моят е цар на мотаенето, но поне слуша, като му се говори. Като кажа, че е време да си ляга, започва преобличане и миене, което може да отнеме и 20мин. с подканяне, но в крайна сметка си ляга без много драми.

От тази седмица е наказан, защото в понеделник пристигнаха две забележки за лоша дисциплина /поредните Confounded/ и за капак използвал неприлични думи Rage .
Подготвяме се за контролно по италиански, на което не знам как ще се справи, тъй като в сравнение с другите деца в групата, той е начинаещ. С нова учителка е сега; старата на нищо не ги учеше и каквото аз съм го занимавала вкъщи, това е. Запознах се с новата учителка и съм с много добри впечатления. А и откакто тя е дошла, видимо има напредък.

# 81
  • В светлината на слънцето
Не е тайна. В 31-о, в математическа паралелка. Много силен клас се оказаха, най-ниският среден успех на дете от класа е 5. Като някой получи 4 по нещо и настава голяма драма и борба за оправяне на оценката. Много съм доволна, защото много сериозно се преподава - нищо общо с предното училище. По всичко ги гърчат яко. Дисциплината е на 6. Така и трябва. И изобщо много хубава атмосфера има в класа, той е много доволен. Но и с част от децата се познават отдавна - бяха заедно в ясла, после в една група в детската градина, а те бяха мноооого задружна група. Така че си попадна на своето място.

Относно заспиването, у нас проблеми тази година няма. И той, и кака му са като машини - заспиват навреме и без много подканяне. И слава Богу, че тя като беше на неговите години, падаше голяма битка за заспиване - понякога в 1 ч още кукуваше и не можех да я накарам да остави телефона или книгата. Но го превъзмогна този период. А той пък, да чукна на дърво, не обича да не се е наспал, та по тази причина си ляга навреме. Само през уикенда остават до по-късно - тоест до макс 12 ч.

# 82
А, и моята е царица на мотането, особено като става въпрос за писане на домашни след това.
Ала-бала, да ти е честит именика, много да е здрав и с късмет. Честито и на всички други малки и големи именици!

# 83
Оооо, вярно, че имаме именик! Честит да ти е Ала-Бала! Честито и на останалите, както и на вчерашните!

# 84
  • sofia
Не е тайна. В 31-о, в математическа паралелка. Много силен клас се оказаха, най-ниският среден успех на дете от класа е 5. Като някой получи 4 по нещо и настава голяма драма и борба за оправяне на оценката. Много съм доволна, защото много сериозно се преподава - нищо общо с предното училище. По всичко ги гърчат яко. Дисциплината е на 6. Така и трябва. И изобщо много хубава атмосфера има в класа, той е много доволен. Но и с част от децата се познават отдавна - бяха заедно в ясла, после в една група в детската градина, а те бяха мноооого задружна група. Така че си попадна на своето място.

Браво, че сте попаднали на вашето място 👌. Ние сме пред същата дилема, но ще изчакам още малко да ми прикипи. За съжаление обаче не виждам къде да го преместя.. Ще го мислим.

Да ви питам вашите деца вече ориентирани ли са за след 7 клас?
Ние не и хал хабер синяма с какво и къде би искал. Като му говоря все едно му говоря на китайски, гледа глед умно и нищо не казва 😂.

водя ти с едни гърди  Simple Smile Simple Smile Simple Smile от първите двама само ми побеля косата, от номер три побелява, нищо, че е боядисана. Simple Smile
понякога не разбирам какво става. обича предмета, харесва учителя и точно там се дъни.

Да, да са ни живи и здрави 😊😉. Косите ще си ги боядисваме 👍

# 85
Честито и от мен на празнуващите. Живи и здрави!
Моят също се мота много, но не като другите двама. Те са трагедия, особено момата. Трудно заспива вечер тя  и не знам какво мога да направя по този повод.
Мързи го много и не си дава зор за оценките. Това ме вбесява, дано се промени.
Уж иска да става архитект, но не го виждам как ако така кара.

# 86
Скрит текст:

Браво, че сте попаднали на вашето място 👌. Ние сме пред същата дилема, но ще изчакам още малко да ми прикипи. За съжаление обаче не виждам къде да го преместя.. Ще го мислим.

Да ви питам вашите деца вече ориентирани ли са за след 7 клас?
Ние не и хал хабер синяма с какво и къде би искал. Като му говоря все едно му говоря на китайски, гледа глед умно и нищо не казва 😂.

Скрит текст:
водя ти с едни гърди  Simple Smile Simple Smile Simple Smile от първите двама само ми побеля косата, от номер три побелява, нищо, че е боядисана. Simple Smile

Да, да са ни живи и здрави 😊😉. Косите ще си ги боядисваме 👍

като ветропоказател е.
днес едно до довечера още пет.
иска архитект, ИТ специалист, артист, певец и да лети в космоса. Trollface и се е размятал във всички посоки. Simple Smile

# 87
Моят още от 3 клас се ориентира и досега не е променил посоката - Туес. Това му е най-голямото желание, дано да му се случи. Наистина има голям и доста траен интерес, но зависи и дали ще се справи, защото за там балът не е много нисък. Ако не, нещо с информатика пак ще да е.

# 88
И синът ми е ориентиран, ще става програмист
във втори клас писаха писмо -какъв искам да стана
с подробности беше описал  точно какво и в коя компания в Америка щял да работи Kissing
от тази година се занимава наистина с програмиране, и засега се справя много добре
на олимпиадата по информатика има максимален резултат
но трябва да се полагат усилия, а дори и за това любимо нещо го мързи

# 89
  • София
И моят не се е спрял на нищо конкретно, а иска много неща. Рисуване и програмиране засега са на най-преден план, искал да става програмист на видео-игри. Но също иска да е актьор и пианист. Мисля от догодина по-сериозно да помислим накъде ще се насочва след 7 клас.

Общи условия

Активация на акаунт