А терасата ми цялата е завзета от глъби
, вече ме е гнус да простирам там, акат, перушини, вчера един час съм мила балкона, яко търкане падна, не мога повече....!
.От сутринта не е спряла,така ще е докато не мина всичко от вкъщи по един път,искам да обере мъховете и прахоляка,ужжжас!!!Една олекотена върти сега.Мале,как сме го дишали всичко това до сега
?!А аз се чудя за астми и спазми...
.От сутринта не е спряла,така ще е докато не мина всичко от вкъщи по един път,искам да обере мъховете и прахоляка,ужжжас!!!Една олекотена върти сега.Мале,как сме го дишали всичко това до сега
?!А аз се чудя за астми и спазми...

Доволна ли си от Чен? А за гълъбите защо не вземеш от тези устройства с ултразвук, много хубава работа вършат. Аз имам 2, едно за терасата и едно за двора...жива птица не припарва наоколо, че и на мен ми беше писнало да чистя от някакви врабченца.

, ама добре, че са те чакали с готови мръвки и салатка 

, а аз вече не мога да спя като хората.
По рецептите дето прати на Долчето...

Само място да измисля...! 

Не се притеснявай - всичките момчета явно са такива. Моето малко е цар на тази тема, но засега се справя успешно. Ще се справи младежа 

, така и така не ме слушат особено
, поне да има оправдание. Проблемът с куфара е и мой вечен проблем. Много съм зле, особено на връщане, хихихи. Разбра ли мъ, значи?

Не ги е срам
А за сладките...ами, все ще се намери някой да се жертва и да хпне, не ги мисли толкова
Малката много ги обича /на нея само и дай шоколад, какао.../ 

нямаше оправия по друг начин, всичко опитахме.
- аз направих една доза напукани какаови сладки
ще нося на мамини и ще замразя във фризера. Станаха много лесно и сполучливо, а аз не съм от най- умеятелните с тези неща
и трябва да си по-гъвкав.