Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 46

• 32 083
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Бандичка 🤗🤗🤗
Я вижте кой се завърна "у дома" 😀 , от няколко дни се каня и все не достигам дотук.
Уж съм се навила от утре да изкарам 1 месец от 90дд, но да видим. Днес цял ден кихам, драска ме гърлото и много се страхувам да не е грип и да не заразя детето. Грипа тази година е брутален. 😔

Виждам нови попълнения , Гери, добре дошла! 🍀

Скайчее , бива ли така да ни дразниш. Еххх лято 😍

Отивам да се хоризонтирам и ще ви наглеждам! 🤗

# 646
Много сте сладки всички, точно такива щури хора като вас ми трябват🤣. На мен ми е ясен режим като цяло, но ми трябва някой да ме ритне като закуцам😂😂😂, но виждам, че определено мога да разчитам на вас🤓🤓🤓

# 647
Много сте сладки всички, точно такива щури хора като вас ми трябват🤣. На мен ми е ясен режим като цяло, но ми трябва някой да ме ритне като закуцам😂😂😂, но виждам, че определено мога да разчитам на вас🤓🤓🤓
АААА ние тук не се ритаме......ритници раздаваха в другата тема....при нас всичко е лежерно и се радваме на живота даже и дебели! Crazy hahaha Но определено ще ти е забавно с нас.....! Hug

# 648
  • Русе
Аааа, молъ ви съ, никви пернати не искам,  smile3534

Сестра ми беше бря, с племенника. Неска пътуваха обратно,  Whistling

Гери, добре дошла и успех!  Hug  Hug Вече са ти казали всичко, аз няма да потретвам,  Laughing

Скаййчеее, аахххх, много якоооо!  Heart Eyes  Heart Eyes

Неска немах апТит, и аз можех да изкарам на вудъ, ама не,  Crazy
Апнах авукаду със сирена, запеченко, бях яла в Хепи, но не стана същото разбира се, вечеря-сарми с телешко, малку Ф-мерло.  baby_neutral

А уе, от ситен пясък се пукат пети ли?  Mr. Green

# 649
  • Leeds, UK
Гергана, добре дошла🤗
Демчо, съ очиста кат нищу. Утре ще ходя за тоалет папир, че не остана. От тоз гладен ден сигурно съм свалила 2 кг. Утре шъ съ изтегла и шъ докладвам.
Скайчеее, жива и здрава да си. Как ми светнааа очките на тез картинки😍.
Аз ни знам нищо за напукани пети и ситен пясък🙂.

# 650

Неска немах апТит, и аз можех да изкарам на вудъ, ама не,  Crazy

Сакън Джулието, да не си болна....апвай дан сЪ съсухриш! Joy Joy

# 651
  • Оптимист по принуда
Дай Боже всекиму, ама нямааа! Grin
Порадвала си се на сестричка, браво Heartpulse

# 652
Цитат на: gergana_jordanova87 link=topic=1080887.msg38082597#msg38082597 date
[/quote
АААА ние тук не се ритаме......ритници раздаваха в другата тема....при нас всичко е лежерно и се радваме на живота даже и дебели! Crazy hahaha Но определено ще ти е забавно с нас.....! Hug

😂😂😂 е не рабира се буквално хаха. Само с “диалекта” ще ми е по-трудно да вляза в час, но обещавам Ши са Упитам😂😂😂

# 653
  • Русе
Дай Боже всекиму, ама нямааа! Grin
Порадвала си се на сестричка, браво Heartpulse
Joy  Joy
Както видя, и при мен не проработи липсата му,  Joy
Да, беше супер изненада,  Heart Eyes  Heart Eyes

Мимс, скоро няма да се съсухря  Joy , такива обли, опънати, лъскави форми имам, че не знам кога ще заприличам на чуек,  Flutter

# 654
Ей, бандюшки! Разтопихте ме! Благодаря за искрените пожелания, да ви се връщат двойно барабар с коктейлите и напуканите петички  Joy Доловили сте ме идеално.Благодаря ви! Обичам ви  :heart
Гери, добре дошла! Тук има едни особи, дето карат метли, вадят точилки и бухалки, така че можеш да разчиташ Joy Аз съм една кротка, тиха вода, ама колко да е тиха морската вода Joy Успех!
Цалифки Kissing Heart

# 655
  • София

Добро утро,
Малко по диагонал ви четох 😘😍🤗.
Стреличке, стисках и стискам, само кажи до кога. 🤗
Гери, добре дошла! Аз днес съм на трети плодов, ще го карам на печени ябълки.
Прекрасен ден на всички 🤗🤗🤗🤗.

# 656
                        Добро утро Heart Eyes
Вангобче вземам си кафенце защото ми се спи зверски. Благодаря за палчетата, нужни са ми до днес следобед.Hug
Гери добре дошла ! Хубава и позитивна ни е къщичката, вярвам че ще се чувстваш добре Heart Eyes
Много целуФки на всички Heart Eyes

# 657
  • Стара Загора
Добро утроо!
Вълничке ЧРД! Здраве, късмет и много сбъднати неща ти желая.
На Иринитка на ЛО също - да са ви пълни сърцата и душите!
Стреличке стискам.
Скайййй какви хубости, дай боже всекимо да види!
Гери добре дошла - успех с диетата.
Белче с тази вода си се източила сигурно, айде днес да ти е сладко! Аз нИ моа без йедене.
На всички много цАлуфки и хубав ден желая.

# 658
Добро утро на всички, аз започвам деня с ☕ ииии смърфовете за милионен път🤪,  детето се е вкопчило в тях от две седмици 😂.Днес съм на паста и пица любимите ми неща🥳🥳🥳
Хубав ден на всички🤗

# 659
Сега,да се разберем,никакви заОбляния  Naughty,освен ако умеете това  Whistling
Скрит текст:

Вече добър ден  newsm47.Работя у нас,та пушек се вдига  hahaha.Вчера с ММ празнувахме края на грипната ваканция,изпратихме децата по направления и ходихме да хапнем във Вн,че и малко пазар направихме  Mr. Green.
Скрит текст:
Любимата ми покупка,снимката е от кофти ъгъл,нямам крака на нея,но трябваше да се видя изотзадзе  Mr. Green
Тъй,да ви подкарвам поименно вече  newsm53:
Ничия как е малката днес,да оздравявате  Hug!
Скрай вече добричка ли си  Flutter?Изкара ли фаста?
Бела устиска ли фронта с наличната ТХ  hahaha?
Гери добре си ни дошла и успех  Peace!
Деми като спомена личен архив-оназ снимка с костюма за Мими да не е от твоя  smile3534?
Сис и аз не мога да се оправя със злоядството на дребния,пък иначе акъл съм тръгнала да ти давам  Joy.На градина яде тестяните закуски,обядва три филии хляб,евентуално салатата,ако няма зелени подправки.Онзи ден ми каза,че трябва да му готвя по разнообразно,е да,ама как да стане,като яде 4-5 неща  Crazy?!
Скай абсолютно никакви снимки не видях  Outta Joint...
Иринитке мноУ ме замисли,къв ще е тоя въх-мъх,пък нискомазнинен  newsm78?После,като пия още едно кафе пак ще разсъждавам  Laughing.Да се възстановява бързо ЛО и да не ти дава поводи да е НО  Heart Eyes.
Съншайнче я кажи сега кой кого тръшна-ти грипа,или той тебе  Hug?Дано е била фалшива тревога!
Жулке е как само на вода  Shocked,пробвай на Ф,да видиш как ще ти се получи  Twisted Evil.
Вълничке много здрава да си,ЧРД на патеричка  bouquet!
Вангоби успех с ябълките  Sick.
Стреличке стискам и аз  fingerscrossed!
Танче хубав ден и на теб  Hug!
Инджи да оздравява бързо ТМ,пази се да не те зарази,че е страшна работа  ooooh!...
Мимс СПА-то с басейни и топила не е за теб ,вЕрвай ми  Crossing Arms!Аз както не ходя с Доместос,така ме е гнус да вляза в повечето  Sick.
Трябва да приключвам,много   Hug на всички,надявам се да не съм пропуснала някого. 

Общи условия

Активация на акаунт