Моля се да е само страх и нищо лошо да не се случи на моето слънчице.
...ако самата ти се страхуваш от високото, нищо чудно да го прехвърляш на детенце...от друга страна и тези блокове са едни страшни. Гледай да обезопасиш балкона-без столчета и табуретки, без нищо за катерене...но не е лошо да излизаш с него на балкона, та да не му е най-интересното място на света, щото е забранено...
Не мога да го обясня това усещане ,че нещо ще се случи ,страшно е само като си го спомням .Вечерта сънувах баба ми ,която почина преди 4 години и която много се грижише за мен и която много обичах ,та яви се на сън и взе Еди при себе си и нищо не каза само ме гледаше .Сутринта станах спокойна и си помислих ,че този сън е знак ,че нещата се оправят ,но не е било така 
Не мога да го обясня това усещане ,че нещо ще се случи ,страшно е само като си го спомням .Вечерта сънувах баба ми ,която почина преди 4 години и която много се грижише за мен и която много обичах ,та яви се на сън и взе Еди при себе си и нищо не каза само ме гледаше .Сутринта станах спокойна и си помислих ,че този сън е знак ,че нещата се оправят ,но не е било така 
Нима е възможно майка да гледа по-философски, когато става въпрос за децата й.
Смея да твърдя, че що-годе съм разумен и трезвомислещ човек, но когато стане въпрос за здравето и живота на Вики, е трудно да бъда такава. Мислите ми не се ръководят от каквато и да е логика,а от страховете ми и безкрайно силното желание да го предпазя от всякакви беди.