Камъни в жлъчката - тема 5

• 41 441
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Много различно е при всеки, при мен от заспиването до събуждането от упойката бяха минали час и петнадесет минути, или за самата операция-около час

# 451
Здравейте 2 месеца от операцията минаха но от няколко дни усещам тъпа болка от дясно от време на време ме прерязва. На някой случвало ли му се е  Моля ви споделете

# 452
Здравейте 2 месеца от операцията минаха но от няколко дни усещам тъпа болка от дясно от време на време ме прерязва. На някой случвало ли му се е  Моля ви споделете
  От няколко дена и при мен това се случва/2мес. от операцията/,болката е тъпа и по-скоро е тежест отдясно.Дали това е норамално или зависи от  храната.Общо взето спазвам диета ,като днес консумирах едно варено яйце и мисля че не би трябвало да е от това?!

# 453
  • Sofia
Минавам да се "отчета". При нас всичко мина благополучно. Мнението е същото, както при вас- защо не го направихме по-рано ! Simple Smile

# 454
Здравейте как сте вече почти 3 месеца откакто съм оперирана от жлъчката. Но от известно време усещам тъпа болка в дясно и на мястото където е била жлъчката. Всеки ден я усещам при  вас как е

# 455
Имала съм такива усещания няколко пъти. Обикновенно след хранене. Явно е от определен тип храна, но тъй като е рядко и за секунди не съм обръщала внимание от какво точно. Доктора ме беше предупредил, че е възможно и ако ме притеснява често да обърна внимание от каква храна е и да я избягвам за известно време.
От моята операция минаха почти 5 месеца. Сега си бременея спокойно и си хапвам всичко без притеснения. Липсата на жлъчка за тези 5 месеца не ми е създавала претеснения или ядове. По скоро точно обратното.

# 456
  • Русе
При мен минаха около 20 дни. Където е била за сега не усещам нищо, но мен и преди операцията болките ми бяха централно под гърдите, а не в дясно. От 2 дни ме боли около пъпа. Малко се притеснявам. Иначе вече разширих менюто, като избягвам пикантни храни и не съм консумирала кафе, шоколад и алкохол. Само преди два дни ми стана тежко и усетих тъпа болка в стомаха, защото преядох с риба и аспержи. След 2 часа ми размина.

# 457
Утре идва и моят ред, да си махам "кариерата", при Д-р Михайлов, във Еврохоспитал Виница! Не съм имал кризи досега,освен притеснителното подпиране ежедневно в дясното подребрие и лека болка в дясното рамо! Но съм решил след обстойно прочитане на всичко за жлъчката,а и след съветите на три гастроентеролога, че е по хубаво рано да се оперирам, за да избягам усложненията в бъдеще. Камъните ми са от големичките /20мм/.
Стискайте палци Simple Smile

# 458
Аз съм от пациентите на д-р Михайлов и съм мн доволна. И точно е Еврохоспитъл ме оперира и мен. Спокойно всички ще мине. Операцията е лек и почти безболезнена. Успех и леко възстановяване.

# 459
  • Русе
Сега си бременея спокойно и си хапвам всичко без притеснения.

Честито! Лека и безпроблемна бременност!

Един малко деликатен въпрос към всички оперирани/който иска да ми отговори, разбира се/: Колко време след операцията правихте секс? Имаше ли някакъв проблем или кофти преживяване? Аз нещо не мога да се престраша. Както и да пия кафе и да ям шоколад.

# 460
Оперираха ме в понеделник е петък правих секс. Внимателно разбира се. Кафе пих на 13-14 ден и цели 29 дни изкарах без шоколад.

# 461
  • Бургас
Как са ви белезите от операцията? Моята беше на 23 ноември и още са ми червени. Не, че съм тръгнала по гол пъп, но не са ми приятна гледка. Чудя се дали да ги мажа с нещо и след 4 м дали изобщо има смисъл тепърва да започвам с мазане.
Иначе при мен има болка и то силна, когато държа детето и тежестта ми отива на другата страна. Все едно става някакво усукване вътре. Но болката не е винаги при вдигане, а от време на време

# 462
Операцията ми беше на 19-ти март, секс и кафе-след около седмица😂 Шоколада не ме влече принципно, но от втората седмица си позволявам и малко бяло вино. Болки нямам, но не съм имала и преди операцията /само камъни си отглеждах/. Въпрос към по-отдавна опериралите се - Интересува ме кога започнахте да мажете белезите и с какво?

# 463
И моята операция мина в понеделник. Възпалена жлъчка с 5 камъка в нея. Сега ще се възстановявам,чакам да ми отшуми болката в дясното рамо и вратът, вследствие на газа, който са ми вкарали. Доволен съм от обстановката и организацията в Еврохоспитал Виница. Връчиха ми диета,която да спазвам поне три месеца.

# 464
  • Русе
На мен ми паднаха скоро коричките и започнах да мажа с Цикатридина. Розовеещи са.

Общи условия

Активация на акаунт