Камъни в жлъчката - тема 5

• 41 429
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, искам да споделя с вас моята голяма радост. Махнаха ми се камъните от жлъчката без операция, а с билки  втори ден от моя детокс с извинение в тоалетната по голяма нужда ги виждам малки, големи всякакви направо се шашнах. Ако иска някой подробности да пише

# 466
Момичета, искам да споделя с вас моята голяма радост. Махнаха ми се камъните от жлъчката без операция, а с билки  втори ден от моя детокс с извинение в тоалетната по голяма нужда ги виждам малки, големи всякакви направо се шашнах. Ако иска някой подробности да пише

Значи е станало чудо Simple Smile Как големите камъни са минали през жлъчните канали?

# 467
Благодаря на Бог от билките стават меки и минават без болки и кризи. Много ме беше страх, но опитах и съм много щастлива и исках да ви кажа, че има и друг начин за справяне с проблема Hug

# 468
Благодаря на Бог от билките стават меки и минават без болки и кризи. Много ме беше страх, но опитах и съм много щастлива и исках да ви кажа, че има и друг начин за справяне с проблема Hug
Отиди на ехограф да видиш дали найстина са се махнали. Снимките на камъни в нета, който да излезли с билки нямат нищо общо с истинските камъни. Говорих с кого ли не преди да се оперирам. Камъните от жлъчката не могат да се изчистят с билки.
Пожелавам ти да си се изчистила напълно, но не се радвай предварително. Отиди на лекар да потвърди.

# 469
  • София
Абсолютно невъзможно, за съжаление...

# 470
Ще отида на ехограф скоро и ще ви пиша отново, но знам че излязоха видях ги с очите си 100% Hug много ми се иска да ми повярвате

# 471
Съжалявям, че ще го кажа но е твърдо рано да се радвате. И през това минах. Не бях достатъчно информирана, рискувах с тези билки....изкарах сигурно 50 "камъка". И аз като вас супер се зарадвах, че има и друг начин. 3месеца по-късно на ехограф бях пълна с камъни. Преди месец и половина се оперирах и както по-горе са написали извадените с операция камъни нямаха нищо общо с тези излезли с билките.
Разбира се, от сърце ви пожелавам да сте се изчистили и чудото при вас да е станало.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 22:45 от Elemaca

# 472
Абе, глупости на търкалета.

# 473
Да не говорим колко е опасно това с билките. В понеделник ме оперираха и извадиха 28 малки на вид камъка и доктора точно това обясняваше, колко по-опасни са точно защото могат да тръгнат по каналите. Та тия билки, зехтини, лимони и тн са такава руска рулетка...

# 474
Да не говорим колко е опасно това с билките. В понеделник ме оперираха и извадиха 28 малки на вид камъка и доктора точно това обясняваше, колко по-опасни са точно защото могат да тръгнат по каналите. Та тия билки, зехтини, лимони и тн са такава руска рулетка...

Здравей! И мен ме оперираха в понеделник. Как се чувстваш сега?Усещаш ли напрежение в дясното рамо като дишаш,тежест в стомаха,колко отвора имаш от операцията? Моите са 4 /имах дрен/,Някой гледам са с 3 отвора.

# 475
3 отвора. Имах дрен в единия. Без външни конци съм.2 са изцяло без лепенки все едно ме е одрала котка. Третия не се е затворил съвсем и слагам йодасепт и лепенки. До вчера имах малко болки в гърба, рамото и врата мислех, че съм се защипала, но днес вече ги няма. Нямам никакви други болки или тежести. Ям си нормално само първите дни ми казаха без пресни плодове и зеленчуци и да внимавам с кафето максимум 2-3 на ден. Но аз кафе не пия така че не ми пречи. И това е. Много съм доволна от хирурга и изобщо как протекоха операцията и възстановяването.

# 476
На мен ми дадоха списък и в него кафето,шоколада,бобови култури,пържено...... , чак след три месеца! Аз още усещам бодежи в мястото на жлъчката, мускулна треска в корема от вкарания газ и при дишане на моменти ме боли дясно рамо, но съм на 42 /мъж/и явно по бавно ще отшумят досадните неразположения.

# 477
В моя списък същото ми беше забранено за 1 месец. Болежките, който описвате при мен отшумяха за 4-5 дни. Само че аз бях на 38г тогава и съм жена. Тук беше изказано мнение от мъж, че мъжете се възстановявате по-бавно. Не знам по каква странна причина.

# 478
Днес се поразтъпках в морската градина,но с тази мускулна треска /тежест/ в корема ми беше трудно. Спортувам колоездене и застоя на едно място ме подлудява,затова се раздвижвам лека полека! Утре ще ходя при Д-р Михайлов във ВМА Варна, за подмяна на превръзки. Ще го питам и защо отворите ми са 4-ри /вляво, вдясно, отгоре и под на пъпа/.

# 479
И мойте са по същия начин. Оперирана съм от същия лекар. Не виждам какъв е проблема колко отвора са. Важното е да се чувствате добре.

Общи условия

Активация на акаунт