Магията на изтока - тема 56

• 40 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 525

Tрейлър на Sons of the Neon Night с Такеши

Някъде четох, че премиерата ще бъде през май, но не знам колко е вярно.

# 526
  • DE
Как ми се гледа Такешии Heart Eyes
Трябва да учим китайски май newsm78 Tired

Почти изгледах легендата, ах какъв великолепен Дам Дук Heart Eyes интересно, много интересно, виждам детайли пропуснати преди 10 години. Много са се старали корейците, великолепни костюми, повечето главни актьори са със собствени коси с добавена дължина, нищо не ме дразни при косите. Само при третостепенни персонажи се забелязват перуки, но те се явяват толкова за кратко, че дори не си струва да се споменава. Актьорската игра е на световно ниво, осъзнах че харесвам много и братовчеда дето се изтрепаха с Дам Дук, стана ми жал за героя му. И в миналото както и сега родителските тела са виновни за случващото се с децата им. Баси и обсебващите досадняци.
И тези които имат смелост да се опълчат си живеят своя живот, не този за който бленува родата ooooh!
Припомних си колко харесвах Джумучи, странния, недодялан дивак и прекрасния син Дракон Heart Eyes любими са ми сцените с него. Жалко, че Лии Филип е снимал толкова малко.
И оста, ах оста Heart Eyes

# 527
Как ми се гледа Такешии Heart Eyes

Ох, и на мен. Много.

# 528
Ето ви Такеши

ОСТ-то на Боговете си остава най-любимото ми.Heart

# 529
Нужно ли е да казвам, че внезапно ми се допи чай?

# 530
Haechi - епизод 7 и 8

"세자저하. 세자저하. Seja jeohaaaaaa."

Все така нямам забележки. От епизод на епизод става по-интересен. Не се учудвам, че корейците не го гледат, няма любовни глупости, за каквито бленуват и каквито само търсят.
Историко-политически, както ги обичам и искам да гледам. Борба за власт и надмощие, политически игри до възкачванетo на един от славните чосонски крале, който управлява в продължение на 52 години и умира на завидната за онова време 81-годишна възраст.

The Fiery Priest - епизод 5 и 6

Тук желанието ми се за гледане се изпари бързо след първите два епизода. Търпя само заради Ким Нам Гил.
Прокурорката е луда за връзване. Ненормална (корейска) работа. Поредният сериал, в който борим корупцията по високите етажи на властта, а работата отново е "Мижай, да те лажим".
Ще го довърша само заради Ким Нам Гил. Останалото е тра-ла-ла.

Спомен по класическите кпоп-парчета, когато корейската музиката наистина радваше, а Шинсадонг Тайгър създаваше хит след хит.
Очаквам с нетърпение новото му парче.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 16:01 от rossonera

# 531

The Fiery Priest - епизод 5 и 6

.............Търпя само заради Ким Нам Гил.

А аз не съм сигурна, че и заради него ще продължа.

Като цяло, в момента няма сериал, който да чакам с нетърпение всяка седмица.

Вчера започнаха два нови - Possessed и Big Issue. Първият отпада категорично. Вторият още не съм го погледнала.

# 532
Аз си заредих Candle in the Tomb: The Wrath of Time,за да видя Венго/Дедо/Веждьо.О,да и резюмето ми хареса.Най-вече резюмето Relaxed

Доглеждам си и Castle Rock,но не смея да го гледам късно вечер. Sweat Smile
А когато си имам нужда от наркотика - Because Of You
И текущо My Amazing Boyfriend 2,но имам моменти в които ми се иска да гушна Майк и да го нацелувам Blush

И Painted Skin: The Resurrection,защото съм гледала първата част,не,че помня за какво става дума.И втората част се забравя след 5 мин.
Типично китайско фентъзи.

# 533
  • DE
"Mr. Swimmer" - добре, че беше двойката на трети план, че да го догледам. При много добър каст ненужно разтеглен и с изсмукани от пръстите проблеми.
И понеже ми се гледаше Майки си пуснах "My Amazing Boyfriend 2"  #Cussing out защо бе, защо тоя великолепен актьор са го набутали с един от най-противните персонажи от изток. Нарочно ли копират корейците или ги гаврят, още не мога да реша ooooh! Tired дори проверявах актрисата да няма нещо корейско, ей, няма такива противни момиченца. Всъщност има, сега гледах едно такова по БНТ в "Стани богат"  Tired Crossing Arms

# 534
A в 20еп. на My Amazing Boyfriend 2 Майки най-накрая я целува. Scream
Сори издадох,ама така го съжалявах човека,че ми се искаше да го утеша,да му сготвя (нещо) и да му избера други дрехи...
Ама не си преставяйте нещо горешо,не.Не.Като корейци.Свенливи.Все едно не чакат бебе Joy

# 535
Честит 8 март Flowers Rose

# 536
  • MJF
Честит ни празник дами  bouquet bouquet bouquet!

Японския сериал за проблема с брака и плоденето на нация, което не е само тамошен проблем/реалност изгледан.
Въпроса на Бел за филми от Ямада видян и не забравен. 
 Embarassed на лед съм и като мине пика ще пиша по горните 2 пункта.

# 537
Вчера започнаха два нови.... и Big Issue.

Загледах го в сряда, когато стартира, а вчера изгледах и втори епизод.
Има интрига, но като започна още в първи епизод с научната корейска фантастика (преследване върху покрива на влак, който се движи с висока скорост, падане от 50 метра височина и чудодейно оцеляване) ме накараха да се смея на глас. Физичните закони не важат за корейските режисьори.
Заради Жужи Мо-то загледах, а иначе кифлата не я дишам. С нейното изражение на ку*ка си отговаря точно за ролята. Още с мизериите преди десетина години, които направи на Ерик и скандала със сериала им, не мога да я гледам.
Едва ли ще го следя, но ми стана ясно около какво ще се въртят/ каква е играта и тук-там ще прехвърлям епизодите, но пак само заради Жужи-то.

Гледам един нов японски сериал - 1 Page no Koi, който се излъчва онлайн в ameba tv. Излъчени са 3 от общо 6 епизода. Нищо особено, но ми е интересен заради новата японска звезда - Мизуки Итагаки. От няколко месеца го лансират много и има защо. Убедих се и не се учудих - продукт е на агенция Stardust.
Има хляб в него и сериозно лови окото. На фона на недораслите япончета, които се появиха миналата година, той ярко се откроява. По-зрял е и за възрастта си.
Излезе и филма Hibiki, който е с него и чичо му Шун Огури. Ще го видя и там.

# 538
То, ясно, че Жужито е една от причините да го погледна този сериал. Дано му променят визията по нататък, че като клошар е.... Dizzy Face. Кифлата и аз не я трая. Пак е правила нещо по лицето си. Не знаят и там кога да спрат. Някои от тях с всяка роля стават все по-неузнаваеми.

Честит празник дами Flowers Cherry Blossom.

# 539
  • DE
Аз още съм на вълна син дракон, и той си е отгледал собствена коса за "4те..."  Heart Eyes май всички водещи мъжки персонажа бяха.
Скрит текст:

Обичам да има повечко коса, Такеши
Скрит текст:
Малко петъчни Джи
Скрит текст:
И Майки
Скрит текст:
Честит празник love001

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 20:44 от дането

Общи условия

Активация на акаунт